نجمه سرباز| شهرآرانیوز، حسن امیریان در گفتوگو با خبرنگار ما افزود: با توجه به کرونا هنوز مشخص نیست که ما در ظهرهای ماه رمضان بتوانیم غذای بیرون بر داشته باشیم، اما طبق روال هر سال از سه ساعت مانده به افطار، توزیع حلیم شروع میشود و از دوساعت مانده به افطار غذای بستهبندی توزیع میشود.
وی با بیان اینکه از پارسال تاکنون ۲۰ درصد واحدهای صنف ما تعطیل شدهاند، افزود: علت آن هم ندادن نرخ مشخص و واحد و بهروز بوده است. زمانی که مرغ و گوشت و سایر اقلام خوراکی گران میشود ما هم توقع داریم تا نرخ بر اساس وضعیت موجود و قیمت روز اقلام به اصناف ما اعلام شود و این در حالی است که این اعلام نرخ دو تا سه ماه زمان میبرد تا به ما اعلام شود.
امیریان با گله از اینکه قیمت مرغ و روغن و... هر روز در حال افزایش است و این در حالی است که نرخی که به اصناف ما اعلام شده بر اساس قیمتهای سابق بوده است و این اصلا برای اصناف ما بهصرفه نیست و چرخ این واحدها به هیچ عنوان بهدرستی نمیچرخد، خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد این واحدها به علت ندادن نرخ مشخص و بهروز تعطیل شدهاند و این در حالی است که اگر اصناف نرخ را بهصورت سلیقهای تعیین کنند سازمان تعزیزات و بازرسی و... جریمهشان میکند.
وی با تأکید بر اینکه باید انجمن حمایت از حقوق مصرفکننده نرخ را بهروز اعلام کنند تا اصناف ما بتوانند مایحتاج خود را تأمین کنند، گفت: متأسفانه ضعف مدیریت در انجمن حمایت از حقوق مصرفکننده و تولیدکننده، مشکلات اصناف ما را چندین برابر کرده است.
وی افزود: هیچ یک از اعضای زیرپوشش این اتحادیه مجبور به تعطیلی نیستند، اما با توجه به شیوع کرونا و کاهش مشتریان و نبود نرخ مشخص و بهروز متأسفانه دارندگان این واحدها بهصورت داوطلبانه اقدام به تعطیلی کردند. در حالی که خیلی از این رستورانها، از واحدهای بنام و باسابقه شهر مشهد با ۷۰ و ۸۰ سال سابقه فعالیت تن به تعطیلی دادند.
امیریان تعداد واحدهای دارای پروانه کسب از این اتحادیه را یک هزار واحد صنفی اعلام کرد و گفت: حدود ۴۰۰ واحد صنفی آشپزخانه و ۳۰۰ واحد کبابی و حلیم و ۳۰۰ واحد هم چلوکبابی هستند.