تل‌آویو با گوگل برای انکار جنایات صهیونیست‌ها در غزه قرارداد ۴۵ میلیون دلاری امضا کرده است مشاور وزیر امور خارجه معاون دبیرکل اکو شد وزیر خارجه مصر از ترامپ خواست فاجعه غزه را به فرصتی برای آشتی تبدیل کند شورای حکامِ آژانس دوشنبه با موضوع ایران تشکیل جلسه می‌دهد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: در زمینه آزادی زندانیان این استان پیشتاز است زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد فرمانده سنتکام با رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار کرد فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محروم‌اند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر لبنانی: طرح خلع سلاح آمریکایی است تکذیب یک نقل قول از معاون وزیر خارجه مذاکرات هسته‌ای ایران و آژانس اتمی از سر گرفته شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد بیماران کرونایی در هند به ۲۰ میلیون نفر نزدیک شد

  • کد خبر: ۶۶۰۳۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
تعداد بیماران کرونایی در هند به ۲۰ میلیون نفر نزدیک شد
با شناسایی بیش از ۳۰۰ هزار بیمار کرونایی دیگر در هند ، مجموع مبتلایان به کووید-۱۹ در این کشور در آستانه ۲۰ میلیون نفر قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آمارهای منتشر شده در هند حاکی از آن است که برای دوازدهمین روز متوالی آمار روزانه مبتلایان به کروناویروس در این کشور بیش از ۳۰۰ هزار نفر بوده و ۳۴۱۷ بیمار دیگر نیز جان خود را از دست داده اند.

 

با شناسایی ۳۶۸ هزار و ۱۴۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، مجموع مبتلایان در هند به رقم ۱۹.۹ میلیون نفر رسید و تاکنون نیز ۲۱۸ هزار و ۹۵۹ بیمار جان خود را از دست داده اند.

 

کارشناسان اظهار کرده‌اند که آمار واقعی کروناویروس در هند ۵ تا ۱۰ برابر بیشتر از آمار رسمی اعلام شده است.

 

همزمان با افزایش موارد ابتلا به کروناویروس ظرفیت پذیرش بیمارستان‌ها به اتمام رسیده، ذخایر اکسیژن در هند رو به پایان و سردخانه‌ها مملوء از اجساد قربانیان شده است.

 

خبرگزاری رویترز در این باره نوشت؛ دستکم در ۱۱ ایالت این کشور محدودیت‌های کرونایی به منظور مهار شیوع بیماری اعمال شده اما دولت هند به دلیل نگرانی از تاثیرات اقتصادی اعمال محدودیت‌ها از قرنطینه سراسری خودداری کرده است.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->