فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم

  • کد خبر: ۶۵۴۷۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم
نمایشگاه نقاشی گروهی «نور» به‌صورت آنلاین در صفحه اینستاگرام نگارخانه حامی برگزار می‌شود.

به‌گزارش شهرآرانیوز، این نمایشگاه ۸اردیبهشت‌ماه، هم‌زمان با میلاد امام‌حسن‌مجتبی(ع) برگزار می‌شود و تا ۱۰اردیبهشت‌ماه نیز ادامه دارد. نمایشگاه گروهی «نور» آثار نقاشی ۱۷هنرمند نقاش مشهدی را به نمایش می‌گذارد.

 

 

مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم

 

نگارخانه حامی ازجمله نگارخانه‌های خصوصی مشهد است که از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون فعالیتش را به‌شکل مجازی ادامه داده است. این نگارخانه با برگزاری تعداد زیادی نمایشگاه در زمینه‌های مختلف هنری و به‌صورت آنلاین، توانسته است مخاطبان خود را حفظ کند.

مریم رحمتی، مدیر این نگارخانه، معتقد است برگزاری نمایشگاه در وضعیت کرونا تقریبا امکان‌پذیر نبود، ازاین‌رو تصمیم گرفته شد برای حفظ سلامت هنرمندان و مخاطبان نمایشگاه‌ها را به‌صورت آنلاین برگزار کنند.
او دراین‌باره می‌گوید: معلوم نیست کرونا کی تمام شود. من به‌عنوان هنرمند نمی‌توانم دست روی دست بگذارم و منتظر بمانم کرونا تمام شود. ما با برگزاری نمایشگاه آنلاین هم پویایی خودمان را حفظ می‌کنیم و هم به هنرمندان می‌گوییم در خانه‌هایتان مشغول کار شوید و کارها را اینجا ارائه کنید.

او در بخشی دیگر از صحبت‌هایش می‌گوید: از سویی برگزاری این نمایشگاه‌ها به هنرمندان کمک می‌کند رزومه‌کاری خود را داشته باشند و این برای برنامه کاری آن‌ها مفید است.

مدیر نگارخانه حامی معتقد است در چنین وضعی باید برای مردم فرهنگ‌سازی شود تا در فضای مجازی هم به‌دنبال آثار هنری باشند. ما این کار را از قبل از کرونا هم هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه‌های حضوری انجام می‌دادیم، برای همین حالا که نمایشگاه آنلاین برگزار می‌کنیم، مخاطبان و مشتریان خودمان را داریم که در فضای مجازی به ما اعتماد دارند.

 


بیشتر بخوانید:

گفتگو با علیرضا علیزاده نقاش هنرمند مشهدی | هیچ خط و رنگی بی‌معنا نیست

گفت‌گو با ناهید دلشاد راد، طراح و پژوهشگر دوخت‌های سنتی | میراث‌دار هنر اصیل ایرانی


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->