پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

ماجرای عجیب فرار یک مُرده در روستای جیم آباد مشهد + عکس

  • کد خبر: ۶۲۹۲۶
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
  • ۲
ماجرای عجیب فرار یک مُرده در روستای جیم آباد مشهد + عکس
فرار یک مرده خون آلود از محل وقوع جنایت در یکی از روستا‌های مشهد، پلیس و قاضی ویژه قتل عمد را در حالی وارد یک معمای پیچیده جنایی کرد که اضطراب و وحشت زیادی را در روستا به وجود آورده بود!
به گزارش شهرآرانیوز، پنجم فروردین مرد جوانی در روستای جیم آباد از خانه بیرون رفت تا مقداری از مایحتاج زندگی را از فروشگاه خرید کند. «ز-ر» همسر این مرد نیز مشغول امور خانه داری بود و منتظر ماند تا شوهرش با خرید لوازم ضروری  زندگی به خانه بازگردد، اما ساعتی بعد حادثه‌ای عجیب و هولناک رخ داد به گونه‌ای که اضطراب و وحشت در بخشی از شهر نمایان شد. مرد جوان هنگامی که با در دست داشتن لوازم به منزل رفت ناگهان از آن چه می‌دید در جا میخکوب شد و به شوک فرو رفت.  وسایل خانه اش به هم ریخته بود و اثری از همسرش نبود! چاقوی خون آلود درحالی کف اتاق خودنمایی می‌کرد که قطراتی از خون نیز روی فرش‌های منزل دیده می‌شد.  مرد جوان که با صحنه‌ای باور نکردنی روبه رو بود، هراسان و وحشت زده خود را به پاسگاه تپه سلام رساند و ماجرای ناپدید شدن همسرش را برای پلیس بازگو کرد. دقایقی بعد نیرو‌های انتظامی به منزل مرد جوان رفتند و با تایید چاقویی که خون انسان روی آن بود مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند.

با توجه به حساسیت ماجرای گم شدن پیکر زنی که احتمال می‌رفت به دست سارقان کشته شده باشد، بی درنگ قاضی دکتر حسن زرقانی عازم روستای جیم آباد شد و بدین ترتیب تحقیقات قضایی در این باره ادامه یافت. این در حالی بود که قاضی ویژه قتل عمد با نگاهی عمیق به صحنه خونبار جنایت احتمالی، بلافاصله مرد جوان را به گوشه اتاق دعوت کرد و از او درباره اختلافات خانوادگی با همسرش پرسید چرا که مقام قضایی به ماجرای سرقت با وقوع جنایت به شدت مشکوک شده بود! و احتمال ضعیف آدم ربایی، تنها فرضیه قاضی ویژه قتل عمد در این ماجرای جنایی بود.
 
 
ماجرای عجیب فرار یک مُرده در روستای جیم آباد مشهد + عکس
 

وقتی مرد جوان از برخی نگرانی‌ها و سوءظن‌های خانوادگی پرده برداشت، بی درنگ قاضی زرقانی دستور ردیابی اطلاعاتی زن جوان را صادر کرد چرا که خون‌های اندک ریخته شده روی فرش و نحوه آلوده شدن تیغه چاقو به خون انسان، فرضیه جنایت را منتفی می‌کرد.

دقایقی بعد تلاش پلیس با بازبینی دوربین‌های مدار بسته شهری و رصد‌های اطلاعاتی به نتیجه رسید و مشخص شد که «ز- ر» با میل و رضایت خود از خانه خارج و سوار یک دستگاه پژو ۴۰۵ شده است. با این سرنخ نیرو‌های انتظامی موفق شدند با استفاده از پلاک خودرو به مخفیگاهی در بولوار طبرسی شمالی دست یابند که احتمال حضور زن جوان در آن مکان وجود داشت. ساعتی بعد ماموران با کسب دستورات قضایی و در یک عملیات هماهنگ، وارد مخفیگاه مذکور شدند و سه  مرد جوان را به همراه زنی دستگیر کردند که احتمال می‌رفت به قتل رسیده باشد!  

این زن ۳۷ ساله وقتی تحت بازجویی‌های ویژه قرار گرفت، ادعا کرد: با همسرم اختلاف داشتم و به همین دلیل می‌خواستم چند روزی را به دور از او زندگی کنم! این بود که نقشه قتل خودم را به دست سارقان طراحی کردم تا همسرم چندین روز درگیر ماجرای پرونده قتل شود و به دنبال من نیاید!  

به این منظور دستم را با چاقو بریدم و با ریختن چند قطره خون روی فرش، لوازم منزل را هم به هم ریختم تا صحنه دستبرد سارقان به خانه ام، ساختگی جلوه نکند!  

بنابراین گزارش، تحقیقات بیشتر در حالی ادامه دارد که ماجرای قتل ساختگی و فرار مرده از صحنه جنایت، بخشی از شهر را به هم ریخت و پلیس و دستگاه قضایی را چندین ساعت درگیر ماجرایی کرد که اضطراب و وحشت زیادی را در روستا به وجود آورده بود!  
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
الف
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
0
3
اطلاعات تون اشتباست زنه 21 سال سن داره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
0
0
چقدر پرحاشیه میکنید خبرهارو دختره کم سن سال بوده فرارمرده مردموبه وحشت انداخت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->