وضعیت پخت نان در محله مهرآباد مشهد با گلایه شهروندان همراه است | کیفیت سوخته! دغدغه اجبار برای خرید لباس فرم مدارس در آستانه بازگشایی مدارس | دردسر‌های نافرم لباس فرم دانش آموزان ۱۴۰۰ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی رتبه‌های برتر در انحصار مدارس خاص | موج بی‌عدالتی در رتبه برترهای کنکور ۱۴۰۴ امیدواری به احیای رودخانه تاریخی مشهد | رؤیای دانوب شدن در خواب کشف رود نیم میلیون نفر در دانشگاه‌های کشور جذب می‌شوند | آغاز انتخاب رشته کنکور، از امروز (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری یک مادر و دختر به اتهام دست داشتن در مرگ یک جوان | راز جسد کرم زده از پرده بیرون افتاد اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی ۷ بیمار نیازمند به عضو شد (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) اقدامات روزمره برای کمک به کودک چاق خطرات جدی هوش مصنوعی برای کاهش وزن نخبه‌ها لوکوموتیو‌های قطار آموزش ایران اجرای «مکمل‌یاری» در مدارس با آغاز سال تحصیلی مصرف نمک به اندازه باشد، اما دریایی نباشد! هشدار وزارت بهداشت درباره بیماری‌های شایع تنفسی در فصل پاییز اعلام برنامه کاری ادارات و زمان بازگشایی مدارس در شهریور ماه ۱۴۰۴ وزیر بهداشت: جوانی جمعیت نیازمند عزم ملی و برنامه علمی است افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت تلف شدن گربه ماهی‌ها در سواحل جاسک مشخص شد

  • کد خبر: ۶۲۹۸۴
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۸
علت تلف شدن گربه ماهی‌ها در سواحل جاسک مشخص شد
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان هرمزگان، علت مشاهده لاشه گربه ماهی‌ها در ساحل جاسک را واژگونی قایق‌هایی دانست که حجم زیادی از این آبزی را صید کرده بودند.
به گزارش شهرآرانیوز، حبیب مسیحی تازیانی با بیان اینکه در شب دوازدهم فروردین ماه، حدود ۵ تا ۶ تُن گربه ماهی در ساحل مقسا در استان هرمزگان پراکنده شدند، افزود: مردم در روز ۱۳ فروردین با مشاهده گربه ماهی ها، موضوع را به اداره محیط زیست اطلاع دادند.

وی اظهار داشت: همکاران به سرعت در محل حاضر شدند، موضوع را بررسی و از گربه ماهی‌ها نمونه برداری کردند. در بررسی ها، ابتدا به موضوعات مختلف از جمله بیماری گربه ماهی‌ها یا مساله آلودگی نفتی مشکوک بودیم.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان هرمزگان ادامه داد: بیشتر از همه احتمال می‌رفت که این اتفاق مربوط به صید باشد، پرس و جوی محلی صورت گرفت، موضوع بررسی و در نهایت مشخص شد که تعدادی از صیادان مشغول صیادی بودند که هنگام بازگشت، یکی از قایق‌ها در اثر توفان و موج شدید، واژگون و تعداد زیادی گربه ماهی صید شده، پخش شدند.

مسیحی تازیانی درباره احتمال صید ترال و انتشار این خبر که احتمال می‌رود یکی از صیادان صید غیرقانونی داشته و به دلیل نبود مشتری گربه ماهی‌ها را در دریا رها کرده، گفت: ابزار صید اعلام نشده، اما معمولا صید ماهی در آن منطقه به صورت محاصره‌ای صورت می‌گیرد، در عین حال از گربه ماهی در تولید پودر ماهی استفاده می‌شود و امکان صادرات آن نیز وجود دارد بنابراین بدون مشتری نیست، همچنین با صیادی که قایق او غرق شده تلفنی صحبت کردیم و مساله صید و واژگونی قایق را تایید کرد، بر این اساس از آنجا که قایق بار زیادی داشته پس از وقوع توفان و موج شدید واژگون شده است.

وی در پاسخ به اینکه آیا پس از تایید اتفاق واژگونی قایق صیادی، بررسی آلودگی نفتی همچنان صورت می‌گیرد، گفت: نمونه‌ها ارسال شده و با وجود تایید موضوع صید گربه ماهی‌ها و واژگونی قایق صیاد، اما بررسی درباره آلودگی نفتی درحال انجام است؛ نتیجه بررسی‌ها پس از ۴۸ ساعت اعلام می‌شود.

روز جمعه ۱۳ فروردین خبری از مرگ و میر تعداد زیادی گربه ماهی در سواحل شهرستان جاسک در فضای مجازی منتشر شده بود که بلافاصله کارشناسان و محیط بانان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جاسک بررسی موضوع و پایش منطقه را آغاز کردند.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->