بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال ۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

فروش اجباری کالا در کنار روغن خوراکی یا هر کالایی در واحدهای صنفی تخلف است

  • کد خبر: ۵۵۰۹۲
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
فروش اجباری  کالا در کنار روغن خوراکی یا هر کالایی در واحدهای صنفی تخلف است
رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی گفت: فروش روغن به شرط خرید یک کالای دیگر که به آن فروش اجباری گفته می‌شود، تخلف است.

طنین همتی|شهرآرا، امیر دلداری در حوزه بازرسی در بازار روغن و برنج که چند وقتی است از حساسیت بیشتری برخوردار است، اظهار کرد: در یک ماه گذشته حدود ۱۲۰۰ بازرسی از کالای روغن در واحدهای صنفی داشتیم که به صدور ۱۰۸ پرونده تخلف به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال منجر شده که فروش اجباری و گران‌فروشی از جمله عوامل این تخلفات بوده است.

 

وی تأکید کرد: منظور از فروش اجباری که بیشتر، کارخانجات و شرکت‌های پخش انجام می‌دهند، این است که خریدار، در ازای خرید ۳ کارتن روغن، باید به‌طور مثال یک کارتن رب هم بخرد. این سیستم فروش به عمده‌فروش هم می‌رسد و آن‌ها هم به همین شکل با خرده‌فروش معامله می‌کند. در خرده‌فروشی‌ها دیده شده است که وقتی خریدار درخواست روغن می‌کند، گفته می‌شود به‌طور مثال باید رب هم بخرد. ما با این نوع فروش اجباری برخورد جدی می‌کنیم که در زمینه فروش روغن هم تخلف است.

 

دلداری تصریح کرد: ۷۰۰ بازرسی نیز در زمینه فروش برنج انجام شده که ۳۴ تخلف در حوزه گران‌فروشی و عرضه خارج از شبکه به ارزش ۱۳۰ میلیون ریال بوده است که همه فرم‌های تخلف به تعزیرات حکومتی فرستاده شده است.

 

رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی در ادامه اضافه کرد: در مجموع در یک ماه گذشته ۲۶ هزار و ۷۵۰ بازرسی از بازارهای مشهد انجام دادیم که ۲۲۷۶ پرونده تخلف به ارزش ۱۴میلیارد ریال را به تعزیرات حکومتی فرستادیم. بیشترین تخلفات با عناوین گران‌فروشی، درج‌نکردن قیمت، تقلب در صدور صورت‌حساب و کم‌فروشی بوده است. همچنین بیشترین تخلفات در حوزه نان، روغن، میوه، مرغ و تخم‌مرغ بوده است.

 

وی تأکید کرد: ۲۷۲۰ گزارش مردمی از تخلفات اصناف دریافت کردیم که ۹۴۵ میلیون ریال را در این مدت به شاکیان برگشت داده‌ایم. باتوجه‌به پایگاه‌های بازرسی شهر، اولویتمان نظارت بر کالاهای اساسی بوده است تا کامل‌تر رصد شوند. باتوجه‌به اینکه مشهد در وضعیت زرد قرار گرفته است و بیشتر مشاغل می‌توانند فعالیت کنند، برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، گشت‌های روزانه را با همکاری مراکز بهداشت و اداره اماکن عمومی در بازار انجام دادیم. 

 

رئیس اداره بازرسی و نظارت خراسان رضوی در ادامه اظهار کرد: در ۲ ماه گذشته برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی ۴۷۳ هزار گشت مشترک انجام شده که در این گشت‌ها، ۲۵۳ هزار و ۷۹۹ بازرسی انجام شده است و ۱۷۹۸ اخطار کتبی داده‌ایم و حدود ۸۰۰ فرم جریمه برای واحدهایی که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های هوشمند را رعایت نکردند به تعزیرات حکومتی فرستادیم. در این میان ۱۲۲۶ واحد صنفی نیز در این مدت پلمب شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->