یکی از سریع‌ترین خودروهای برقی جهان برای واردات مجوز گرفت علت گرانی قیمت مرغ چیست؟ ۴ بنگاه املاک متخلف دیگر در مشهد پلمب شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهار‌شنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ افزایش ۲۴ مگاواتی ظرفیت تولید برق در خراسان رضوی (۱۳ آبان ۱۴۰۴) وام ۲ هزار و ۸۶۰ میلیاردی بانک شهر به باشگاه پرسپولیس آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور از فردا + جدول فروش و لینک (۱۴ آبان ۱۴۰۴) تامین اضطراری ۶۸۰۰ تن نهاده برای مرغداری‌های خراسان رضوی قیمت‌ها در بازار خودرو کاهشی شد | بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی و خارجی (۱۳ آبان ۱۴۰۴) بررسی روش‌های مطمئن خرید سکه طلا از بازار وزارت جهاد کشاورزی پشت پرده گرانی برنج است؟ مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: با الزامی‌شدن صورت‌حساب‌های الکترونیکی، فاکتور‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند شد تداوم روند افزایش قیمت گل زعفران (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ ۶۰ درصد سپرده‌های بانکی کشور در تهران متمرکز است | گزارش شهرآرانیوز از سهم اندک بانک‌های خراسان رضوی در نظام بانکداری کشور عقب‌نشینی بورس پس از برخورد با سقف تاریخی | خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام (۱۳ آبان ۱۴۰۴) خراسان رضوی نیازمند سیاست‌های مالیاتی خاص خود است | نظام مالیاتی باید به سمت عدالت مالیاتی حرکت کند نرخ دلار در بازار ارز مشهد در کانال ۱۰۷ هزار تومان جاخوش کرد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) مشکل فروش نان در زمان قطع برق و اینترنت در نانوایی‌های مشهد حل شد استاندار خراسان رضوی: امیدواریم تا پایان سال از مرز ۴۰۰ مگاوات پروژه فعال عبور کنیم ثبات نرخ طلا در مشهد در نیمه کانال ۱۰ میلیون تومان (۱۳ آبان ۱۴۰۴)‌ | سکه امروز چند؟ بازار مرغ و تخم‌مرغ تحت تأثیر کمبود نهاده‌ها! (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آیا پایان عمر نهضت ملی مسکن فرارسیده است؟ | جزئیات ماجرای نامه جنجالی وزیر راه و شهرسازی زنگ خطر کمبود لبنیات و گوشت با شیوع جدی تب‌برفکی در برخی دامداری‌ها به صدا درآمد اولین دوره خودروهای وارداتی در بورس کالا امروز عرضه شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | قیمت کشف شده نزدیک به قیمت بازار آخرین وضعیت بازار رمزارز‌های دیجیتال در جهان (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | بیت‌کوین عقب‌نشینی کرد اعلام نرخ خوراک و سوخت پترو پالایشی، فلزی و سیمانی از سوی وزارت نفت جزئیات جدیدترین حراج سکه اعلام شد | آغاز واریز وجه از امروز (۱۳ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دینار عراق، لیر ترکیه و افغانی افغانستان در مشهد (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرایه پارکینگ هر خودرو در مرز‌ها روزانه ۵ هزارتومان

  • کد خبر: ۶۴۴۱
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵
کرایه پارکینگ هر خودرو در مرز‌ها روزانه ۵ هزارتومان
روز گذشته اخباری مبنی بر کرایه ۲۵ هزار تومانی برای پارک روزانه هر خودرو در پارکینگ‌های مرزی منتشر شد که مسؤولان ستاد مرکزی اربعین هزینه پارک هر خودرو در پارکینگ‌ها را بدون افزایش قیمت نسبت به سال گذشته، ۵ هزار تومان اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از عاشقان حسینی سفر خود به حماسه اربعین را آغاز کرده‌اند که با توجه به توصیه‌های صورت گرفته بسیاری از زائران حسینی با خودرو‌های شخصی به سوی‌مرز‌ها رفته تا پس از قرارگیری ماشین‌های خود در پارکینگ‌های پیش‌بینی شده در مرزها، به ادامه سفر خود بپردازند.
