بازدید شهردار هرات و هیئت همراه از کارخانه نوآوری مشهد | آمادگی برای عقد تفاهمنامه خواهرخواندگی شهرداری مشهد و شهرداری هرات پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه جداسازی آب شرب از آب خام در منطقه ۵ مشهد تابستان بلاخیز سال ۶۱ در مشهد «علامت‌سازی»؛ در مشهد بازاری داشته که دیگر نیست | هنر فلزی عزاداری ماجرای اراضی «پلاک ۶۸» در منطقه ۳ مشهد جزئیاتی از فاز یک خط ۳ قطار شهری مشهد؛ از تولیدات داخل تا همه آمار‌ها و رکورد‌ها | خط‌۳ متروی مشهد روی ریل افتخار طرح تفصیلی توس در حال تهیه است ضرورت تخریب بنای قدیمی مسجد صاحب الزمان (عج‌) و بازگشایی خیابان رحیمی مشهد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: چپ‌گرد‌های غیرهمسطح میدان شهید فهمیده ترافیک را ۴۴ درصد کاهش می‌دهد اجرای حدود ۴۰۰ پروژه فضای سبز در مشهد | ۱۲ بوستان تا پایان تابستان به بهره‌برداری می‌رسند مراسم وداع و تشییع پیکر شهید غیب‌پرور در شیراز برگزار شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود 
سرخط خبرها

توسعه متوازن شهر اصلی‌ترین هدف برنامه عملیاتی ۹۷ تا ۱۴۰۰ است

  • کد خبر: ۶۴۱۰
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰
توسعه متوازن شهر اصلی‌ترین هدف برنامه عملیاتی ۹۷ تا ۱۴۰۰ است
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر مشهد گفت: در موضوع توسعه پایدار حداقل الزام، دسترسی تمام شهروندان به تمام امکانات است تا در کوتاهترین فاصله با بهترین کیفیت بتوانند به انواع خدمات شهری دسترسی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، بتول گندمی اظهارداشت: به عنوان مثال پارک‌های مقیاس شهری مشهد که از گذشته مورد بهره‌برداری بوده به طور شاخص از پارک ملت و پارک کوهسنگی می‌توان نام برد که قاعدتاً امروز قابلیت دسترسی آسان و سریع برای تمام شهروندان و مسافران به این دو پارک وجود ندارد. اگر شهروندان و گردشگران ناچار باشند برای استفاده از فضا‌های تعریف شده در پارک‌های مقیاس شهری مسافت طولانی، ترافیک سنگین و هزینه حمل و نقل غیر منطقی را متحمل شوند، این موضوع با قواعد اولیه توسعه پایدار شهری هم‌خوانی ندارد. پس باید چنین شرایطی را برای تمام مناطق در مقیاس‌های منطقه‌ای و محلی فراهم کنیم تا بهره‌مندی شهروندان از چنین امکانات شهری به سطح مطلوبی بهبود یابد.
وی ادامه داد: در هزینه‌کرد ۲۴۰ میلیارد تومان اعتبار پروژه ترمیم آسفالت معابر شهر، اولویت با مناطق کم برخوردار بود که بعضا از معابر با قدمت بالای ۳۰ سال و یا حتی معابر خاکی دارند، این معضلات شرایط را برای شهروندان این محلات دشوار کرده ضمن اینکه دغدغه‌های سلامتی نیز برای این شهروندان به دنبال داشت. از این رو نگاه قالب در طراحی برنامه چهار ساله آن بوده که اماکن و مناطقی که دارای مشکلات بیشتر و امکانات محدودتری بوده‌اند در اولویت اعتبارات و برنامه‌های اجرایی قرار گیرند.
به گفته وی، هم زمان با توسعه متوازن امکانات و خدمات، شهرداری باید بتواند سرانه هزینه کرد به ازای هر شهروند در مناطق مختلف را احصا کرده و به شهروندان اعلام کند؛ که متاسفانه هنوز این رویه تحقق نیافته است. سال گذشته شهرداری از مناطق ۳، ۴، ۵، و ۶، مبلغ ۳۰۴ میلیارد تومان درآمد کسب کرده، اما با نگاه توسعه پایدار در همین مناطق ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است. این هزینه‌ها هم در بخش جاری و نگهداشت و هم در بخش پروژه‌های عمرانی بوده است.
گندمی خاطرنشان کرد: ما بر لزوم شفافیت در امور مالی شهرداری و شهر تاکید داریم. اگر شهروندان عوارض و بهای خدمات خود را به طور منظم پرداخت کنند و در طرف مقابل شهرداری هزینه‌هایی که در مناطق مختلف متناسب با درآمد‌های خود انجام می‌دهد را به مردم گزارش کند شهروندان به راحتی درمی یابند بابت انواع عوارضی که به شهرداری می‌پردازند چه هزینه‌هایی در شهر و در چه مناطقی و با چه اهدافی انجام شده است. از آنجا که درصد بسیار کمی از درآمد‌های شهرداری از محل کمک‌های دولتی است و بخش اعظم درآمد‌های ما از محل انواع عوارض و بهای خدمات شهرداری است که از شهروندان وصول می‌شود لذا حق مسلم شهروندان است که بدانند پرداخت‌های آنان به شهرداری در چه محل‌هایی برای شهر خودشان هزینه می‌شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر مشهد ادامه داد: تاکید داریم براینکه شهرداری یک بار برای همیشه بتواند انواع هزینه‌ها و درآمد‌های خود را متناسب با سرانه مناطق و شهروندان احصا کرده و به طور شفاف به عموم مردم اطلاع‌رسانی کند البته این وعده را به مردم می‌دهیم که در سال آینده بودجه سال ۹۹ را به زبان ساده و قابل فهم برای عموم مردم منتشر کنیم تا همه مردم بدانند در امور مالی شهرداری مشهد چه می‌گذرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->