گزارشی از ششمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | رکوردشکنی ۲۰ هزار نفری مخاطبان لولی؛ فیلمی سردرگم و کسل‌کننده ناتور دشت؛ روایتی رازآلود اما ناتمام فراخوان دوره آموزش شعر کلک خیال + لینک ثبت نام درباره فیلم «موسی کلیم‌الله(ع)» ابراهیم حاتمی‌کیا | چالش روایت تازه از قصه‌ای کهن حضور ۲۰ هزار مخاطب در ۵ شب اول جشنواره فیلم فجر در مشهد برنامه اکران روز هفتم جشنواره فیلم فجر در مشهد + جزئیات و لینک خرید بلیت (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) محسن عقیلی: «خدای جنگ» فیلمی است که باید دیده شود آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) پاسخ ساترا به حواشی سریال تاسیان اعلام برندگان جوایز انتخاب منتقدان ۲۰۲۵ جزئیات ناگفته درباره داستان سریال تاسیان بهنوش صادقی: «مرد آرام» روایتی از امید و تلاش برای آینده‌ای بهتر است نیل ردکلیف، بازیگر فیلم هری پاتر، به فیلم به مرد اعتماد کن پیوست استقبال کم‌نظیر مردم از فیلم پیرپسر در جشنواره فجر نویسنده و پژوهشگر سینما: چالش اصلی جشنواره فجر فیلمنامه‌های ضعیف است
سرخط خبرها

مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم

  • کد خبر: ۶۵۴۷۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم
نمایشگاه نقاشی گروهی «نور» به‌صورت آنلاین در صفحه اینستاگرام نگارخانه حامی برگزار می‌شود.

به‌گزارش شهرآرانیوز، این نمایشگاه ۸اردیبهشت‌ماه، هم‌زمان با میلاد امام‌حسن‌مجتبی(ع) برگزار می‌شود و تا ۱۰اردیبهشت‌ماه نیز ادامه دارد. نمایشگاه گروهی «نور» آثار نقاشی ۱۷هنرمند نقاش مشهدی را به نمایش می‌گذارد.

 

 

مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم

 

نگارخانه حامی ازجمله نگارخانه‌های خصوصی مشهد است که از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون فعالیتش را به‌شکل مجازی ادامه داده است. این نگارخانه با برگزاری تعداد زیادی نمایشگاه در زمینه‌های مختلف هنری و به‌صورت آنلاین، توانسته است مخاطبان خود را حفظ کند.

مریم رحمتی، مدیر این نگارخانه، معتقد است برگزاری نمایشگاه در وضعیت کرونا تقریبا امکان‌پذیر نبود، ازاین‌رو تصمیم گرفته شد برای حفظ سلامت هنرمندان و مخاطبان نمایشگاه‌ها را به‌صورت آنلاین برگزار کنند.
او دراین‌باره می‌گوید: معلوم نیست کرونا کی تمام شود. من به‌عنوان هنرمند نمی‌توانم دست روی دست بگذارم و منتظر بمانم کرونا تمام شود. ما با برگزاری نمایشگاه آنلاین هم پویایی خودمان را حفظ می‌کنیم و هم به هنرمندان می‌گوییم در خانه‌هایتان مشغول کار شوید و کارها را اینجا ارائه کنید.

او در بخشی دیگر از صحبت‌هایش می‌گوید: از سویی برگزاری این نمایشگاه‌ها به هنرمندان کمک می‌کند رزومه‌کاری خود را داشته باشند و این برای برنامه کاری آن‌ها مفید است.

مدیر نگارخانه حامی معتقد است در چنین وضعی باید برای مردم فرهنگ‌سازی شود تا در فضای مجازی هم به‌دنبال آثار هنری باشند. ما این کار را از قبل از کرونا هم هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه‌های حضوری انجام می‌دادیم، برای همین حالا که نمایشگاه آنلاین برگزار می‌کنیم، مخاطبان و مشتریان خودمان را داریم که در فضای مجازی به ما اعتماد دارند.

 


بیشتر بخوانید:

گفتگو با علیرضا علیزاده نقاش هنرمند مشهدی | هیچ خط و رنگی بی‌معنا نیست

گفت‌گو با ناهید دلشاد راد، طراح و پژوهشگر دوخت‌های سنتی | میراث‌دار هنر اصیل ایرانی


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->