سفر پزشکیان به روسیه در چه تاریخی خواهد بود؟ گزینه معاون وزارت دفاع آمریکا در دولت ترامپ؛ توجه به چین و بی اهمیت دانستن خاورمیانه انتقاد معاون‌اول رئیس‌جمهور از برخی عقب‌ماندگی‌های علمی کشور هدایای غیرمتعارف نمایندگان مجلس در اختیار مجلس قرار خواهد گرفت سخنگوی دولت در نشست خبری: براساس قدرت خرید مردم، افزایش قیمت خواهیم داشت استیضاح وزیر نفت رسماً در مجلس آغاز شد (۴ دی ۱۴۰۳) اصلاح قانون تسهیل در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت وزیر ارتباطات: شعاردادن و امضای تفاهم‌نامه کافی نیست رژیم صهیونیستی برای نخستین بار ترور شهید هنیه را بر عهده گرفت همتی فردا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) به مجلس پاسخ می‌دهد زلنسکی مدعی شد: بیش از ۳۰۰۰ نیروی کره شمالی در کورسک روسیه کشته و زخمی شده‌اند هلاکت ۳۸ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا: تا احیای برجام مسیر زیادی باید طی شود | از مذاکرات تهران- ریاض استقبال می‌کنیم

  • کد خبر: ۶۶۱۸۹
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
وزیر خارجه آمریکا: تا احیای برجام مسیر زیادی باید طی شود | از مذاکرات تهران- ریاض استقبال می‌کنیم
وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگویی، مواضع این کشور درباره پیش برد روند مذاکرات وین در راستای احیای توافق هسته‌ای و دیپلماسی مستقل کشورهای منطقه با یکدیگری از جمله ایران-عربستان را بیان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا که برای مشارکت در مذاکرات نشست جی‌۷ به لندن سفر کرده است، در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز در پاسخ به پرسشی در مورد انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در ایران و امکان تاثیرگذاری انتخابات بر مذاکرات هسته‌ای، با گفتن این که در مورد آن نظر نمی‌دهد، افزود: پیش‌بینی بسیار دشوار است و من نمی‌خواهم در مورد تاثیری که رقم خوردن یک نتیجه یا نتیجه‌ای دیگر در انتخابات ایران بر مذاکرات هسته‌ای دارد یا ندارد حدس و گمانی مطرح کنم ولی در مورد نکته‌ای که اشاره شد، به نظرم واضح است که تصمیم‌گیرنده در نظام ایران کیست و آن شخص رهبر است و او است که تصمیمات اصلی را در مورد رویکرد ایران می‌گیرد.

 

بلینکن درباره روند مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای مطرح کرد: ما در وین مذاکراتی جدی داشته‌ایم و این مذاکرات چند هفته است که جریان دارد. به نظر من شاهد برخی پیشرفت‌ها، دست‌کم در مورد جدیتی که ایالات متحده برای بازگشت به اجرای دو طرفه توافق هسته‌ای برجام اختیار کرده است، بوده‌ایم. اگر قرار باشد به جایی برسیم، ما هنوز راهی دراز در پیش داریم. هنوز باید ببینیم که آیا ایران توانایی و تمایل به تصمیم‌گیری ضروری در مورد بازگشت خود به تعهداتش را دارد.

 

وزیرخارجه آمریکا ادامه داد: من فکر می‌کنم همان‌طور که یکی از همکارانم چند روز پیش گفت، مسیر پیش روی‌مان بیش از مسافت طی شده است. پس باید ببینیم به کجا خواهیم رسید.

 

او درباره مذاکرات ایران و عربستان نیز بیان کرد که گفت و گوها میان ایران و عربستان سعودی در راستای کاهش تنش در خاورمیانه، پیشرفتی است که از آن استقبال می شود.

 

بلینکن البته اخبار حاکی از مذاکرات میان تهران و ریاض را تایید نکرد اما گفت: اگر آن ها در حال مذاکره اند، این موضوع به طور کلی خوب است.

 

بلینکن در این باره افزود: مذاکره همیشه بهتر از هر چیز دیگری به عنوان جایگزین آن است. آیا به نتیجه ختم می شود؟ این سوال دیگریست. اما مذاکره، تلاش برای کاهش تنش ها و دیدن این که آیا می توان به توافق رسید، تلاش برای ترغیب کشورها به این که برای برخی فعالیت ها که شما از آن ها رضایت ندارید، کاری کنند، خوب است، مثبت و موثر است.

 

بلینکن گفت در حالی که از نظر او واشنگتن هنوز در تلاش های دیپلماتیک بین المللی نقشی اصلی را ایفا می کند، فکر می کند بیشتر به نفع کشورهاست اگر خودشان وارد عمل شوند.

 

او در این راستا بیان کرد: این که کشورها مستقیما و بدون ما در منطقه گفت و گو کنند، حتی بهتر است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->