آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات ورود و خروج خودرو‌ها در شهر‌های قرمز و نارنجی کرونا (۱۷ فروردین)

  • کد خبر: ۶۳۲۱۵
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
جزئیات ورود و خروج خودرو‌ها در شهر‌های قرمز و نارنجی کرونا (۱۷ فروردین)
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا: ورود خودروهای با پلاک غیربومی به شهرهای گروه قرمز و نارنجی ممنوع و خروج خودروها با پلاک بومی از این شهرها نیز ممنوع است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد شیرانی، درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: بر اساس گزارش های دریافتی در حال حاضر ترافیک در تمامی جادههای کشور روان و در حال حرکت است.

 

وی ادامه داد: ساعت ۰۰:۲۰ روز جاری، ۱۷ فروردین‌ماه، یک مورد حادثه تصادف ناوگان عمومی گزارش شد که در محور گرمسار-سرخه استان سمنان رخ داد. این اتوبوس با ۲۰ نفر سرنشین از مبدا قم به مقصد مشهد در حرکت بوده که اتوبوس اسکانیا با خروج از جاده دچار حادثه می شود. بر اساس بررسی ها علت این حادثه عدم توجه به جلو بوده که منجر به مجروح شدن دو تن شده بود.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در خصوص محدودیت و ممنوعیت های اعمال شده در پی تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا نیز اظهار کرد: ورود خودروهای با پلاک غیربومی به شهرهای گروه قرمز و نارنجی ممنوع و خروج خودروها با پلاک بومی از این شهرها هم ممنوع است.

 

وی با بیان اینکه ثبت تخلفات ترددهای غیرمجاز در این طرح توسط دوربین‌های مکانیزه ثبت تخلف در شهرها، جاده ها و تیم‌های گشتی پلیس انجام می شود گفت: برابر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های تردد شبانه خودروها در تمامی شهرهای گروه قرمز، نارنجی،‌ زرد و آبی از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد کماکان ادامه خواهد داشت.

 

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

جزئیات دورکاری کارمندان در شهر‌های قرمز و نارنجی کرونا (فروردین ۱۴۰۰)

 

اعمال محدودیت در شهرهای قرمز کرونا + جزئیات

 

آخرین رنگ بندی شهر‌های قرمز و نارنجی کرونا (۱۶ فروردین ۱۴۰۰) + لیست شهر‌ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->