نامه‌ای به جوراب ارزش معادن ایران به ۲۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) زنگنه: اعتبارات جدید برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شد روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت‌زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید چرا پرداخت سود سهام عدالت متوفیان متوقف شد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط سرنوشت صادرات نفت ایران بدون مذاکرات چه می‌شود؟ محدوده جدید نوسان بازار طلا و ارز آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | قیمت بیت کوین در ساعات گذشته به زیر ۸۰ هزار دلار رسید قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۸ تا ۱۵ هزار تومان آیا یارانه ثروتمندان امسال حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

 کالا‌های اساسی ویژه رمضان را از کجا دریافت کنیم؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۶۳۳۱۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
 کالا‌های اساسی ویژه رمضان را از کجا دریافت کنیم؟ + جزئیات
طبق اعلام مسئولان کالا‌های مورد استفاده در ماه رمضان که مشمول قیمت گذاری است مثل برنج، شکر، گوشت قرمز، مرغ، زولبیا و بامیه، آش و حلیم که قیمت آن‌ها تا شنبه مشخص می‌شود در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار توزیع خواهد شد و برای تنظیم بازار این ماه نیز اقلام اساسی در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد تا در صورت لزوم توزیع شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس قبادی، دبیر ستاد تنظیم بازار، در برنامه تیر امشب درباره برنامه ریزی برای ماه مبارک رمضان گفت: ۱۳۶ هزار تن محصول خرما در انبار‌ها و سردخانه‌ها موجود است و طرح توزیع آن‌ها داده شده است و هر استان بر اساس نیاز، سهمیه برنج، شکر و روغن نباتی دارد. در مورد حلیم و آش نیز به کمیسیون‌های نظارت استان‌ها ابلاغ شده که قیمت گذاری کنند و تا قبل از شروع ماه رمضان قیمت اعلام خواهد شد. سهمیه شکر و روغن نباتی صنوف هم مشخص شده و از فردا روغن صنوف تحویل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در ماه‌های گذشته به جز مرغ، مشکلی در سایر کالا‌ها وجود نداشت، تصریح کرد: در بخش میوه، آجیل پوشاک و ... فراوانی در کشور بود و در محصولات لبنی هم مشکل خاصی وجود نداشت.

 

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که گرانی اقلام مختلف به ویژه در آستانه شب عید انتقادات زیادی به همراه داشت.

 

به گفته این مقام مسئول برای تنظیم بازار ماه رمضان ۳۰ هزار تُن برنج، ۳۰ هزار تُن شکر، ۳۰۰۰ تُن گوشت قرمز منجمد و حدود ۱۸۰ هزار تُن روغن به عنوان سهمیه ویژه در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت تا در صورت لزوم توزیع شود.

 

دبیر ستاد تنظیم بازار همچنین تصریح کرد: در حال حاض مرغ در بازار فراوان و بیش از تقاضا است. بر این اساس پیش بینی شده که شرکت پشتیبانی دام و طیور اقدام به خرید مرغ مازاد کند. همچنین میزان کشتار و عرضه دام در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش داشت، بر این اساس مصرف گوشت قرمز نیافته است.

 

محل توزیع اقلام مورد نیاز در ماه رمضان

در ادامه این برنامه قاسم نوده فرهانی، رئیس اتاق اصناف تهران نیز اعلام کرد: کالا‌هایی که مشمول قیمت گذاری است مثل برنج، شکر، گوشت قرمز، مرغ، زولبیا و بامیه، آش و حلیم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود.

 

به گفته وی برنج هندی ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان، برنج تایلندی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، شکر ۸ هزار و ۷۰۰ تومان است و هیچ کس حق ندارد گران‌تر بفروشد. قیمت آش و حلیم هم شنبه اعلام می‌شود.

 

وی با اشاره به توزیع ۱۸ کالای مشمول در همه فروشگاه‌ها تا پایان ماه رمضان به فروشندگان و اصناف توصیه کرد به مناسبت ماه مبارک رمضان کالا‌ها را با حداقل سود ممکن عرضه کنند و از ثواب این ماه بهره ببرند.

 

تداوم تشدید نظارت بر بازار تا پایان ماه رمضان

محمدعلی اسفنانی، معاون سازمان تعزیرات نیز با اشاره به اجرای طرح ویژه نوروز تا پایان ماه رمضان، گفت: ظرفیت گشت‌ها افزایش یافته و تخلفات رصد می‌شود. در مناطقی که کالاها، عمده توزیع و عرضه می‌شود به جای گشت سیار، واحدِ مستقر خواهیم داشت.

 

وی درباره برخورد با عرضه مرغ قطه بندی شده هم گفت: تا مشخص شدن قیمت مرغ قطعه بندی و اعلام آن، عرضه مرغ قطعه بندی ممنوع است.

 

سید جواد احمدی، معاون بازرسی سازمان حمایت هم با اشاره به ادامه طرح نظارتی نوروز در ایام ماه مبارک گفت: در ماه متوسط ۲۰ هزار شکایت دریافت می‌کنیم که و بیش از ۶۰ درصد شکایت‌ها منجر به تشکیل پرونده و اعلام به تعزیرات می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->