دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم تقابل شدید کانادا با جنگ تعرفه‌ای آمریکا اعتراض صهیونیست‌ها به حمایت شهردار لندن از مردم غزه ۱۰۰ شهید و زخمی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه+ویدئو اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری واکنش رؤسای جمهور کشورهای جهان به جنگ تعرفه‌های ترامپ شمار شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۵۲۳ تن رسید (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم ایران حمله رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های غیرنظامی و دفاعی سوریه را محکوم کرد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران اعلام آمادگی کرد بهبود زندگی مردم، پیشرفت کشور و حفظ منافع ملی اولویت دولت خواهد بود تخت‌روانچی در نشست سازمان همکاری شانگهای خواستار محکومیت تهدیدات آمریکا علیه ایران شد یمن از سرنگونی هفدهمین پهپاد آمریکایی خبرداد ابراز رضایت جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش از روند انسداد مرزهای کشور ادامه وضع تعرفه‌ از سوی ترامپ | رهبران جهان چه می‌گویند؟ نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای در مسکو آغاز شد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه‌ی سپاه پاسداران به مناسبت اولین سالگرد شهادت پاسدار محمدرضا زاهدی و سرتیپ پاسدار محمد هادی حاجی رحیمی وزارت خارجه کشورمان ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را محکوم کرد عملیات اچ-۳ نیروی هوایی ارتش؛ سند اقتدار تاریخ دفاعی ایران معاصر + فیلم
سرخط خبرها

خلیلزاد خطاب به طالبان: مانع تراشی کنید، تحریم می‌شوید

  • کد خبر: ۶۵۵۷۵
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۱
خلیلزاد خطاب به طالبان: مانع تراشی کنید، تحریم می‌شوید
نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان گفت، جنبش طالبان اگر برای رسیدن به صلح افغانستان مانع تراشی کند، از سوی آمریکا و متحدانش تحریم و منزوی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، زلمای خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان در جریان حضور در کمیته روابط خارجی سنا همچنین گفت، طالبان باید بپذیرد که در صورت مانع تراشی در توافق صلح بین دو گزینه انزوا و تحریم گزینه‌ دیگری وجود ندارد. اگر در سازش مانع تراشی کند و به دنبال اصرار بر اقدامات خشن باشد، نه فقط از سوی آمریکا بلکه از سوی متحدان ما در منطقه و شرکایمان نیز تحریم و منزوی می‌شود.

 

خلیلزاد همچنین به بیان این نکته پرداخت که توافق صلح افغانستان که به امضای طالبان و آمریکا رسیده، بهترین توافق بر اساس شرایطی است که ارائه شده است. تحت این شرایط و با تمایل آمریکا برای خروج نیروهایش از افغانستان، توافق به دست آمده بهترین توافق ممکن با طالبان بوده است.

 

وی ادامه داد، اگر رهبران آمریکا تصمیم به ماندن در افغانستان برای بیش از یک سال دیگر بگیرند، آمریکا بار دیگر با طالبان وارد جنگ می‌شود. کشورهای منطقه منافع مشترکی در تضمین ثبات در افغانستان دارند و شرکایی چون پاکستان باید بیش از اینها طالبان را به سمت عدم جنگ افروزی در افغانستان سوق دهند.

 

خلیلزاد همچنین گفت، رهبران پاکستان می‌دانند که کشورشان در صورتی با پیامدهای جدی روبرو می شود که افغانستان بار دیگر به صحنه نبرد بین نیروهای دولتی و طالبان تبدیل شود. رهبران پاکستان به صورت علنی تاکید کرده‌اند که از کنترل نظامی از سوی طالبان در افغانستان حمایت نمی‌کنند.

 

وی همچنین بارها تکرار کرده که دولت کابل پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان در اول مه فرو نمی‌پاشد. آمریکا در حال برنامه‌ریزی طرح‌های احتیاطی آماده سازی برای یک بحران بالقوه مهاجرتی است که ممکن است پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از این کشور به یک جنگ داخلی تبدیل شود اما این طرح‌ها هنوز نهایی نشده است.

 

فرستاده ویژه آمریکا در امور افغانستان همچنین گفت: استقرار نیروهای صلح بان سازمان ملل در افغانستان در پی خروج نیروهای خارجی یک احتمال است و هنوز درباره آن تصمیمی گرفته نشده است. آمریکا از سازمان ملل خواسته تا نقش فعال‌تری را در پیشبرد و تسهیل روند صلح در افغانستان ایفا کند.

 

وی ادامه داد، آمریکا به دنبال یافتن جایگزین‌هایی برای مقاطعه کارهای آمریکایی است که برای دولت کابل خدمات حیاتی ارائه می‌کنند اما حالا باید از این کشور و بر اساس توافق ۲۰۲۰ خارج شوند.

 

براساس توافق فوریه ۲۰۲۰، تمامی سربازان و نیروهای مدنی غیر دیپلماتیک آمریکایی از جمله مقاطعه کارهای این کشور باید از افغانستان خارج شوند.

 

"جان ساپکو"، بازرس کل ویژه آمریکا در بازسازی افغانستان در مارس ۲۰۲۱ به کنگره گفته بود که خروج مقاطعه کارهای دفاعی آمریکا از افغانستان شاید برای نیروهای این کشور بیش از خروج نیروهای آمریکایی مخرب باشد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->