مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس استان البرز فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد + جزئیات عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان تا ۱۰ اردیبهشت

  • کد خبر: ۶۵۷۳۲
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۴
آخرین آمار کرونا در جهان تا ۱۰ اردیبهشت
شمار مبتلایان به بیماری "کووید-۱۹" ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۵۱ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۵۸۲ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۱۷۹ هزار و ۴۹۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شمار مبتلایان به بیماری "کووید-۱۹" ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۵۱ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۵۸۲ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۱۷۹ هزار و ۴۹۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۱۲۸ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۶۹۹ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۳ میلیون مبتلا و بیش از ۵۸۹ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۸.۷ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۴.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۴۰۱ هزار و مکزیک با بیش از ۲۱۶ هزار جانباخته همچنان بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند. پس از آن‌ها نیز کشورهای هند، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند.

تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در هند بیش از ۲۰۸ هزار نفر اعلام شده و در انگلیس نیز از ۱۲۷ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از ۱۲۰ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

همچنین روسیه بیش از ۱۰۹ هزار، فرانسه بیش از ۱۰۴ هزار و آلمان نیز بیش از ۸۳ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۸ هزار، کلمبیا با بیش از ۷۳ هزار، ایران با بیش از ۷۱ هزار، لهستان با بیش از ۶۷ هزار، آرژانتین با ۶۳ هزار، پرو با بیش از ۶۱ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۴ هزار، اندونزی با بیش از ۴۵ هزار و اوکراین با بیش از ۴۳ هزار جانباخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۳ میلیون و ۴۴ هزار و ۶۸ مبتلا، ۵۸۹ هزار و ۲۰۷ قربانی

۲.هند: ۱۸ میلیون و ۷۶۲ هزار و ۹۷۶ مبتلا، ۲۰۸ هزار و ۳۳۰ قربانی

۳. برزیل: ۱۴ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۸۸۶ مبتلا، ۴۰۱ هزار و ۴۱۷ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۵۹۲ هزار و ۳۹۰ مبتلا، ۱۰۴ هزار و ۲۲۴ قربانی

۵. روسیه: چهار میلیون و ۷۹۶ هزار و ۵۵۷ مبتلا، ۱۰۹ هزار و ۷۳۱ قربانی

۶. ترکیه: چهار میلیون و ۷۸۸ هزار و ۷۰۰ مبتلا، ۳۹ هزار و ۷۳۷ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۴۱۴ هزار و ۲۴۲ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۵۰۲ قربانی

۸. ایتالیا: چهار میلیون و ۹ هزار و ۲۰۸ مبتلا، ۱۲۰ هزار و ۵۴۴ قربانی

۹. اسپانیا: سه میلیون و ۵۱۴ هزار و ۹۴۲ مبتلا، ۷۸ هزار و ۸۰ قربانی

۱۰. آلمان: سه میلیون و ۳۷۳ هزار و ۵۵۷ مبتلا، ۸۳ هزار و ۲۲۱ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در  ۲۶ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای فرانسه، روسیه، ترکیه، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، آرژانتین، کلمبیا، لهستان، ایران، مکزیک،اوکراین، پرو، اندونزی، جمهوری چک، آفریقای جنوبی، هلند، کانادا، شیلی، رومانی، عراق و فیلیپین نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->