استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان اژه‌ای: ۲ نفر در رابطه با انفجار بندر شهید رجایی بازداشت شده‌اند انتقاد یک روزنامه عبری: ارتش رژیم صهیونیستی آمار افسران دارای اختلال روانی را فاش نمی‌کند! سازمان ملل هشدار داد؛ کمبود شدید منابع خدمات پزشکی در غزه هشدار عراق درباره گسترش بحران سوریه در منطقه اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین آزمایش موشکی پاکستان در کشاکش تنش با هند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دیدار رسمی وزیران خارجه ایران و پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ دستور بازگشایی مخوف‌ترین زندان تاریخی آمریکا را صادر کرد سیاست‌مدار صهیونیست: طرح جدید نتانیاهو حکم مرگ نظامیان اسرائیلی است سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: ازسرگیری فعالیت کنسولگری عربستان در مشهد در محل قبلی بستگی به خودشان دارد + فیلم و عکس بقائی: برای ادامه گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم منتظر نظر عمان هستیم | هرگونه تعرض و ماجراجویی را به شدیدترین وجه پاسخ می‌دهیم در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شمال غزه، تعدادی فلسطینی شهید و زخمی شدند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشتی «اور گرین» در کانال سوئز شناور شد | به زودی کانال سوئز بازگشایی می شود

  • کد خبر: ۶۲۴۷۱
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
کشتی «اور گرین» در کانال سوئز شناور شد | به زودی کانال سوئز بازگشایی می شود
کشتی کانتینری که کانال سوئز را برای مدت تقریبا یک هفته مسدود کرده بود، روز دوشنبه دوباره شناور شد و در حال حاضر در مرحله ایمن سازی قرار دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، کشتی متوقف شده در کانال سوئز بار دیگر شناور شده و انتظار می‌رود به زودی این کانال بازگشایی شود.

کشتی کانتینری که کانال سوئز را برای مدت تقریبا یک هفته مسدود کرده بود، روز دوشنبه دوباره شناور شد و در حال حاضر در مرحله ایمن سازی قرار دارد. انتظار می‌رود که این آبراه حیاتی به زودی بازگشایی شود.

یک شرکت ارائه دهنده خدمات دریایی، در توییتی نوشت: «این کشتی در ساعت ۴.۳۰ صبح به وقت محلی با موفقیت، دوباره شناور شد و اکنون در حال ایمن سازی است.»

شرکت ردیابی کشتی «وسل فایندر» نیز وضعیت کشتی را در وبسایت خود تغییر داده است.

کشتی «اور گرین» با طول ۴۰۰ متر، روز سه شنبه در قسمت جنوبی کانال سوئز متوقف شد و باعث توقف عبور و مرور کشتی‌ها در کوتاه‌ترین مسیر حمل و نقل بین اروپا و آسیا شد.

«اسامه ربیع»، رئیس سازمان مدیریت کانال سوئز، در یک نشست خبری گفت: «دست‌کم ۳۶۹ کشتی در صف انتظار ترانزیت این کانال بودند، از جمله ده‌ها کشتی کانتینری، کشتی‌های فله‌بر، تانکر‌های نفت و گاز مایع.»

سازمان کانال سوئز پیشتر در بیانیه‌ای گفته بود که عملیات طناب کشی برای آزادسازی کشتی از سر گرفته شده است و تیم‌های نجات کانال سوئز، روز یکشنبه عملیات حفاری و لایروبی را شدت بخشیدند و امیدوار هستند که جزر و مد دریا بتواند آن را آزاد کند.

با بروز حادثۀ برای کشتی باری «اِور گرین»، این کشتی از بامداد چهارشنبه در پهنای کانال سوئز گیر کرده است و به این ترتیب این آبراه تجاری حیاتی کاملا مسدود گردید و بر چرخه کالا در جهان نیز تأثیر گذاشته است. ارزش کالا‌هایی که در حالت عادی با کشتی از کانال سوئز می‌گذرند، به میانگین روزانه ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد.

در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه تلاش برای تخلیۀ بار کانتیربر ۲۲۰ هزار تنی «اور گرین» ادامه داشت و اکنون به دلیل توقف کشتی‌ها در دو سوی کانال، بازگشایی هرچه سریعتر این آبراه استرتژیک با هدف مهار پیامد‌های اقتصادی و جهانی این حادثه، به یک فوریت مطلق بدل شده است.

به طور معمول، کشتی‌های کانتینربر و نفت‌کش‌ها به جای دور زدن کل قاره آفریقا، مسیر بسیار کوتاه‌تر ۱۹۳ کیلومتری کانال سوئز را طی می‌کنند تا از آسیا به اروپا یا برعکس بروند، به طوری که حدود ۱۰ درصد از کل تجارت جهان از این کانال عبور می‌کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->