واکنش ستاد کل نیروهای مسلح به صحبت های اخیر ثابتی: اظهارات افراد ناآگاه در رابطه با همکاری‌های نظامی فاقد اعتبار است دیک چنی، معاون جورج بوش درگذشت + علت مرگ و بیوگرافی پزشکیان: تمهیدات لازم برای پایداری منابع طرح پزشک خانواده اتخاذ شود اسناد تصویب CFT تحویل سازمان ملل شد ویدئو | بازتاب گسترده فرمایشات رهبر معظم انقلاب به مناسبت ۱۳ آبان در رسانه‌های غربی قالیباف عازم پاکستان خواهد شد رئیس جمهور: اگر دشمن خطایی انجام دهد، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد نایب‌رئیس مجلس: وزیر اقتصاد مانع صدور مقررات خلق الساعه شود جانمایی ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی انتخابات شورا‌ها در مشهد | بیش از ۴۱ هزار نفر، دست‌اندرکار برگزاری انتخابات هستند سخنگوی وزارت امور خارجه چین: با اقدامات آمریکا در کارائیب مخالفیم معاون هماهنگ‌کننده ارتش: هیمنه پوشالی آمریکا را شکستیم مهاجرانی: وام ازدواج حذف نمی شود | تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است قالیباف: ۱۳ آبان روز مبارزه با سلطه‌گری و استکبار است محسنی‌اژه‌ای: سازمان بازرسی باید روند ثبت سفارش کالا را باقدرت مورد پیگیری مجدانه قرار دهد زندگی در گورستان‌های غزه و در میان مردگان جریان دارد + عکس صنعا: آماده‌ایم به اسرائیل پاسخ کوبنده دهیم | یمن تهدیدات رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرد مهلت سه‌ماهه یکی از نمایندگان مجلس به وزیر علوم برای مأموریت‌محورکردن دانشگاه‌ها انتقاد یکی از نمایندگان مجلس از وزیر علوم: خجالت می‌کشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم پاسخ وزیر بهداشت به مطالبات پرستاران | بهبود شرایط کاری و معیشتی در اولویت است واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد
سرخط خبرها

تلاش آمریکا برای گفتگو‌ی غیرمستقیم با ایران

  • کد خبر: ۶۲۸۹۳
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
تلاش آمریکا برای گفتگو‌ی غیرمستقیم با ایران
به گزارش روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال»، مقامات ارشد آمریکا و ایران در مذاکرات روز سه شنبه هفته جاری در وین با هدف احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ (برجام) شرکت می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال»، مدعی شد مقامات ارشد آمریکا و ایران در مذاکرات روز سه شنبه هفته جاری در وین با هدف احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ (برجام) شرکت می‌کنند. این روزنامه می‌نویسد که این اقدام گسترده‌ترین تلاش دولت آمریکا برای حفظ این توافق از زمان آغاز کار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، از ژانویه ۲۰۲۱ است.

مقامات بلند پایه همه طرف‌های توافق هسته‌ای ۲۰۱۵، ایران، فرانسه، آلمان، انگلیس، روسیه، چین و اتحادیه اروپا و همچنین مقامات ارشد آمریکا، از روز سه شنبه در پایتخت اتریش گرد هم می‌آیند. همان طورکه مقامات کشورمان بار‌ها اعــلام کرده اند، این روزنامه نیز اذعان می‌کند که ایـران گفت وگوهــای مستقیم درباره مسائل هسته‌ای با آمریکا را غیرضروری می داند.
 
«وال استریت ژورنال» به نقل از منابع آگاه ادعا می‌کند که مقامات کشور‌ها در نشست وین به دنبال آن هستند که دو توافق جداگانه با آمریکا و ایران صورت دهند که براساس آن ها، گام‌های ضروری برای بازگشت هر دو طرف به برجام و زمان بندی آن مشخص شود. علاوه بر این روزنامه «نیویورک تایمز» در این باره می‌نویسد که گفتگو‌های غیرمستقیم، گامی مهم درراستای بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای ایران به شمار می‌آید، هرچند تأکید می‌کند که باتوجه به اقدامات دونالد ترامپ و تحریم‌های هسته‌ای ایران در سه سال گذشته، این روند زمان بر خواهد بود.
 
همچنین به گزارش «رویترز»، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، در یک نشست خبری تأکید کرد که از نظر آمریکا، گفتگو‌های غیرمستقیم با ایران در وین به طور بالقوه‌ای سازنده خواهد بود. در این بین رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، در مصاحبه‌ای با شبکه «پی بی اِس» با اشاره به اینکه دولت کشورش برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران جدی است، اظهار کرد که هدف آمریکا از مذاکرات غیرمستقیم با ایران، رسیدن به توافقی بر سر اقدامات مورد نیاز برای بازگشت آمریکا به برجام و بازگشت ایران به تعهداتش است. وی همچنین اذعان کرد که با بازگشت ایران به تعهداتش، آمریکا نیز می‌داند که باید تحریم‌های ناسازگار با توافق هسته‌ای ایران را لغو کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->