زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم

  • کد خبر: ۶۵۴۷۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم
نمایشگاه نقاشی گروهی «نور» به‌صورت آنلاین در صفحه اینستاگرام نگارخانه حامی برگزار می‌شود.

به‌گزارش شهرآرانیوز، این نمایشگاه ۸اردیبهشت‌ماه، هم‌زمان با میلاد امام‌حسن‌مجتبی(ع) برگزار می‌شود و تا ۱۰اردیبهشت‌ماه نیز ادامه دارد. نمایشگاه گروهی «نور» آثار نقاشی ۱۷هنرمند نقاش مشهدی را به نمایش می‌گذارد.

 

 

مدیر نگارخانه حامی: با برگزاری نمایشگاه آنلاین پویایی خود را حفظ می‌کنیم

 

نگارخانه حامی ازجمله نگارخانه‌های خصوصی مشهد است که از ابتدای همه‌گیری کرونا تاکنون فعالیتش را به‌شکل مجازی ادامه داده است. این نگارخانه با برگزاری تعداد زیادی نمایشگاه در زمینه‌های مختلف هنری و به‌صورت آنلاین، توانسته است مخاطبان خود را حفظ کند.

مریم رحمتی، مدیر این نگارخانه، معتقد است برگزاری نمایشگاه در وضعیت کرونا تقریبا امکان‌پذیر نبود، ازاین‌رو تصمیم گرفته شد برای حفظ سلامت هنرمندان و مخاطبان نمایشگاه‌ها را به‌صورت آنلاین برگزار کنند.
او دراین‌باره می‌گوید: معلوم نیست کرونا کی تمام شود. من به‌عنوان هنرمند نمی‌توانم دست روی دست بگذارم و منتظر بمانم کرونا تمام شود. ما با برگزاری نمایشگاه آنلاین هم پویایی خودمان را حفظ می‌کنیم و هم به هنرمندان می‌گوییم در خانه‌هایتان مشغول کار شوید و کارها را اینجا ارائه کنید.

او در بخشی دیگر از صحبت‌هایش می‌گوید: از سویی برگزاری این نمایشگاه‌ها به هنرمندان کمک می‌کند رزومه‌کاری خود را داشته باشند و این برای برنامه کاری آن‌ها مفید است.

مدیر نگارخانه حامی معتقد است در چنین وضعی باید برای مردم فرهنگ‌سازی شود تا در فضای مجازی هم به‌دنبال آثار هنری باشند. ما این کار را از قبل از کرونا هم هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه‌های حضوری انجام می‌دادیم، برای همین حالا که نمایشگاه آنلاین برگزار می‌کنیم، مخاطبان و مشتریان خودمان را داریم که در فضای مجازی به ما اعتماد دارند.

 


بیشتر بخوانید:

گفتگو با علیرضا علیزاده نقاش هنرمند مشهدی | هیچ خط و رنگی بی‌معنا نیست

گفت‌گو با ناهید دلشاد راد، طراح و پژوهشگر دوخت‌های سنتی | میراث‌دار هنر اصیل ایرانی


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->