رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره مدعی ترور محمد السنوار شد عراقچی به مصر و لبنان سفر می‌کند قاضی فدرال آمریکا مانع اقدامات مهاجرتی ترامپ شد تحویل عناصر پیشنهادی آمریکا به ایران (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پاسخ حماس به پیشنهاد ویتکاف
سرخط خبرها

پنتاگون: بمب‌افکن‌های بی-۵۲ برای تامین امنیت خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به منطقه آمدند

  • کد خبر: ۶۵۰۷۶
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۱
پنتاگون: بمب‌افکن‌های بی-۵۲ برای تامین امنیت خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به منطقه آمدند
سخنگوی پنتاگون گفت: وزیر دفاع آمریکا تمدید استقرار ناوهواپیمابر یواس‌اس آیزنهاور در خاورمیانه و بمب‌افکن‌های دورپرواز در این منطقه را که دو فروند از آنها رسیده‌اند، تایید کرده است تا در زمان خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان از آنها حفاظت به عمل آورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیروهای آمریکا و ناتو از اول مه از افغانستان خارج خواهند شد و هدفشان این است که این روند تا ۱۱ سپتامبر تکمیل شود.

 

جان کربی، سخنگوی پنتاگون گفت: لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا یک سری تدابیر اضافی را تایید کرده است. او با تمدید استقرار یواس‌اس آیزنهاور در منطقه مسوولیت فرماندهی مرکزی برای یک دوره موافقت کرده و استقرار یک تعداد بمب‌افکن دوربرد در این منطقه را تایید کرده است. دو بمب‌افکن بی-۵۲ وارد این منطقه شده‌اند.

 

نیروی هوایی آمریکا در بیانیه جداگانه‌ای اعلام کرد، دو بمب افکن بی-۵۲ از ایالت داکوتای شمالی به پایگاه هوایی العدید در قطر رسیده است.

 

سخنگوی پنتاگون همچنین گفت، این احتمال وجود دارد که به طور موقت تعداد نیروهای زمینی آمریکا در افغانستان به منظور تسهیل یک خروج منظم افزایش یابد. سخنگوی پنتاگون گفت: کاملا محتمل است که یک افزایش موقت در تعداد نیروهای زمینی صورت بگیرد، نه فقط برای حفاظت از نیروها بلکه برای حمایت لجستیکی و مهندسی. این نیروها باید برای کمک به تضمین اینکه کار طبق جدول زمانی و به صورت ایمن و منظم انجام می‌شود، به افغانستان بروند.

 

رسانه های آمریکایی روز جمعه گزارش دادند که ایالات متحده خارج ساختن تجهیزات نظامی از افغانستان را آغاز کرده است. کربی با تایید این گزارش گفت، بخشی از این تجهیزات به ایالات متحده منتقل می‌شوند، بخشی در سایر مناطق جهان مستقر شده، بخشی تحویل نیروهای امنیتی افغان شده یا معدوم می‌شوند.

 

علاوه بر این، جان کربی گفت که ادوات نظامی آمریکا از طریق هوایی از افغانستان خارج خواهند شد، اما او به هزینه عملیات خروج آمریکا از این کشور اشاره‌ای نداشت.

 

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش مشابهی در همین زمینه از قول مقام‌های دفاعی آمریکایی نوشت، پنتاگون قصد دارد «چندین» بمب‌افکن بی-۵۲ را برای این منظور به خاورمیانه اعزام کند و از آن به عنوان ارسال علامت به گروه طالبان یاد کرده که آمریکا می‌خواهد از خروج مسالمت‌آمیز نیروهای آمریکایی از افغانستان اطمینان حاصل کند.

 

به نوشته این روزنامه آمریکایی، انتظار می‌رود کاخ سفید اعزام موقت ناو هواپیمابر و حداکثر شش فروند بمب‌افکن بی-۵۲ به منطقه را جهت محافظت از نیروهای نظامی آمریکا و ناتو در حین خروج از افغانستان تایید کند.

 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد روند خروج کلیه نیروهای نظامی خارجی از افغانستان تا یازدهم سپتامبر امسال – مصادف با بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به آمریکا تکمیل خواهد شد.

 

به نوشته آسوشیتدپرس، در حال حاضر حدود ۱۰ هزار نیروی نظامی خارجی در افغانستان حضور دارند که حدود ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ تن از آنها آمریکایی هستند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->