مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷ هزار نفر از باغ‌ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد برای برگزاری نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

حمایت کمیته امداد از ۶ هزار کودک مبتلا به سوء تغذیه زیر ۵ سال

  • کد خبر: ۶۵۹۰
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸
حمایت کمیته امداد از ۶ هزار کودک مبتلا به سوء تغذیه زیر ۵ سال
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان رضوی گفت: این نهاد ۳۵ هزار و ۹۹۵ کودک نیازمند در سنین ۳ تا ۱۲ سالگی حمایت‌های مادی و معنوی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا شهرکی با اعلام اینکه اکنون ۲۰۰ هزار خانوار شامل حدود ۴۰۰ هزار نفر تحت حمایت خدمات این نهاد قرار دارند، افزود: خانواده‌های تحت حمایت با داشتن ۳۵ هزار و ۹۹۵ فرزند ۳ تا ۱۲ سال، حدود ۹ درصد از جامعه مددجویی تحت حمایت را تشکیل می‌دهند.
وی با اعلام اینکه ۳۴ هزار و ۹۱۸ کودک مددجو در روستا وهزار و ۷۷ کودک در شهر سکونت دارند بیان کرد: این کودکان به دلایلی مانند فوت پدر، طلاق، متارکه، بیماری پدر، زندانی بودن و از کارفتادگی تحت حمایت این نهاد قرار دارند که باتوجه به نیازشان از خدمات کمیته امداد استفاده می‌کنند.
شهرکی به قرار داشتن در فصل کسب علم و دانش اشاره و اعلام کرد: با برگزاری جشن عاطفه‌ها و جذب مشارکت‌های نیکوکاران به دانش آموزان نیازمند، هر چند نیاز هنوز وجود دارد و مشارکت خیرین در این زمینه موثر است، اما از محل جشن عاطفه‌ها کمک‌های مناسبی صورت گرفت تا فقر مالی زمینه‌ای برای عدم ادامه تحصیل بعضی دانش آموزان نشود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان رضوی اظهار کرد: همچنین برای کودکان شناسایی شده، طرح اکرام ایتام و محسنین اجرا می‌شود تا مشکلات خانواده‌های این کودکان در بخش‌های مختلف و با مشارکت خیران و حامیان این طرح زودتر و بیشتر حل شود.
وی بر توانمند کردن خانواده‌های تحت حمایت با ایجاد اشتغال و برخورداری از مسکن مناسب گفت و ادامه داد: در صورت استعداد خانواده به اشتغالزایی زمینه ایجاد شغل برای سرپرست و یا هریک از اعضای خانواده فراهم می‌شود. همچنین این نهاد درصدد است تا با ساخت و یا مقاوم سازی مسکن مناسب خانواده‌های تحت حمایت را خانه دار کند.
شهرکی اجرای طرح حمایت از حدود ۶ هزار کودک مبتلا به سوء تغذیه زیر ۵ سال با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت خبر داد و یادآور شد: در قالب اجرای این طرح به ازای هر کودک مشمول طرح، ماهانه ۱۰۰ هزار تومان به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود و روند رشد کودک هر ماه مورد نظارت قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->