واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین
سرخط خبرها

رئیس مجلس اقتصاد و خنثی‌سازی تحریم‌ها را دو اولویت مهم مجلس عنوان کرد

  • کد خبر: ۶۳۰۳۴
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۶
رئیس مجلس اقتصاد و خنثی‌سازی تحریم‌ها را دو اولویت مهم مجلس عنوان کرد
رییس مجلس شورای اسلامی موضوعات اقتصادی و خنثی‌سازی تحریم‌ها را دو اولویت مهم مجلس در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و افزود: این موارد ملاک اصلی عمل مجلس خواهد بود و ما به طور شفاف گزارش عملکرد خود را به مردم ارائه خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمدباقر قالیباف» امروز دوشنبه در نشست شورای هماهنگی کمیسیون‌های تخصصی و مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» گفت: در سال‌های متمادی محوریت شعار سال متمرکز به موضوعات اقتصادی بوده و این نشان می‌دهد که چالش اول کشور از منظر رهبر معظم انقلاب مسئله اقتصاد است و امسال نیز این نامگذاری همین خط مشی را نشان می‌دهد.

 

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که مجلس باید متمرکز به بحث اقتصادی باشد و تاکید رهبر انقلاب در این موضوع، خنثی سازی تحریم‌ها و تقویت توان اقتصادی و ایستادگی روی پای خود است افزود: برای اصلاح این مسیر باید ناکارآمدی ساختاری در بودجه و نظام مالیاتی، ساختار بانکی، بوروکراسی اداری، نظام ناکارآمد و غیرهدفمند یارانه‌ای، نظام آماری ناکارآمد، فقدان استراتژی صنعتی و آمایش سرزمین ناقص و ضعیف اصلاح شود، چرا که این ساختارها موجب ایجاد مشکلاتی نظیر بیکاری و رانت شده است.

 

رییس قوه مقننه کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سوءمدیریت و تعارض منافع از جمله عوامل مشکلات اقتصادی است، اظهار داشت: البته کرونا و تحریم‌ها در سال‌های اخیر بر مشکلات اقتصادی کشور افزوده است.

 

قالیباف با اشاره به قوانین متعدد در حوزه تولید گفت: با یک بررسی اجمالی به برخی قوانین مربوط به حوزه تولید نظیر قانون رفع موانع تولید، قانون اصل ۴۴، قانون تسهیل فضای کسب و کار، قانون برنامه ششم توسعه، قانون استفاده حداکثری از توان تولید و حمایت از کالای ایرانی که همه اینها پیشتر در مجالس گذشته تصویب شده‌اند، درمی‌یابیم که اگر این قوانین به درستی اجرا شود، نیاز زیادی به قوانین جدید نداریم.

 

وی با تاکید بر اینکه نقاطی در قوانین مربوط به تولید مغفول مانده است، گفت: طرحی درباره تغییر رویکرد در صدور مجوزهای حوزه کسب و کار و تولید در کمیسیون ویژه جهش تولید در دست تدوین است و این کمیسیون آن را به زودی نهایی خواهد کرد.

 

رییس مجلس خاطرنشان کرد: براساس کار پژوهشی، بررسی‌های علمی و کارکرد کمیسیون‌ها در مجلس، دو اولویت مهم با محوریت موضوعات اقتصادی و خنثی‌سازی تحریم‌ها مشخص شده است و این موضوع ملاک اصلی عمل مجلس خواهد بود و ما به طور شفاف گزارش عملکرد خود را نیز به مردم ارائه خواهیم کرد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->