معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

سوء استفاده از لباس پاکبانان برای دریافت واکسن کرونا

  • کد خبر: ۶۴۴۱۷
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
سوء استفاده از لباس پاکبانان برای دریافت واکسن کرونا
تأیید خبر تزریق واکسن به مدیران شهرداری آبادان در طرح واکسیناسیون پاکبانان؛ موجی از واکنش‌ها را در فضای مجازی برانگیخت.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ تولید، توزیع و تزریق واکسن در ماه‌های اخیر یکی از مهم‌ترین مسائلی است که فضای رسانه‌ای کشور را تحت تأثیر قرار داده است. خبر‌های جسته و گریخته از تولید واکسن داخلی و خبر تزریق احتمالی آن در اوایل تابستان و خبر واردات ۶۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک روسی و تزریق آن از اوایل مهرماه، جزو خبر‌های خوش حال کننده روز‌های اخیر بوده اند. این در حالی است که دوز‌های وارد شده واکسن در ماه‌های اخیر به ترتیب به کادر درمان و بخشی از پاکبان‌های بعضی شهر‌ها تزریق شده است. خبری که شیرینی آن با انتشار شایعه‌ای که بعد‌ها به واقعیت تبدیل شد؛ به کام مردم تلخ شد.


شایعه‌ای که تایید شد

شایعه‌ای که در عرض چند ساعت به واقعیت تبدیل شد این بود: بعضی مدیران شهرداری آبادان، با وارد کردن نام خود در فهرست پاکبانان این شهر، واکسن تزریق کرده اند! این خبر که به شایعه‌ای داغ شبیه بود از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در گفت وگویی زنده با خبر ساعت ۲۳ آبادان تأیید شد. او در این باره گفت که پاکبانان یکی از اولویت‌های تزریق بودند و طبق فهرستی که روزانه از سوی مدیران شهرداری آبادان به مرکز بهداشت ارسال شده است افراد واکسن کووید ۱۹ را دریافت کرده اند، اما متأسفانه در این میان تعدادی از مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر واکسن را دریافت کرده اند.
 
شاید سؤال شما این باشد که این موضوع در هنگام تزریق مشخص نشده و بعدا برملا شده است؟ پاسخ این است که دوستان زرنگ مدیر با ماسک و با هویت نامعلوم در محل حضور داشته اند و مسئولان تزریق واکسن آنان را شناسایی نکرده اند؛ اما این دوستان یادشان رفته که نامشان در فهرستی که فرستاده اند موجود بوده و ماجرا بالاخره یک روز لو خواهد رفت.
 
هر گونه توصیف و تشریح و تقبیحی درباره این عمل آقایان مدیر در شهرداری آبادان بی فایده است؛ بسیاری در این دو روز اخیر درباره زشت بودن، غیر انسانی و نامنصفانه بودن این عمل حرف زدند و نوشتند. اما نکته جالب واکنش شهردار آبادان به این ماجرا بود. آقای شهردار به جای عذرخواهی یا دادن جواب منطقی، به پیدا کردن شریک جرم و مایه گذاشتن از بقیه اقدام کرده و گفته اند که خود پاکبانان خواستند که من و امام جمعه هم واکسن بزنیم! البته که بعد از اظهارات شهردار آبادان، امام جمعه آبادان واکنش نشان داده و گفته است: «تا الان هیچ گونه واکسنی نزدم و قطعا نخواهم زد تا افراد اولویت دار استفاده کنند.
 
منتظر خواهم بود تا واکسن ایرانی استفاده کنم.»، اما آقای شهردار در ویدیویی که پس از این اتفاق منتشر کرده از این هم سخن گفته که یکی از مسئولان شهرداری آبادان بعد از تزریق واکسن، حالش بد و به کرونا مبتلا می‌شود. او به تهران منتقل شده و تحت نظر است. خون این فرد لخته شده و ریه اش هم بیش از ۳۵ درصد درگیر شده است، یعنی احتمالا باید از ایشان و همکارانشان که دچار عوارض تزریق واکسن شده اند هم عذرخواهی کنیم، زیرا برا یشان مشکلاتی به وجود آمده است و ما باید شرمنده فداکاری شان باشیم!


واکنش!

بلافاصله پس از تأیید خبر، وزیر بهداشت طی یک نامه، مسئولان واکسیناسیون شهر آبادان را برکنار کرده است. در نامه وزیر بهداشت به رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان آمده است: «معاون بهداشتی و مدیران ناظر بر اجرای برنامه ایمن سازی پاکبانان آبادانی در اسرع وقت عزل شوند و همه کسانی که به عمد با این رفتار غیرمنصفانه و سوءاستفاده همراهی کرده اند و کسانی که به نحو ناشایست و ناعادلانه واکسینه شده اند، به مراجع قانونی معرفی شوند.»
 
واکنش‌های مردم به این اتفاق هم خیلی جالب است؛ زیرا تمرکز عمده مردم در فضای مجازی روی این نکته بود که اصلا چنین چیزی امکان ندارد و به طور قطع فرد یا افراد دیگری هم در این بین جاده صاف کن این اشخاص بوده اند. کاربری گفته: «یعنی با یه ماسک تشخیص شون از پاکبان‌ها خیلی سخت بود؟» دیگری در همراهی او با کنایه نوشته: «یعنی شهردارآبادان با لباس پاکبان‌ها یواشکی و زیر پوستی خزیده و واکسن زده؟‌ای وای بر ما که مدیرانمون اینا هستن... زمستون می‌ره و رو سیاهی برای زغال می‌مونه»
 
بعضی واکنش‌ها هم به سیستم واکسیناسیون و تشخیص هویت بوده؛ کاربری نوشته که: «یعنی کارت شناسایی و کارت ملی هم نداشتند؟ جدای از اینکه باید برای نفس این کار متأسف باشیم، باید از سیستم نظارتی روی فرایند واکسیناسیون هم بخواهیم در این زمینه جدی‌تر عمل کنه.» دیگری این طور گفته که: «سالی که نکوست از بهارش پیداست؛ از اول بخوان این جوری زیر سبیلی رد کنن؛ وقتی زیاد بشه روزی چند صد هزارتا بخوان بزنن می‌خوان چیکار کنن؟!»

چنین سوءاستفاده‌هایی پیش از این هم سابقه داشته است. اگر خاطرتان باشد یک مرتبه دیگر که داستانی مشابه سروصدای زیادی به پا کرد، مربوط می‌شود به روز‌های آغازین واکسیناسیون کرونا با اولویت کادر درمان که به دنبال آن، خبر رسید برخی از این سهمیه‌ها به افراد دیگری از جمله اقوام و آشنایان این پرسنل اختصاص پیدا کرده است. نکته‌ای که البته در توجیه آن بحث یخ‌زدگی واکسن‌ها مطرح شد و اینکه باید در زمان مناسب استفاده شود در غیر این صورت دور ریخته خواهد شد!
به هر حال چه مدیران شهرداری را مقصر اصلی بدانیم؛ چه نظم واکسیناسیون و سیستم تشخیص هویت و چه هر چیز دیگر، پر واضح است که اگر قرار باشد نظارتی بر سیستم واکسیناسیون در ادامه نباشد؛ این اتفاقات به طور قطع بیشتر و بیشتر دیده خواهد شد!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->