بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

کلاب هاوس فیلتر می‌شود؟

  • کد خبر: ۶۳۵۴۳
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۱
کلاب هاوس فیلتر می‌شود؟
کلاب‌هاوس یا آن‌طور که در فضای‌مجازی برای نگارش راحت‌تر آن را کلاوس می‌نامند، این روز‌ها پرسروصداترین پدیده فضای‌مجازی است. در این فضا اتاق‌هایی راه‌اندازی کنید یا عضو اتاقی شوید و درباره موضوعات موردعلاقه‌تان بگویید و بشنوید. کلاب‌هاوس تا امروز در کشور ما باعث اتفاقات جالبی شده است.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز - کلاب‌ هاوس یا آن‌طور که در فضای‌مجازی برای نگارش راحت‌تر آن را کلاوس می‌نامند، این روز‌ها پرسروصداترین پدیده فضای‌مجازی است. چند روز پیش به تفصیل درباره کلاب‌هاوس و اتفاق‌های پیرامون آن نوشتیم و به‌احتمال زیاد خیلی از شما تا الان دست‌کم نام و شکل کاربرد آن را شنیده‌اید. کلاب‌هاوس یک شبکه اجتماعی چندماهه است که در آن نمی‌توان عکس، ویدئو یا متن بارگذاری کرد و شما می‌توانید در این فضا اتاق‌هایی راه‌اندازی کنید یا عضو اتاقی شوید و درباره موضوعات موردعلاقه‌تان بگویید و بشنوید. کلاب‌هاوس تا امروز در کشور ما باعث اتفاقات جالبی شده است.
 

همه چیز درباره کلاب هاوس

 
از اتاق‌هایی با حضور مسئولان بلندپایه کشور که در آن پرسش‌وپاسخ‌هایی صریح ردوبدل شد و واکنش‌هایی دنباله‌دار در شبکه‌های اجتماعی دیگر داشت تا گروه‌هایی که در آرامش و بدون حاشیه درباره مسائل مهم تاریخی، فرهنگی و اجتماعی برگزار شد و علاقه‌مندان و کارشناسان درباره آنچه برایشان مهم بود باهم حرف زدند. اما از زمان داغ‌شدن بحث کلاب‌هاوس در ایران، یکی از مهم‌ترین سؤالات احتمال فیلترشدن یا نشدن این شبکه اجتماعی بود. بعضی از احتمال زودهنگام فیلترشدن کلاوس حرف می‌زدند و بعضی می‌گفتند خبر موثق دارند که این اتفاق نخواهد افتاد.
 
جالب این است که این بحث‌ها در خود کلاب‌هاوس درمی‌گرفت و اتاق‌هایی درباره فیلترشدن احتمالی این شبکه اجتماعی در فضای این شبکه برگزار می‌شد. اما یکی از اظهارنظر‌های رسمی که باعث شد این احتمال کم‌رنگ شود، صحبت‌های دادستان کل کشور بود، وقتی که هفته پیش درباره احتمال فیلتر کلاب‌هاوس از او سؤال شد و آقای دادستان این‌طور پاسخ داد که: «هنوز راجع به این مسئله تصمیم‌گیری نشده است.» علاوه بر این اظهارنظر، حضور پیگیر و مستمر بسیاری از مسئولان از جمله آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات که مسئول مستقیم فضای‌مجازی است هم با استناد به این صحبت‌ها از استفاده مردم از این شبکه اجتماعی تعاملی خبر داده بود.

اما در چند روز گذشته اختلالاتی در کلاب‌هاوس و دسترسی دشوار کاربران اینترنت همراه اول و ایرانسل، برای چند ساعتی شایعه فیلترشدن کلاب‌هاوس را تقویت کرده بود. البته سرور مرکزی کلاب‌هاوس چند هفته پیش به‌دلیل هجوم کاربران دچار اختلال شده بود، اما این‌بار کلاب‌هاوس جهانی اوضاع خوبی داشت و اختلالات داخلی بودند. پس از شروع این اختلالات و با استعلام از وب‌سایت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، معلوم شد که این نرم‌افزار فیلتر نشده است، اما بعضی از کاربران این‌طور می‌گفتند که اختلال ارتباطی کنونی شبیه تجربه آن‌ها از شروع فیلترینگ تلگرام است.
 
این اختلالات پس از چند ساعت برطرف و شایعه فیلتر کلاوس هم از اساس منتفی شد. اما چند اتفاق دیگر هم این گمان را تقویت کرد که احتمال فیلترشدن کلاب‌هاوس دست‌کم در آینده نزدیک منتفی است. اولین موضوعی که می‌توان به آن استدلال کرد، اتفاقی تازه و عجیب بود که هیچ سابقه‌ای در گذشته نداشت؛ رادیو گفتگو اولین‌بار یکی از اتاق‌های کلاب‌هاوس را با حضور چند کارشناس از آنتن زنده رادیو پخش کرد!
 
این درحالی است که صداوسیما کم و بیش فضای‌مجازی را تهدید قلمداد می‌کند و فضایی برای تعامل و همکاری و این تصمیم، نشان از تغییر رویکرد احتمالی به این شبکه اجتماعی جدید دارد. علاوه‌براین، کانال تلگرامی تحریریه فضای‌مجازی سیما از پیوستن این تحریریه به کلاب‌هاوس خبر داد و به مخاطبانش مژده داد که به‌زودی بحث‌های مختلفی در این اتاق برگزار خواهد شد. از مجموعه این ماجرا‌ها می‌توان این‌طور نتیجه گرفت که به‌احتمال کلاب‌هاوس حالاحالا‌ها فیلترشدنی نیست، مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->