سرخط خبرها

آیا محسن چاوشی برای «انتخابات ۱۴۰۰» می‌خواند؟

  • کد خبر: ۶۵۴۴۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۳
آیا محسن چاوشی برای «انتخابات ۱۴۰۰» می‌خواند؟
محسن چاوشی، خواننده مطرح موسیقی پاپ، با انتشار مطلبی در فضای مجازی هرگونه همکاری خود با ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ را تکذیب کرد.

امیری | به گزارش شهرآرانیوز،‌ محسن چاوشی، خواننده پاپ مطرح کشور، پس از آنکه این روزها با حاشیه تازه‌ای در فضای مجازی روبه‌رو شد، به انتشار مطالبی مبنی‌بر همکاری‌اش با ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری واکنش نشان داد.

در متن منتشرشده محسن چاوشی آمده است:
«این‌روزها عده‌ای سودجو برای گرم‌کردن بازار کم‌رونقشان از هیچ حربه‌ای دریغ نمی‌کنند. پس خبر منتشرشده مبنی‌بر تماس یکی از نمایندگان انتخاباتی با محسن چاوشی برای اجرای قطعات مناسبتی، قویا تکذیب می‌شود.»

 

کدام خواننده‌ها به درخواست ستادهای انتخاباتی پاسخ منفی دادند؟

در روزهای گذشته خبرهای مبنی‌بر آغاز مذاکره چند ستاد انتخاباتی نامزدهای احتمالی ریاست‌جمهوری با خوانندگانی چون محسن چاوشی، سالار عقیلی و مصطفی راغب در فضای مجازی منتشر شده بود که محسن چاوشی و سالار عقیلی این مطالب را تکذیب کرده و به ستادها پاسخ منفی داده‌اند.

همچنین مصطفی راغب، دیگر خواننده جوان موسیقی پاپ، نیز پیشنهاد تولید اثری را به‌سفارش یکی از این ستادها دریافت کرده که تهیه‌کننده و مدیریت برنامه‌های این خواننده فعلا درباره آن اظهار بی‌اطلاعی کرده است.

 

آیا چاوشی خواننده‌ای «نان‌به‌نرخ‌روزخور» است؟

محسن چاوشی خواننده‌ای جنگ‌زده با رنج عجیبی در صدا که سال‌ها در شهرک شهید بهشتی مشهد زندگی می‌کرد، هواداران زیادی دارد. هواداران او اما همیشه می‌خواستند خواننده‌ زخمی‌صدایشان مستقل باشد و به هرگونه وابستگی یا کشش او به‌سمت‌وسویی واکنش نشان داده‌اند.

چاوشی در سال‌های گذشته بارها به‌دلیل تولید برخی آثار سفارشی نقد شده است. این نقدها تا جایی است که برخی کاربران توئیتر و اینستاگرام معتقدند محسن چاوشی به کارهای سفارشی روی آورد است تا برای تولید آثارش راحت‌تر مجوز بگیرد. حتی پیش از این برخی کاربران فضای مجازی از اصطلاح «نان‌به‌نرخ‌روز‌خور» هم درباره او استفاده کرده‌ بودند. یکی از کاربران توئیتر دراین‌باره گفته بود: این نان‌به‌نرخ‌روز‌خوردن است که خواننده‌ای در یک برهه مشخص به‌سمت تولید کارهایی روی بیاورد که از او بیشتر حمایت کنند.

شهریورماه۹۹ خواندن چاوشی برای یک سریال مذهبی به‌نام «فریدا» در ماه محرم جنجال تازه‌ای ایجاد کرد؛ طرف‌داران چاوشی در فضای مجازی، هم او را نقد می‌کردند و هم از او دفاع می‌کردند.
یکی از کاربران توئیتر پس از پخش صدای محسن چاوشی در سریال فریدا نوشته بود: محسن چاوشی اگر خواننده مردمی است، باید در همه مواقعی که مردم گرفتارند، برای آن‌ها اثر تولید کند، نه اینکه فقط برای گرفتن مجوز کارهایش آهنگ‌های مذهبی تولید کند!

