۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

برای دریافت واکسن کرونا به کجا مراجعه کنیم؟ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۶۵۴۴۴
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
  • ۱۱
برای دریافت واکسن کرونا به کجا مراجعه کنیم؟ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۰)
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، واکسیناسیون گروه دوم یا همان سالمندان از امروز (سه‌شنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰) کلید خواهد خورد، سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران، همان سامانه وزارت بهداشت به نشانی Salamat.gov.ir است.
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام وزارت بهداشت و بر اساس سند ملی واکسیناسیون کرونا، واکسیناسیون گروه اول تا دهم ماه جاری پایان می‌یابد و پس از آن وزارت بهداشت واکسینه کردن گروه دوم یا همان سالمندان از امروز کلید خواهد زد.

تعداد افراد مرحله اول یک و نیم میلیون نفر، جمعیت مرحله دوم ۱۲ میلیون نفر، جمعیت مرحله سوم ۲ میلیون و جمعیت مرحله چهارم ۵۰ میلیون نفر برآورد می‌شود، اما طی چند روز گذشته اخبار ضد و نقیضی درباره نحوه ثبت نام گروه دوم برای دریافت واکن کرونا مطرح شد به طوری که چند روز قبل موضوع ثبت نام این افراد در سامانه‌ای به نام سیب درفضای مجازی منتشر شد که درنهایت شهنام عرشی، معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد که اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی‌بر ثبت‌نام سالمندان در سامانه «سیب» برای واکسیناسیون کرونا جعلی است.

پس از این اظهارات نیز، جعفر صادق تبریزی، رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در خبری اعلام کرد که پس از فراخوان وزارت بهداشت برای تزریق واکسن کرونا، افرادی که فاقد پرونده الکترونیک سلامت هستند می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین پایگاه سلامت یا خانه بهداشت برای تشکیل پرونده خود اقدام کنند. اطلاع‌رسانی برای تزریق واکسن کرونا از طریق ارسال پیامک به سرپرست خانوار انجام می‌شود.
 

مراجعه حضوری ممنوع

در ادامه انتشار اخبار ضد و نقیض درباره واکسیناسیون گروه دوم چند روز قبل خبری منتشر شد با این عنوان که متقاضیان برای ثبت نام واکسن به پایگاه‌های سلامت مراجعه حضوری داشته باشند که در آن قید شده بود برای ثبت‌نام افراد بالای ۶۰ سال یکی از اعضای خانواده با کد ملی افراد سالمند می‌تواند به این مراکز مراجعه کند. این خبر البته چند ساعت بعد توسط وزارت بهداشت تکذیب شد و این وزارتخانه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که هیچ ثبت‌نامی برای نوبت‌گیری واکسن انجام نشده و از مردم تقاضا کرد از حضور و تجمع بی‌مورد در مراکز بهداشتی خودداری کنند.

در همین راستا ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت نیز با اشاره به اینکه از امروز در تبریز و به طور همزمان در سراسر کشور واکسیناسیون افراد ۸۰ ساله به بالا آغازمی‌شود، عنوان کرد: این افراد گروه یک از فاز دوم واکسیناسیون هستند که ما آدرس و تلفن قریب به اتفاق آن‌ها را داریم؛ لذا در خصوص افرادی که به مراکز درمانی مراجعه داشته‌اند ثبت نام لازم نیست، اما افرادی که سابقه مراجعه ندارند از هفته آینده شماره تلفنی اعلام شده تا با تماس با آن نسبت به ثبت نام آن‌ها اقدام شود.

 معاون کل وزارت بهداشت همچنین یادآور شد: لذا از مردم خواهش می‌کنیم مراجعه حضوری به مراکز و بیمارستان‌ها نداشته باشند، چون واکسیناسیون عمدتا در مراکز درمانی انجام نشده و ورزشگاه‌ها، بیمارستان‌های راه‌اندازی نشده برای این امر تجهیز شده‌اند و تجمع آن‌ها فقط ریسک بالا رفتن خطر را بیشتر می‌کند.
 

اغلب مردم پرونده الکترونیک سلامت دارند

ماجرای نحوه ثبت‌نام ازگروه دوم واجد دریافت واکسن البته به اینجا ختم نمی‌شود.  علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از راه‌اندازی سامانه جامع واکسیناسیون کرونا در کشور خبر داد که براساس آن افراد می‌توانند در این سامانه شغل و بیماری خود را اظهار کرده و از زمان تزریق واکسن خود مطلع شوند.

