شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

۴۰ درصد از شکایات بهداشتی ثبت شده مردم در سامانه ۱۹۰ مربوط به نانوایی‌ها است

  • کد خبر: ۶۳۰۵۵
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
۴۰ درصد از شکایات بهداشتی ثبت شده مردم در سامانه ۱۹۰ مربوط به نانوایی‌ها است
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۴۰ درصد از شکایات ثبت شده مردم در یک سال اخیر در سامانه ۱۹۰ مربوط به رعایت نشدن شیوه‌نامه‌های بهداشتی دوران کرونا توسط نانوایی‌ها بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر حسنی اظهار کرد: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تا کنون ۵۷ هزار و ۶۱۷ مورد بازدید از نانوایی‌ها انجام شده است که در این بازدید‌ها برای شش هزار و ۶۰۶ نانوایی اخطار کتبی، ۲ هزار و ۵۲۴ نانوایی معرفی به دادگاه و ۵۲۳ واحد تعطیل شد.

 

وی تصریح کرد: در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی نیز، عملکرد ۱۵۳۵ نانوایی مورد نظارت قرار گرفت که از این تعداد، ۱۴۳ نانوایی به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی در مناطق تحت پوشش دانشگاه به مراجع قانونی معرفی شدند.

 

وی با بیان اینکه در این مدت برای ۱۵۸ نانوایی اخطار کتبی صادر شد و ۷ واحد نیز به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب شدند، خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد از شکایات ثبت شده مردم در یک سال اخیر در سامانه ۱۹۰ مربوط به رعایت نشدن شیوه‌نامه‌های بهداشتی دوران کرونا توسط نانوایی‌ها بوده و از این رو بازدید کارشناسان حوزه سلامت محیط و کار از نانوایی‌ها با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

 

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در حال حاضر ۲۰ هزار و ۴۵۹ مکان عمومی و ۵۸ هزار و ۲۰۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه فعال هستند که به منظور حفظ سلامت جامعه به طور مستمر از این مراکز بازدید می‌شود و در ایام خاص برنامه‌های نظارتی با قوت بیشتری صورت می‌گیرد.

 

حسنی بیان کرد: مسئولان کلیه واحد‌های صنفی، صاحبان فروشگاه‌ها، متولیان صنایع کوچک و بزرگ، مسئولان ادارات و سازمان‌ها و حتی مراکز ارائه خدمات بهداشت و درمان موظف هستند که اطلاعات خود را در سامانه ملی اصناف و صنایع به نشانی اینترنتی Salamat.gov.ir ثبت نموده و پس از دریافت کد QR آن را در معرض دید همگان نصب کنند.

 

وی تأکید کرد: بررسی نصب کد QR در کلیه اماکن و مجموعه‌ها در دستور کار کارشناسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر ارگان‌های نظارتی به عنوان اولین و مهمترین میزان رعایت پروتوکول‌های بهداشتی قرار دارد و در صورت عدم فراهم کردن شرایط برای نظارت مردمی برخورد قانونی لازم با متخلفان انجام خواهد شد.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->