یکی از کاربران توئیتر در پاسخ به مطلب کاربر دیگری که به تولید این اثر محسن چاوشی به‌عنوان یک اثر مذهبی انتقاد کرده، گفته بود: اگر کارهای محسن چاوشی را دنبال کنید، می‌بیند که او برای حضرت‌علی(ع) و پیامبراکرم(ص) هم قطعه‌هایی تولید کرده است. چرا می‌گویید این روزها محسن چاوشی مسیر کاری‌اش را تغییر داده است؟
یکی از کاربران اینستاگرام نیز در پاسخ به اظهارنظرها درباره اهداف سیاسی و حکومتی چاوشی گفته بود: او از ابتدا در کارهایش به اجرای آثار مذهبی علاقه نشان می‌داد.

نکته دیگری که حواشی زیادی برای این خواننده پاپ ایجاد کرد جدال لفظی او با خواننده لس‌آنجلس در سال گذشته بود که حواشی زیادی ایجاد کرد. چاوشی به انتشار پست همسر یک خواننده لس‌آنجلسی که به امام علی (ع) توهین کرده بود واکنش تندی نشان داد.

نکته جالب در بیان این انتقادها این است که کاربران فضای مجازی با وجود قبول سفارش و مذهبی‌بودن برخی آثار این خواننده، از نوعی استقلال و هویت در آثارش یاد کرده بودند که باعث شده است حتی همان آثار سفارشی هم دل‌نشین باشد.

 

نگاهی به برخی آثار سفارشی محسن چاوشی

چاوشی که بارها از او به‌عنوان «خواننده‌ای سفارشی» استفاده شده است، بعد از ترانه‌ای که برای «بهار جان»، ویژه‌برنامه نوروزی شبکه۵، و کار دیگری که برای «دل‌صدا»، برنامه اختصاصی موسیقی، با تهیه‌کنندگی میثم محمدحسنی، برادر مدیر مؤسسه رسانه‌ای اوج، خوانده بود، برای یک درام سیاسی‌اجتماعی، یعنی «شبی که ماه کامل شد» نرگس آبیار، نیز خواند. ترانه‌ای با صدای محزون محسن چاوشی که در همان اولین دقایق انتشار موزیک‌ویدئو آن بازتاب‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشت.

آلبوم‌ «ابراهیم» با ترانه‌های حسین صفا و آلبوم «امیر بی‌گزند» که بیشتر کارهایش از اشعار مولانا و شعرای سرشناس سده‌های نخست هجری برگرفته شده بودند نیز درحالی از استودیو این خواننده روانه بازار شد و در کنار آن کارهایی مثل «دوبی»، «مسلخ» و «ایران جان» را داشت که برای اوج ساخته شده‌اند و سفارش‌هایی بودند برای ارگان‌های ارزشی.
حتی از دل همین کارها بود که فیلم «لاتاری» به وجود آمد. محمدحسین مهدویان، کارگردان این فیلم، درباره انگیزه‌اش برای ایده ساخت چنین فیلمی گفته بود: موزیک‌ویدئویی به‌نام «دوبی» از محسن چاوشی شنیدم که انگیزه‌ای شد برایش «لاتاری» را بنویسم و این فیلم ساخته شود.

ترانه این فیلم کاملا سیاسی و البته جنجالی است که نگاهی انتقادی به بردن دختران ایرانی به دوبی دارد.

 

شیوه خاص چاوشی و حاشیه‌هایی که رنگ می‌بازند

چاوشی با شیوه خاص خودش که مصاحبه نمی‌کند، زیاد حرف نمی‌زند، در استودیو خودش می‌نشیند و کارش را می‌کند و آن‌قدرها به حاشیه‌ها دامن نمی‌زند، خواسته یا ناخواسته توانسته است حاشیه‌ها را کم‌رنگ کند.
شاید برای همین است که دیگر مردم واکنش‌های عجیبی به شایعه خواندن او برای ستادهای انتخاباتی از خود نشان ندادند. در فضای مجازی هم به‌جز چند خبر ساده و چند واکنش معمولی، بحث و جدلی به چشم نمی‌خورد.
به‌نظر می‌رسد در این سال‌ها مردم به یک‌جور استقلال و هویت حتی در کارهای سفارشی او رسیده‌اند که سبب شده است با اعتماد بیشتری درباره او حرف بزنند.

 


بیشتر بخوانید:

دانلود آهنگ «طاق ثریا» محسن چاوشی | تیتراژ برنامه «مثل ماه» رمضان ۱۴۰۰

دانلود آهنگ «ملکا» محسن چاوشی | تیتراژ برنامه «زندگی پس از زندگی» رمضان ۱۴۰۰


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->