همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

فروش اجباری کالا در کنار روغن خوراکی یا هر کالایی در واحدهای صنفی تخلف است

  • کد خبر: ۵۵۰۹۲
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
فروش اجباری  کالا در کنار روغن خوراکی یا هر کالایی در واحدهای صنفی تخلف است
رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی گفت: فروش روغن به شرط خرید یک کالای دیگر که به آن فروش اجباری گفته می‌شود، تخلف است.

طنین همتی|شهرآرا، امیر دلداری در حوزه بازرسی در بازار روغن و برنج که چند وقتی است از حساسیت بیشتری برخوردار است، اظهار کرد: در یک ماه گذشته حدود ۱۲۰۰ بازرسی از کالای روغن در واحدهای صنفی داشتیم که به صدور ۱۰۸ پرونده تخلف به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال منجر شده که فروش اجباری و گران‌فروشی از جمله عوامل این تخلفات بوده است.

 

وی تأکید کرد: منظور از فروش اجباری که بیشتر، کارخانجات و شرکت‌های پخش انجام می‌دهند، این است که خریدار، در ازای خرید ۳ کارتن روغن، باید به‌طور مثال یک کارتن رب هم بخرد. این سیستم فروش به عمده‌فروش هم می‌رسد و آن‌ها هم به همین شکل با خرده‌فروش معامله می‌کند. در خرده‌فروشی‌ها دیده شده است که وقتی خریدار درخواست روغن می‌کند، گفته می‌شود به‌طور مثال باید رب هم بخرد. ما با این نوع فروش اجباری برخورد جدی می‌کنیم که در زمینه فروش روغن هم تخلف است.

 

دلداری تصریح کرد: ۷۰۰ بازرسی نیز در زمینه فروش برنج انجام شده که ۳۴ تخلف در حوزه گران‌فروشی و عرضه خارج از شبکه به ارزش ۱۳۰ میلیون ریال بوده است که همه فرم‌های تخلف به تعزیرات حکومتی فرستاده شده است.

 

رئیس اداره کنترل و بازرسی اتاق اصناف خراسان رضوی در ادامه اضافه کرد: در مجموع در یک ماه گذشته ۲۶ هزار و ۷۵۰ بازرسی از بازارهای مشهد انجام دادیم که ۲۲۷۶ پرونده تخلف به ارزش ۱۴میلیارد ریال را به تعزیرات حکومتی فرستادیم. بیشترین تخلفات با عناوین گران‌فروشی، درج‌نکردن قیمت، تقلب در صدور صورت‌حساب و کم‌فروشی بوده است. همچنین بیشترین تخلفات در حوزه نان، روغن، میوه، مرغ و تخم‌مرغ بوده است.

 

وی تأکید کرد: ۲۷۲۰ گزارش مردمی از تخلفات اصناف دریافت کردیم که ۹۴۵ میلیون ریال را در این مدت به شاکیان برگشت داده‌ایم. باتوجه‌به پایگاه‌های بازرسی شهر، اولویتمان نظارت بر کالاهای اساسی بوده است تا کامل‌تر رصد شوند. باتوجه‌به اینکه مشهد در وضعیت زرد قرار گرفته است و بیشتر مشاغل می‌توانند فعالیت کنند، برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، گشت‌های روزانه را با همکاری مراکز بهداشت و اداره اماکن عمومی در بازار انجام دادیم. 

 

رئیس اداره بازرسی و نظارت خراسان رضوی در ادامه اظهار کرد: در ۲ ماه گذشته برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی ۴۷۳ هزار گشت مشترک انجام شده که در این گشت‌ها، ۲۵۳ هزار و ۷۹۹ بازرسی انجام شده است و ۱۷۹۸ اخطار کتبی داده‌ایم و حدود ۸۰۰ فرم جریمه برای واحدهایی که پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های هوشمند را رعایت نکردند به تعزیرات حکومتی فرستادیم. در این میان ۱۲۲۶ واحد صنفی نیز در این مدت پلمب شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->