از ۳۰ سال زندگی با خسیس‌ترین مرد ایران تا اظهارات تکان‌دهنده زن میانسال در کلانتری گلشهر مشهد اقدام شجاعانه شهروند وظیفه‌شناس مشهدی از یک ماجرای جنایی پرده برداشت دستگیری سرکرده باند سرقت از خودروها در الهیه مشهد| جابجایی کامپیوتر‌های سرقتی خودرو در پست خصوصی! اولین کنگره بین‌المللی تروما ایران در مشهد برگزار خواهد شد | کودکان زیر ۷ سال نسبت به تروما، آسیب‌پذیرترند توهین شاه به مردم: ایرانی‌ها ضعیف‌النفس و غرغرو هستند خودکشی در خراسان رضوی نصف میانگین کشوری است | ۸۰ درصد خودکشی‌های ایران مربوط به جوانان ۲۰ تا ۴۰ ساله است ماجرای جوان تحصیل‌کرده‌ای که از عشق زیاد، آدم‌ربا شد! فرزندکشی با ضربات چکش | خشم پدر، جان پسر را گرفت شیک، اما ناعادلانه اصلاح سیستم گرمایشی در ۱۷۱ مدرسه خراسان رضوی | ۷۰ مدرسه در مشهد از سرویس استفاده می‌کنند + فیلم ۲۹ بیمار تب دنگی شناسایی شد | نگرانی از نهفتگی علائم در هرمزگان اول مهر، آغاز تحصیل یک میلیون و ۵۸۰ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی | ثبت‌نام بیش از ۱۱۵ هزار کلاس‌اولی در استان ثبت‌نام یک میلیون دانش‌آموز هنوز انجام نشده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) با برنامه‌ریزی‌های جدید، مدارس خراسان رضوی بدون معلم نخواهند ماند آغاز ثبت نام آزمون وکالت سال ۱۴۰۴ از امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان به زودی به پایان می‌رسد نقش مهم خانواده در کاهش اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها | با اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها برای ورود به مدرسه چه کنیم؟ انجام عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی برای اولین بار در مشهد | زندگی دوباره در انتظار دریافت‌کنندگان قلب مصنوعی ۳ ویتامینی که دیابتی‌ها زیاد نباید بخورند کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده گزارشی از زایشگاه بیمارستان قائم (عج) مشهد و وضعیت مادران باردار و همراهانشان | جریان آدرنالین، پشت در‌های زایشگاه! دستگیری ۲ کلاهبردار شبکه هرمی با ۱۸ میلیارد تومان کلاهبرداری (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) محموله قاچاق داروی تزریقی به ارزش ۹ میلیارد ریال در سبزوار کشف شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) توضیحات وزیر کار در مورد تجمیع صندوق‌های بازنشستگی گشت‌وگذار یک قلاده خرس قهوه‌ای و توله‌هایش در جنگل‌های رودبار + ویدئو بیابان زدایی با مشارکت مردم؛ ضرورتی برای امروز و  فردا   فرود اضطراری پرواز ازمیر_تهران در ارومیه به دلیل وخامت حال دو مسافر (۲۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اولین واکسن کرونای ایرانی چه زمانی عرضه می‌شود؟

  • کد خبر: ۶۴۵۵۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
  • ۱
اولین واکسن کرونای ایرانی چه زمانی عرضه می‌شود؟
رییس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا: واکسن شرکت برکت نسبت به سایر واکسن‌های داخلی و واکسن مشترک کوبا و انستیتوپاستور نسبت به سایر واکسن‌های مشترک زودتر عرضه خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مصطفی قانعی در خصوص زمان عرضه واکسن‌های علیه کووید _۱۹ گفت: بر اساس برنامه زمان‌بندی و پیش‌بینی‌های صورت گرفته واکسن برکت اولین واکسنی است که عرضه خواهد شد.

وی زمان عرضه واکسن شرکت برکت را در اواخر خرداد ماه ذکر کرد و ادامه داد: در میان واکسن‌های مشترک، واکسن مشترک کوبا و انستیتو پاستور اولین واکسن خواهد بود که به تولید انیوه می‌رسد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با بیان اینکه شرکت "برکت" قول داده که تا اواخر خرداد واکسن خود را عرضه کند و به قول خود پایبند است، اظهار کرد: واکسن "اسوید ۱۹" نیز در اواخر مهرماه به تولید می‌رسد.

وی به جزئیات واکسن‌های مشترک اشاره کرد و گفت: ایران سه واکسن مشترک دارد که یکی از آن‌ها مشترک کوبا و انستیتو پاستور و دومی واکسن گامالیا مشترک ایران و روسی است.

قانعی، سومین واکسن مشترک تولیدی در ایران را میان ایران و استرالیا عنوان کرد و افزود: این سه واکسن مشترک هستند و مابقی واکسن‌ها تولید کشور خواهد بود.

به گفته وی تولید واکسن‌های داخل از شهریور ماه سال جاری آغاز خواهد شد، ولی واکسن شرکت "برکت" زودتر از همه در اواخر خرداد ماه خواهد بود.

قانعی خاطر نشان کرد: از ۱۶ پرونده تولید واکسن ۴ پرونده مجوز اخلاق دریافت کردند و امید می‌رود که ۳ تا ۴ پرونده دیگر تا مهرماه موفق به دریافت اخلاق شوند.
 
منبع: همشهری‌آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۰
0
0
یه ماه یه ماه بندازید عقب تا ایمنی گله ای ایجاد بشه.
ممنونیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->