رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر زائران اعزامی به اربعین است نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط تأکید دبیرکل سازمان ملل بر آتش‌بس بی‌قیدوشرط به‌عنوان اولین گام صلح در اوکراین رسانه‌های آمریکایی: در دیدار پوتین و ترامپ توافقی درباره اوکراین حاصل نشد
سرخط خبرها

خوش‌بینی واشنگتن پست از حرکت ایران و آمریکا به سوی برجام

  • کد خبر: ۶۴۶۷۹
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
خوش‌بینی واشنگتن پست از حرکت ایران و آمریکا به سوی برجام
یک روزنامه آمریکایی به نقل از منابع آگاه مدعی شد که ایران و آمریکا در حال حرکت به سمت طرحی برای برداشتن گام های همزمان و متوالی برای بازگشت به برجام هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه واشنگتن پست در گزارشی درباره روند مذاکرات ایران و ۱+۴ در وین که آمریکا نیز به صورت غیرمستقیم در آن حضور دارد به بررسی اظهارات مقامات هر یک از طرف‌ها در روز‌های اخیر پرداخت و نوشت: مقامات حاضر در وین روز دوشنبه گفتند که مذاکره کنندگان وارد مرحله تهیه پیش نویس برای ایران و آمریکا شده‌اند تا این دو کشور بتوانند به پایبندی به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بازگردند.

 

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین المللی در وین با اعلام این خبر گفت: هرچند هنوز تا رسیدن به گام‌های عملیاتی فاصله زیادی داریم، اما از صحبت‌های کلی به توافق بر سر گام‌های مشخص برای دستیابی به هدفمان رسیده‌ایم.

 

همچنین انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده این مذاکرات گفت که پیشرفت‌هایی در وین حاصل شده است.

 

یک سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا نیز مذاکرات وین را درست و متفکرانه توصیف کرد و گفت: ما نظراتمان را به هیئت‌های حاضر منتقل کرده ایم. تاکنون هیچ دستاوردی حاصل نشده است، اما انتظار هم نداریم که این روند آسان و سریع باشد.

 

به نوشته واشنگتن پست، مقامات ایران در طول این مذاکرات سرسختانه تاکید دارند که آمریکا به عنوان کسی که توافق هسته‌ای را کنار گذاشته است، ابتدا می‌بایست اولین گام‌ها برای بازگشت به توافق را بردارد. ایران خواهان این است که تمام تحریم‌های بازاعمال‌شده در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ پس از خروج از برجام و همچنین رفع ۱۵۰۰ تحریم جدید اعمال شده در راستای کارزار "فشار حداکثری" از سوی دولت او است.

 

این روزنامه آمریکایی افزود:، اما به گفته مقامات مطلع از این مذاکرات که خواستند نامشان فاش نشود، ایران و آمریکا در حال حرکت به سمت طرحی برای برداشتن گام‌های همزمان و متوالی برای بازگشت به برجام هستند.

 

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در گفتگو با شبکه فاکس‌نیوز مدعی شد که یک تفاهم جدید برای اجرای طرح پایبندی در برابر پایبندی در حال شکل‌گیری در جریان این رایزنی‌ها است.

 

همچنین جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار داشت: از نظر من هر دو طرف اراده خوبی برای رسیدن به یک توافق دارند و این خبر خوبی است. آن‌ها خواهان دستیابی به یک نقطه مشترک برای توافق هستند و از حرف‌های کلی به مسائل متمرکز‌تر رسیده اند که از یک طرف شامل لغو تحریم‌ها و از طرفی دیگر اجرای تعهدات هسته‌ای می‌شود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->