کارشناسان تغذیه معتقدند دانه روغنی کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب از باکیفیتترین روغنهای خوراکی است و نقش مهمی در بهبود تغذیه و سلامت جامعه دارد.
ويژگیهای خاص گياه كلزا و سازگاری آن با شرايط آبوهوایی اكثر نقاط كشور باعث شدهاست كه توسعۀ كشت اين گياه بهعنوان نقطۀ اميدی جهت تأمين روغن خام مورد نياز كشور و رهايی از واردات به شمار رود.
مزارع کلزا نیز از جلوههایی است که در فصل بهار، زیبایی طبیعت زمین های کشاورزی اطراف مشهد را دوچندان کرده است.دشتهای وسیع زرد رنگ که هر بینندهای را شگفت زده میکند.