سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد
سرخط خبرها

خلیلزاد خطاب به طالبان: مانع تراشی کنید، تحریم می‌شوید

  • کد خبر: ۶۵۵۷۵
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱
خلیلزاد خطاب به طالبان: مانع تراشی کنید، تحریم می‌شوید
نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان گفت، جنبش طالبان اگر برای رسیدن به صلح افغانستان مانع تراشی کند، از سوی آمریکا و متحدانش تحریم و منزوی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان در جریان حضور در کمیته روابط خارجی سنا همچنین گفت، طالبان باید بپذیرد که در صورت مانع تراشی در توافق صلح بین دو گزینه انزوا و تحریم گزینه‌ دیگری وجود ندارد. اگر در سازش مانع تراشی کند و به دنبال اصرار بر اقدامات خشن باشد، نه فقط از سوی آمریکا بلکه از سوی متحدان ما در منطقه و شرکایمان نیز تحریم و منزوی می‌شود.

 

خلیلزاد همچنین به بیان این نکته پرداخت که توافق صلح افغانستان که به امضای طالبان و آمریکا رسیده، بهترین توافق بر اساس شرایطی است که ارائه شده است. تحت این شرایط و با تمایل آمریکا برای خروج نیروهایش از افغانستان، توافق به دست آمده بهترین توافق ممکن با طالبان بوده است.

 

وی ادامه داد، اگر رهبران آمریکا تصمیم به ماندن در افغانستان برای بیش از یک سال دیگر بگیرند، آمریکا بار دیگر با طالبان وارد جنگ می‌شود. کشورهای منطقه منافع مشترکی در تضمین ثبات در افغانستان دارند و شرکایی چون پاکستان باید بیش از اینها طالبان را به سمت عدم جنگ افروزی در افغانستان سوق دهند.

 

خلیلزاد همچنین گفت، رهبران پاکستان می‌دانند که کشورشان در صورتی با پیامدهای جدی روبرو می شود که افغانستان بار دیگر به صحنه نبرد بین نیروهای دولتی و طالبان تبدیل شود. رهبران پاکستان به صورت علنی تاکید کرده‌اند که از کنترل نظامی از سوی طالبان در افغانستان حمایت نمی‌کنند.

 

وی همچنین بارها تکرار کرده که دولت کابل پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان در اول مه فرو نمی‌پاشد. آمریکا در حال برنامه‌ریزی طرح‌های احتیاطی آماده سازی برای یک بحران بالقوه مهاجرتی است که ممکن است پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از این کشور به یک جنگ داخلی تبدیل شود اما این طرح‌ها هنوز نهایی نشده است.

 

فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان همچنین گفت: استقرار نیروهای صلح بان سازمان ملل در افغانستان در پی خروج نیروهای خارجی یک احتمال است و هنوز درباره آن تصمیمی گرفته نشده است. آمریکا از سازمان ملل خواسته تا نقش فعال‌تری را در پیشبرد و تسهیل روند صلح در افغانستان ایفا کند.

 

وی ادامه داد، آمریکا به دنبال یافتن جایگزین‌هایی برای مقاطعه کارهای آمریکایی است که برای دولت کابل خدمات حیاتی ارائه می‌کنند اما حالا باید از این کشور و بر اساس توافق ۲۰۲۰ خارج شوند.

 

براساس توافق فوریه ۲۰۲۰، تمامی سربازان و نیروهای مدنی غیر دیپلماتیک آمریکایی از جمله مقاطعه کارهای این کشور باید از افغانستان خارج شوند.

 

"جان ساپکو"، بازرس کل ویژه آمریکا در بازسازی افغانستان در مارس ۲۰۲۱ به کنگره گفته بود که خروج مقاطعه کارهای دفاعی آمریکا از افغانستان شاید برای نیروهای این کشور بیش از خروج نیروهای آمریکایی مخرب باشد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->