پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت
سرخط خبرها

ماجرای فردی که برای کشتن حیوانات موذی با روش اشتباه، یک محله را به‌هم ریخت

  • کد خبر: ۶۳۷۸۸
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
ماجرای فردی که برای کشتن حیوانات موذی با روش اشتباه، یک محله را به‌هم ریخت
او به دنبال روشی برای از بین بردن همیشگی این حشرات بود که فردی با مشاوره اشتباه استفاده از بخار خطرناک گوگرد را به او پیشنهاد می‌کند.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ وجود حیوانات موذی همچون سوسک و ساس یکی از معضلات همیشگی شهروندان است و معمولا این مشکل در خانه‌های قدیمی‌ساز که دارای سیستم اگو نیستند، بیشتر رخ می‌دهد. موضوعی که روز گذشته موجب شد تا یکی از شهروندان با استفاده از روشی اشتباه برای کشتن حشرات موذی، جان خانواده همسایه را به خطر بیندازد.
ماجرای این پرونده از آنجا آغاز شد که یک شهروند در خیابان فتاح واقع در خیابان طبرسی از چندی پیش متوجه حضور مهمانی موذی و ناخوانده به نام ساس در خانه‌اش شد.

او به دنبال روشی برای از بین بردن همیشگی این حشرات بود که فردی با مشاوره اشتباه استفاده از بخار خطرناک گوگرد را به او پیشنهاد می‌کند.
این فرد نیز با تهیه پودر گوگرد و استفاده از مواد مختلف اقدام به انتشار بخار گوگرد در منزلش می‌کند و به خیال خود تمام در و پنجره خانه‌اش را هم خوب مسدود می‌کند، تا این بخار خطرناک به خارج تصاعد نکند. غافل از اینکه نمی‌توان به صورت صددرصد جلوی نفوذ آن به دیگر اماکن را گرفت.


اعلام انتشار یک بوی عجیب

به گفته رئیس اداره ایستگاه‌های ۱۸و۴۲سازمان آتش‌نشانی مشهد، شهروندی در تماس با مرکز فوریت‌های ۱۲۵، اعلام کرد که بوی عجیبی در واحد مسکونی‌اش منتشر شده است که علت احتمالی آن وجود مواد شیمیایی است.
محمد اسلامی افزود: با دریافت این گزارش و احتمال انتشار مواد شیمیایی خطرناک در محل، بلافاصله تیم‌های امداد و نجات راهی محل حادثه شدند.


شناسایی یک خراب‌کاری خطرناک

وی با اشاره به اینکه با حضور آتش‌نشانان در محل مشخص شد که حادثه در یک ساختمان سه‌طبقه رخ داده است، بیان کرد: فردی که با آتش‌نشانی تماس گرفته بود، ساکن طبقه سوم این ساختمان بود و آتش‌نشانان با حضور در راهرو متوجه انتشار بخار گوگرد شدند که با استفاده از کپسول اکسیژن، توانستند اعضای سه‌نفره همسایه طبقه سوم را که دچار مشکلات تنفسی شده بودند و هر لحظه ممکن بود اتفاق ناخوشایندی برایشان بیفتد را به خیابان منتقل کنند.
اسلامی ادامه داد: در ادامه به منظور تخلیه بخار گوگرد با توجه به اینکه احتمال وقوع حوادث بعدی نیز وجود داشت، اطراف این ساختمان تا شعاع دویست‌متری تخلیه و همکاران ما با استفاده از دستگاه‌های قوی مکش اقدام به رفع خطر کردند.


ساس‌کشی به قیمت جان همسایه

رئیس اداره ایستگاه‌های ۱۸و۴۲، با بیان اینکه اگر اطلاع‌رسانی کمی دیرتر انجام می‌شد، ممکن بود این ساس‌کشی به قیمت جان همسایگان تمام شود، تصریح کرد: استفاده از گوگرد یا قرص برنج برای کشتن حشرات موذی، از خطرناک‌ترین روش‌هایی است که با وجود ممنوعیت استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: شهروندان باید توجه کنند که استفاده از اسپری وایتکس، در حالی که تمام در و پنجره‌های خانه باز باشد به صورت موردی و همچنین شست‌وشوی لباس، پتو و... با آب گرم بهترین روش برای دفع حشرات موذی است.

به گفته این مسئول ایمنی شهر، مطمئن‌ترین شیوه برای خلاصی از دست سوسک و ساس، کمک گرفتن از شرکت‌های مجاز است که به صورت ایمن این اقدام را انجام می‌دهند.
اسلامی با اشاره به شکایت خانواده همسایه از فردی که اقدام به این کار خطرناک کرده بود، بیان کرد: همکاران ما با خارج کردن گوگرد‌های موجود در طبقه دوم توانستند رفع خطر کنند و جلوی خطرات بعدی را بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->