نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA ۶ نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ
سرخط خبرها

«ماه صورتی» در آسمان دوشنبه شب + جزئیات

  • کد خبر: ۶۵۳۱۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
  • ۴
«ماه صورتی» در آسمان دوشنبه شب + جزئیات
روزهای دوشنبه و سه شنبه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه، باتوجه به موقعیت مکانی، پدیده «ماه صورتی» (Pink Moon) در آسمان برخی کشورها نمایان می شود و ساکنان این مناطق می توانند شاهد یکی از درخشان‌ترین و متفاوت‌ترین تصاویر ماه در آسمان باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماه صورتی نوعی «ابر‌ماه» است که علاوه بر اینکه ۳۰ درصد روشنایی بیشتری دارد ۱۴ درصد نیز از اندازه متوسط ماه بزرگتر دیده می‌شود. این ماه کامل پس از غروب خورشید قابل مشاهده خواهد بود و در ساعت ۲۰:۰۲ به وقت تهران به حداکثر روشنایی خود خواهد رسید. ساکنان آمریکای شمالی و بخش‌هایی از اروپا می‌توانند هفتم اردیبهشت‌ماه (‌۲۷ آوریل) به مدت ۴۵ دقیقه پدیده ماه صورتی را مشاهده کنند.

 

به طور کلی طبق گفته کارشناسان بهترین زمان برای مشاهده ماه صورتی به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای اینکه بهترین زمان ممکن برای مشاهده آن را پیدا کنید، بهتر است زمان طلوع و غروب ماه در محل زندگی خود و مسیر حرکت آن را بررسی کنید.

 


بیشتر بخوانید و ببینید: تصاویر «ابر ماه صورتی» در آسمان ایران + فیلم


 

به طور کلی، پدیده ماه صورتی زمانی اتفاق می‌افتد که ماه به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین رسیده و از حالت معمول خود درخشان‌تر و روشن‌تر دیده می‌شود. طبق گفته ناسا، این پدیده حداکثر چند بار در سال اتفاق می‌افتد و امسال هم دو بار شاهد آن خواهیم بود.

 

برخلاف باور برخی افراد که تصور می‌کنند ماه به صورت دایره‌وار به دور زمین حرکت می‌کند، گردش ۲۷ روزه ماه به دور زمین به دلیل گرانش خورشید در یک مدار بیضوی اتفاق می‌افتد. بنابراین در طول مسیر خود نقاطی وجود دارد که ماه از سیاره زمین دور یا نزدیک‌تر شود.

 

هر چند این پدیده به «ماه صورتی» معروف است اما انتظار نداشته باشید که در این روز ماه به رنگ صورتی دیده شود. دلیل نامگذاری این پدیده رویش گیاهان صورتی رنگی است که همزمان با آن در منطقه‌ای از آمریکای شمالی رشد می‌کنند. با اینکه برخی از مردمان باستانی ماه صورتی را به شکوفه دادن گل های زیبا ربط داده‌اند، برخی از اقوام در گذشته اعتقاد داشتند که این پدیده نشان دهنده پایان دنیاست.

 

متخصصان توصیه می‌کنند که درست پس از طلوع ماه و زمانی که ماه به طور کامل روشن نشده بهتر می‌توان ابر ماه را مشاهده کرد. با این حال، اگر به هر دلیلی نتوانستید در این زمان ماه صورتی را مشاهده کنید، در تاریخ ۵ خرداد یک‌ بار دیگر این پدیده اتفاق خواهد افتاد و این بار ماه حدود ۱۶۰ کیلومتر به زمین نزدیک‌تر خواهد بود.

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
.
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
1
0
چه جالب!
ایسان
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
1
1
واقعا که براتون متاسفم واقعا ک بخاطر ویو مردم رو ایسگا میکنین نیم ساعت وایسادم هیچ اتفاقی نیافتاد وافعا که سرش ۷۰۰۰۰۰ تومان شرط بسته بودم با ابجبم واقعا که براتون متاسفم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
0
1
من دیدم عالی بود
مهسا رحیمیان
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۸
0
1
خیلی جالب بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->