پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | ۴ روز هوای طوفانی در خراسان رضوی و ۲۲ استان دیگر آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ + جزئیات (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان
سرخط خبرها

تعیین تکلیف ۴ هزار معلم حق‌التدریسی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۶۵۹۹۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
  • ۱
تعیین تکلیف ۴ هزار معلم حق‌التدریسی خراسان رضوی
آن‌طور که مسئولان آموزش‌وپرورش استان اعلام کرده‌اند، در خراسان‌رضوی ۴۰۰۰ نفر مشمول این‌قانون می‌شوند. دراین‌راستا معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی در تشریح جزئیات این‌قانون و با بیان اینکه در استان نزدیک به ۴۰۰۰ نفر مشمول قانون تبدیل وضعیت هستند.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ چهارم فروردین‌ماه امسال و پس از کش‌وقوس‌های فراوان، وزیر آموزش‌و‌پرورش اعلام کرد که مشمولان قانون تبدیل وضعیت که نیرو‌های حق‌التدریس و آموزش‌یاران نهضت سوادآموزی هم شامل آن‌ها می‌شوند، در ماه‌های نخست سال ۱۴۰۰ تعیین تکلیف خواهند شد.
 
تقریبا یک ماه و اندی پس از این‌اظهارنظر، مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش‌وپرورش، اطلاعیه مربوط به تبدیل وضعیت ۳۰ هزار نفر از مشمولان قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق تدریسی و آموزش‌یاران نهضت سوادآموزی، برای گذراندن دوره یک‌ساله مهارت‌آموزی در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی را صادر کرد که براساس آن ۳۰ هزار نفر از مشمولان قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریسی و آموزش‌یاران نهضت سوادآموزی برای دوره مهارت‌آموزی یک‌ساله به دانشگاه‌های فرهنگیان معرفی خواهند شد.
 
آن‌طور که مسئولان آموزش‌وپرورش استان اعلام کرده‌اند، در خراسان‌رضوی ۴۰۰۰ نفر مشمول این‌قانون می‌شوند. دراین‌راستا معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی در تشریح جزئیات این‌قانون و با بیان اینکه در استان نزدیک به ۴۰۰۰ نفر مشمول قانون تبدیل وضعیت هستند، گفت: افرادی هستندکه با نهضت سوادآموزی همکاری داشتند، سربازمعلمان منقضی خدمت وسط سال که فعالیتشان را به احترام دانش‌آموزان تا پایان سال ادامه دادند، جامانده‌های خرید خدمات و افرادی که با مهد کودک یا پیش‌دبستانی‌های دولتی همکاری داشتند هم جزو مشمولان این‌قانون هستند و باید تبدیل وضعیت شوند.


استخدام پیمانی برای حق‌التدریس‌ها

علی ابری اول ادامه داد: از ۲ سال قبل به‌کارگیری ۴ گروه از معلمانی که از سال ۷۹ تا ۹۱ سابقه کار داشتند به شکل حق‌التدریس آغاز شد که این‌گروه‌ها به شکل حق تدریس دعوت به کار شدند و قرار است پس از طی دوره دانشگاه فرهنگیان استخدام پیمانی شوند.


به‌کارگیری نیرو، فقط با آزمون

وی با اشاره به تعیین تکلیف افراد مردودشده در آزمون جذب نیز خاطرنشان کرد: افراد قبول‌شده در این‌آزمون مجاز به شرکت در دوره دانشگاه فرهنگیان شدند، اما مردودی‌های آزمون در وضعیت بلاتکلیفی بودند که حالا با دستور وزیر آموزش‌و‌پرورش این‌افراد تعیین تکلیف شدند و آن‌ها نیز پس از شرکت در دوره آموزشی استخدام پیمانی خواهند شد. البته اکنون به‌کارگیری و جذب نیروی جدید برای تأمین نیاز آموزش‌وپرورش فقط از روش آزمون استخدامی و دانشگاه تربیت معلم دنبال می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
0
0
باسلام
لطفا از چگونگی استخدام مربیان پیش دبستانی بعد از سال ۹۱ خبری قطعی تهیه کنید.
خواهش می کنیم به گوش مسیولین برسانید.ما هم مثل اون گروه زحمت کشیدیم.
ماهم در بدترین شرایط مالی بودیم و هستیم.

ما چه گناهی کردیم
ما هم زحمت کشیدیم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->