در ادامه رئیسی روز گذشته ضمن تاکید بر اینکه برای ثبت‌نام مراجعه حضوری لازم نیست، گفت: برای کسانی که پرونده الکترونیک ندارند از طریق این سامانه اعلام خواهیم کرد که باید چه اقدامی انجام دهند و مراجعه برای دریافت خدمات حضوری خواهد بود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: باید توجه داشت در اغلب شهر‌ها و روستا‌های کشور مردم پرونده الکترونیک سلامت دارند و نیازی به مراجعه حضوری نیست؛ همچنین زمانی که نوبت واکسیناسیون افراد برسد، از طریق پیامک به آن‌ها اطلاع داده می‌شود.

رییسی اظهار کرد: برخی افراد تاکنون مراجعه‌ای به مراکز بهداشتی نداشته‌اند و پرونده الکترونیک سلامت ندارند که اغلب این افراد در کلانشهر‌ها هستند، به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام کرده‌ایم که از ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ شماره تلفنی را اعلام کنند تا افراد در فاز دوم واکسیناسیون و در مرحله نخست سالمندان بالای ۸۰ سال به بالا با این شماره تماس بگیرند و اطلاعات این گروه از افراد در سامانه واکسیناسیون کرونا ثبت شود.
 

سامانه واکسیناسیون کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سامانه رسمی واکسیناسیون کرونا در ایران در روز چهارشنبه رونمایی می‌شود و جزییات آن را اعلام می‌کنیم. سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران که همان سامانه وزارت بهداشت به نشانی Salamat.gov.ir است، از هفته آینده آغاز به کار می‌کند و افراد می‌توانند اطلاعات خود را ثبت کنند.  سامانه واکسیناسیون کرونا پس از ثبت نام اولویت بندی افراد را مشخص می‌کند و پس از ثبت نام، اطلاعات درج شده صحت سنجی می‌شود و بر اساس اولویت‌بندی صورت گرفته نوبت واکسیناسیون به افراد به صورت پیامکی اطلاع داده می‌شود.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فاطمه شهلا شهیدی همدانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
0
0
باسلام .اخبار ثبت نام تتاقض داره وامثال من که دارای فشار خون ودیابت نوع دو وکم کاری تیرویید وپرونده الکتزوتیک ندادم رو دچار سر در گمی کرده لطفا شفاف سازی بشه من درسایت گزینه ثبت نام ندیدم در سن ۷۰ هستم لطفا راهننایی کنید ..ممنون
زهرامهدیخانی......
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
0
1
باسلام....

ببخشید من بالاخره متوجه نشدم کجا وچگونه بایدنام نویسی کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید....
سیاوش بهارلو
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
0
1
سلام.... لطفامراهم درانتظار واکسن ثبت نام بفرمایید.
فرنگیس قنبری
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
0
0
من بالای 80 سال سن دارم وتااین لحظه برای واکسیناسیون دعوت نشده ام.ایادعوت هنوز ادامه دارد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
0
0
این سایت اعلام شده که اصلا قسمت ثبت نام نداره
Aren
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
0
0
با سلام و خسته نباشید
میشه درست و حسابی راهنمایی کنید که چطور شخص ۸۰ سال رو واکسیناسیون کرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
0
1
پس مسلنی که مریضیه زمینه ای دارند مثل سرطان باید کجا مراجعه کنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
0
1
بالای 80 سال چطور واکسن بزنه سایت سلامت که ثبت نمیکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
0
0
فکر کنم مردم رو سرکار گذاشتید. یا آنقدر بی برنامه هستید که نمی دانید چه کنید و هرروز یک روش جدید مطرح می کنید
علی فتاحی.09183398307
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
0
0
من نقص سیستم ایمنی دارم و داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی دریافت میکنم.هیچ آماری هم از اینگونه بیماران در دسترس مسؤلان نیست پس چگونه میتوانند بموقع ما را خبر کنند
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
0
0
من ٨٠ ساله هستم ادرس منزل ميدان ونك بايدكجا مراجعه بكنم. براى واكسن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->