هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد | ملک‌آباد، پل رسالت و عبادی ترافیک پرحجم دارند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگاه‌های شارژ من‌کارت در مشهد ارتقا می‌یابند بی احتیاطی راننده منجر به فوت پاکبان در مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) چمران: شورا‌های شهر و روستا، انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند رئیس دیوان عالی کشور: سبقت در خدمت باید فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور باشد + فیلم آموزش ایمنی و مواجهه با حریق برای ۱۲۴ هزار شهروند مشهدی گپ و گفت با میراث دار سنت پرورش اسب یورقه در مهدی آباد| ما که هرچه بردیم، با رفقا خوردیم   شهروند خبرنگار | درخواست به‌سازی پیاده‌رو «ابرار ۱۰» در مشهد + پاسخ سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع) اعمال‌قانون ۱۸۱۸ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۱ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) دردسر‌های بودار همسایگی با انبار‌های خانگی | دپوی ضایعات در منازل مسکونی شهرک صابر مشهد ایست‌کار‌های مشهد، الگوی کشور | بیمه کارگران ایست‌کار‌ها در اولویت باشد هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار گرفت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر ترافیک سنگین در بولوار ملک‌آباد و وکیل‌آباد مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حاجی بگلو: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در مشهد است سردار رادان در مشهد: قسم به خون شهدا که حافظ سنگر حجاب هستیم| توطئه عریانی و برهنگی، برنامه نفوذ دشمن برای براندازی است مشهدالرضا(ع)، هم‌صدا با طنین حجاب و غیرت | اجتماع باشکوه حمایت از «طرح نور فراجا» برگزار شد + فیلم
سرخط خبرها

توسعه متوازن شهر اصلی‌ترین هدف برنامه عملیاتی ۹۷ تا ۱۴۰۰ است

  • کد خبر: ۶۴۱۰
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰
توسعه متوازن شهر اصلی‌ترین هدف برنامه عملیاتی ۹۷ تا ۱۴۰۰ است
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر مشهد گفت: در موضوع توسعه پایدار حداقل الزام، دسترسی تمام شهروندان به تمام امکانات است تا در کوتاهترین فاصله با بهترین کیفیت بتوانند به انواع خدمات شهری دسترسی داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، بتول گندمی اظهارداشت: به عنوان مثال پارک‌های مقیاس شهری مشهد که از گذشته مورد بهره‌برداری بوده به طور شاخص از پارک ملت و پارک کوهسنگی می‌توان نام برد که قاعدتاً امروز قابلیت دسترسی آسان و سریع برای تمام شهروندان و مسافران به این دو پارک وجود ندارد. اگر شهروندان و گردشگران ناچار باشند برای استفاده از فضا‌های تعریف شده در پارک‌های مقیاس شهری مسافت طولانی، ترافیک سنگین و هزینه حمل و نقل غیر منطقی را متحمل شوند، این موضوع با قواعد اولیه توسعه پایدار شهری هم‌خوانی ندارد. پس باید چنین شرایطی را برای تمام مناطق در مقیاس‌های منطقه‌ای و محلی فراهم کنیم تا بهره‌مندی شهروندان از چنین امکانات شهری به سطح مطلوبی بهبود یابد.
وی ادامه داد: در هزینه‌کرد ۲۴۰ میلیارد تومان اعتبار پروژه ترمیم آسفالت معابر شهر، اولویت با مناطق کم برخوردار بود که بعضا از معابر با قدمت بالای ۳۰ سال و یا حتی معابر خاکی دارند، این معضلات شرایط را برای شهروندان این محلات دشوار کرده ضمن اینکه دغدغه‌های سلامتی نیز برای این شهروندان به دنبال داشت. از این رو نگاه قالب در طراحی برنامه چهار ساله آن بوده که اماکن و مناطقی که دارای مشکلات بیشتر و امکانات محدودتری بوده‌اند در اولویت اعتبارات و برنامه‌های اجرایی قرار گیرند.
به گفته وی، هم زمان با توسعه متوازن امکانات و خدمات، شهرداری باید بتواند سرانه هزینه کرد به ازای هر شهروند در مناطق مختلف را احصا کرده و به شهروندان اعلام کند؛ که متاسفانه هنوز این رویه تحقق نیافته است. سال گذشته شهرداری از مناطق ۳، ۴، ۵، و ۶، مبلغ ۳۰۴ میلیارد تومان درآمد کسب کرده، اما با نگاه توسعه پایدار در همین مناطق ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است. این هزینه‌ها هم در بخش جاری و نگهداشت و هم در بخش پروژه‌های عمرانی بوده است.
گندمی خاطرنشان کرد: ما بر لزوم شفافیت در امور مالی شهرداری و شهر تاکید داریم. اگر شهروندان عوارض و بهای خدمات خود را به طور منظم پرداخت کنند و در طرف مقابل شهرداری هزینه‌هایی که در مناطق مختلف متناسب با درآمد‌های خود انجام می‌دهد را به مردم گزارش کند شهروندان به راحتی درمی یابند بابت انواع عوارضی که به شهرداری می‌پردازند چه هزینه‌هایی در شهر و در چه مناطقی و با چه اهدافی انجام شده است. از آنجا که درصد بسیار کمی از درآمد‌های شهرداری از محل کمک‌های دولتی است و بخش اعظم درآمد‌های ما از محل انواع عوارض و بهای خدمات شهرداری است که از شهروندان وصول می‌شود لذا حق مسلم شهروندان است که بدانند پرداخت‌های آنان به شهرداری در چه محل‌هایی برای شهر خودشان هزینه می‌شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر مشهد ادامه داد: تاکید داریم براینکه شهرداری یک بار برای همیشه بتواند انواع هزینه‌ها و درآمد‌های خود را متناسب با سرانه مناطق و شهروندان احصا کرده و به طور شفاف به عموم مردم اطلاع‌رسانی کند البته این وعده را به مردم می‌دهیم که در سال آینده بودجه سال ۹۹ را به زبان ساده و قابل فهم برای عموم مردم منتشر کنیم تا همه مردم بدانند در امور مالی شهرداری مشهد چه می‌گذرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->