با وجود اینکه در روز‌های گذشته مسؤولان ستاد مرکزی اربعین به افزایش پارکینگ‌ها و ظرفیت آن‌ها بدون بالا رفتن هزینه برای زائران و‌نرخ کرایه پارکینگ‌ها اشاره کردند، برخی از زائرانی که به مرز‌ها مراجعه کردند، شاهد افزایش قیمت پارکینگ‌ها شده‌اند. به طوری که حتی در برخی رسانه‌ها هزینه ۲۵ هزار تومان برای هر روز پارک خودرو در پارکینگ‌های مرزی اعلام شد.
این امر در حالی است که سال گذشته پارکینگ‌ها بر اساس قیمت‌مصوب ستاد اربعین باید ۵ هزار تومان برای هر شب پارک خودرو‌ها دریافت می‌کردند که البته سال گذشته نیز به دلیل عدم‌وجود نظارت کافی تا شبی ۱۵ هزار تومان نیز از زائران حسینی اخذ شده بود.
در هر صورت اعلام شبی ۲۵ هزار تومان بابت هر شب پارک‌خودرو در پارکینگ‌های مرزی موجب نارضایتی بسیاری از زائران شده است، تا جایی که حتی این‌مبلغ تاحدودی با هزینه پارکینگ‌های مسقف در فرودگاه‌ها نیز برابری می‌کند.
در همین رابطه احمد محمدی‌فر دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی در گفتگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به مبلغی که پارکینگ‌ها در مرز‌های سه گاه فعال (مهران، شلمچه و چذابه) از زائران اخذ می‌کنند، گفت: مبلغ‌های مختلفی برای پارک خودرو‌ها در پارکینگ‌های مرز‌ها پیش‌بینی شده است.
وی به خدماتی که از سوی پارکینگ‌ها به ازای مبالغ دریافتی ارائه می‌شود، افزود: امسال خودرو‌هایی که در پارکینگ‌ها قرار می‌گیرند از خدمات بیمه نیز بهره‌مند می‌شوند. علاوه بر این امسال تمامی پارکینگ‌ها در وضعیت مطلوبی قرار دارند، به طوری که علاوه بر آسفالت و‌خط کشی، چراغ‌هایی برای تأمین روشنایی در پارکینگ‌ها تعبیه شده است. البته قیمت نهایی‌و خدمات را کمیته زیرساخت ستاد اربعین بهتر در جریان است.
بر همین اساس مجیدعبداللهی دبیر کمیته زیرساخت ستاد مرکزی اربعین حسینی در گفتگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس در رابطه با گلایه‌های زائران اربعین حسینی در زمینه هزینه‌های پارکینگ در مرزها، گفت: در مرز‌های شلمچه و چذابه در استان خوزستان زیرساخت‌ها کاملا مهیا است و خودرو‌های بسیاری هم‌اکنون در پارکینگ‌ها هستند، به طوری که در مرز چذابه در این لحظه ۶۰۰ دستگاه خودرو پارک شده است.
وی با بیان اینکه بر اساس هزینه مصوب در ستاد مرکزی اربعین به ازای هر شب پارک خودرو از زائران باید ۵ هزار تومان اخذ شود و مبالغ بالاتر از آن قانونی نیست، افزود: در مرز‌های شلمچه و چذابه مبالغ همچون سال گذشته است درباره مرز مهران هم باید به همین صورت باشد که در صورت گزارش مبنی بر تخلفات ما این امر را پیگیری می‌کنیم.
عبداللهی با اشاره به مبالغی که پارکینگ‌ها از زائران اخذ می‌کنند، خاطر نشان کرد: در پارکینگ‌ها مبالغ به مدت حضور متوسط زائران به صورت یکجا دریافت می‌شود، به طور مثال در مرز شلمچه به ازای ۶ شب همان ابتدا از زائران ۳۰ هزار تومان دریافت می‌شود.
وی درباره مبلغ ۲۵ هزار تومان روزانه برای پارک‌خودرو‌ها در پارکینگ مرز‌ها که از سوی برخی رسانه‌ها اعلام شده است، گفت: این قیمت مورد تایید نیست. شاید این‌مبلغ به ازای ۵ شب مطرح شده است، چرا که بر اساس نرخ مصوب شبانه ۵ هزارتومان برای پارک خودرو‌ها باید اخذ شود و ما نیز اعلام کردیم افزایش هزینه در مبلغ پارک خودرو‌ها در پارکینگ‌ها نداریم.
منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->