واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

مرگ دختر ۱۲ ساله و زن جوان تهرانی در اثر مصرف مشروبات تقلبی

  • کد خبر: ۵۹۷۲۹
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
مرگ دختر ۱۲ ساله و زن جوان تهرانی در اثر مصرف مشروبات تقلبی
چند روز قبل دختری ۱۲ساله و زنی ۲۸ساله به‌دلیل مسمومیت با مشروبات الکلی به یکی از بیمارستان‌ها منتقل شده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، استفاده از مشروبات الکلی تقلبی در یک مهمانی ۲نفره جان دختر ۱۲ساله و زنی جوان را گرفت و فروشنده مشروبات به اتهام قتل بازداشت شد.

 

چند روز قبل به مأموران پلیس پایتخت گزارش شد که دختری ۱۲ساله و زنی ۲۸ساله که به‌دلیل مسمومیت با مشروبات الکلی به یکی از بیمارستان‌ها منتقل شده بودند، جان خود را از دست داده‌اند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که نزدیکان زن جوان ساعتی قبل با پیکر نیمه جان او و دختر نوجوان که مهمانش بود در خانه‌اش روبه‌رو شده و آنها را به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

 

زن جوان در لحظاتی که هنوز هوشیار بود به پزشکان گفته بود که دختر نوجوان مهمانش بوده و با یکدیگر مشروبات الکلی مصرف کرده و مسموم شده‌اند. او همچنین نشانی‌های پسر جوانی که مشروب را از او خریده بود در اختیار پزشکان گذاشت اما ساعتی بعد ناباورانه بر اثر شدت مسمومیت همراه دختر ۱۲ساله روی تحت بیمارستان جان باخت.

 

با مرگ این ۲نفر ماجرا به بازپرس جنایی پایتخت گزارش و با دستور او تحقیقات در این خصوص آغاز شد. گزارش اولیه پزشکی قانونی نشان می‌داد که این ۲نفر به‌دلیل وجود الکل صنعتی در مشروب جان خود را از دست داده‌اند.

 

همچنین تحقیقات درخصوص فروشنده نشان داد که او جوانی است که به‌صورت سیار در شرق تهران مشروبات الکلی می‌فروشد و از افراد معروف و سابقه‌دار منطقه است و روز حادثه دختر ۱۲ساله یک بطری مشروب از او خریده بود.


در همین حال مأموران برای روشن شدن ابعاد دیگر این حادثه به تحقیق درخصوص زندگی خصوصی ۲قربانی پرداختند. این بررسی‌ها حاکی از آن بود که زن جوان به تنهایی زندگی می‌کرد اما دختر ۱۲ساله بعد از جدایی پدر و مادرش از یکدیگر با مادربزرگش زندگی می‌کرد و با زن جوان که خاله یکی از دوستانش بود نیز دوست بود و به خانه‌اش رفت‌وآمد می‌کرد. او روز حادثه هم به دعوت زن جوان به خانه‌اش رفته بود. آن روز قرار بود علاوه بر دختر ۱۲ساله یکی از دوستانش نیز به آنجا برود اما چون کاری برایش پیش آمده بود به این مهمانی نرفت.

 

در شرایطی که با ادامه تحقیقات ابعاد بیشتری از این حادثه تلخ در حال روشن شدن بود، پدر و مادر دختر نوجوان از یک سو و خانواده زن جوان از سوی دیگر در دادسرای امور جنایی شکایتی را مطرح کردند و خواستار روشن شدن ماجرا و مجازات عامل مرگ عزیزان‌شان شدند. در این شرایط بود که به دستور بازپرس پرونده فروشنده مشروبات الکلی دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

 

با اینکه او در بازجویی‌های اولیه این ماجرا را به کلی منکر می‌شد اما در ادامه پذیرفت که به قربانیان مشروبات الکلی فروخته اما از مسموم و تقلبی بودن آن بی‌اطلاع بوده است. او در اعترافاتش گفت: من مشروباتی که می‌فروشم را از فرد دیگری می‌خرم و از محتویات داخلش اطلاعی ندارم. زن جوان چند مرتبه از من مشروب خرید و از مشتریانم بود اما این بار دختر نوجوانی را سراغم فرستاد. باور کنید که نمی‌دانستم داخل بطری متانول است و بی‌گناهم.

 

به‌دنبال اعترافات این مرد حکم دستگیری فروشنده اصلی مشروبات الکلی مسموم صادر شد و مأموران پلیس به تلاش‌های خود برای دستگیری او ادامه دادند.

 

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->