۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی از خراسان رضوی| چشم‌انداز رشد ۵۰ درصدی صادرات استان در سال ۱۴۰۴ تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات نرخ بیکاری ۷.۶درصد شد با تعدیل شدن نرخ ارز قیمت کالا‌ها کاهش می‌یابد؟ قیمت لاستیک از امروز ۱۰ درصد گران‌تر می‌شود (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + سند کدام بیمه‌ها کام مردم را تلخ کردند | ثبت ۱۰ هزار شکایت در ۱۴۰۳ سهم نفت از بودجه ایران فقط ۱۷ درصد است وزیر صمت: تعرفه خودرو‌های وارداتی کاهش خواهد یافت رشد ۲۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) یارانه ۱۸ میلیون ثروتمند؛ به زودی قطع می‌شود ادامه نگرانی‌ها از سوء تغذیه کودکان در افغانستان | جان ۳.۵ میلیون کودک در خطر است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۸ هزار تومان قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دهک ۴ از وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی مستأجران حذف شد معافیت جدید گمرکی ابلاغ شد سقف وام ودیعه مسکن مستأجران افزایش یافت + جزئیات (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) کمبود و گرانی روغن در فروشگاه‌ها‌ی مشهد ادامه دارد | تزریق قطره چکانی روغن به بازار پیش‌بینی خرید تضمینی ۵۳۸ هزار تن گندم در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۴ فرصت مشهد برای خلق ارزش از اقتصاد زیارت احیا و مرمت ۶ هزار و ۲۱۲ کیلومتر قنات در خراسان رضوی واقعی‌نبودن قیمت برق، یکی از دلایل مصرف بالای آن | قبض برق ۷۵ درصد مردم کمتر از ۵۰ هزار تومان است خسارت ۵۰ میلیارد ریالی طوفان اخیر به کشاورزی خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | سیر کیلویی ۱۵۰ هزار تومان حذف یارانه‌های نقدی رسماً آغاز شد | معترضان به حذف یارانه، جریمه می‌شوند! واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ فروردین

  • کد خبر: ۶۴۳۹۰
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۲
پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۲۹ فروردین
بازار سهام درگیر صف‌های فروش گسترده شده و خارج شدن از این شرایط نیازمند فاکتورهای مثبت تاثیرگذار و حمایت‌های گسترده و عمیق‌تر است. اما آیا از بازار حمایت می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سهام در جریان معاملات امروز، با افت شاخص همراه بود و تعداد نمادهای منفی، افزایش پیدا کرد. بر خلاف برخی از پیش‌بینی‌ها که معتقد بودند حمایت‌های هفته گذشته تا حدودی در جریان این هفته ادامه دارد، بازار امروز (شنبه) روند نزولی ۹ هزار واحدی را به همراه داشت.

 

مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه به وجود هیجان در بازار اشاره کرد و گفت: فعلا بازار دچار هیجان شده است و به بازار اجازه فعالیت نمی‌دهند. اگر بازار بر اساس عرضه و تقاضا فعالیت خود را ادامه دهد و دخالت‌ها و درگیری‌ها بر سر بازار سهام کاهش یابد، روند متعادل به بازار برمی‌گردد.

 

این کارشناس بازار سرمایه از اعمال سیاست‌های مختلف در بازار گفت و توضیح داد: فاکتورهای سیاسی زیادی همچون درگیری‌های ارکان دولتی و غیردولتی تاثیرگذار در بورس و سیاست‌های کلی دولت، بازار را تحت تاثیر قرار داده است.

 

او با بیان اینکه دو عامل مهم موجب آسیب دیدن بازار شدند تصریح کرد: یکی از عوامل مهم تاثیرگذار درگیری‌های دولت است که بازار را با یک هیجانی همراه کرده است. یکی دیگر از عوامل آن است که اجازه فعالیت درست به بازار بر پایه عرضه و تقاضا نمی‌دهند. اگر به بازار فرصت بدهند بر اساس نیاز و پایه اساسی خودش فعالیت کند، رفته رفته روند بهتری را پیدا می‌کند.

 

مریم محبی درباره صحبت‌ها و تصمیم‌های حمایتی از بازار گفت: بارها از راه‌های مختلف اعلام شده است که قصد کمک به بازار را دارند و با برخی از سیاست‌ها به دنبال بهبود شرایط بازار هستند، اما اعمال آن‌ها تاثیرات زیادی در روند معاملات بازار ندارد و دوباره روند نزولی شاخص برمی‌گردد.

 

او ادامه داد: چندین بار حرف از حمایت زده شده اما عملی نمی‌شود. تمام این عوامل در کنار روند نزولی طولانی مدت بورس، موجب از بین رفتن اعتماد سهامداران شده است. عدم اعتماد سهامداران به بازار، یکی از مشکلات مهم بازار به شمار می‌رود.

 

محبی در پایان گفت: با توجه به فاکتورهای موجود و فعالیت‌هایی که در بازار دیده می‌شود، بازار فردا هم نزولی است.

 

تعداد زیادی از کارشناسان عدم اعتماد سهامداران به بازار را یکی از عوامل اصلی روند نزولی بازار می‌دانند و معتقدند بدون حمایت دولت و ارکان تاثیرگذار و بدون گذر زمان این اعتماد در بازار شکل نمی‌گیرد.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->