معاون وزیر ارشاد: به روزنامه نگاری مبتنی بر مسئولیت اجتماعی نیاز داریم مشهد، «قلب ایران»، آماده استقبال از زائران نوروزی است اختتامیه دومین جشنواره مطبوعات خراسان رضوی برگزار شد افتخارآفرینی ۱۴ خبرنگار موسسه شهرآرا در دومین جشنواره مطبوعات خراسان رضوی اعضای هیئت داوران دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه «عباس کیارستمی» معرفی شدند انیمیشن «در سایه سرو»، در شرایط تحریم، پرچم ایران را به اهتزاز درآورده است ویدئو| قیمت جدید بلیت سینما‌ها اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله منتشر شد مدیر دوبلاژ تلویزیون: از هنرمندان پیشکسوت حمایت شود سعید آقاخانی با یک سریال معمایی به نمایش خانگی می‌آید معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما
سرخط خبرها

کدام سریال‌ها پس از ماه رمضان روی آنتن می‌روند؟

  • کد خبر: ۶۶۴۱۶
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
کدام سریال‌ها پس از ماه رمضان روی آنتن می‌روند؟
شبکه‌های تلویزیون چندین سریال را در دست تولید دارند که از میان آن‌ها سه گزینه به پخش نزدیک‌تر هستند و پیش‌بینی می‌شود با پایان ماه مبارک رمضان جایگزین مجموعه‌های مناسبتی شوند. این سه سریال فصل دوم «زیرخاکی»، «صبح آخرین روز» و «بوتیمار» هستند که هرکدام ژانر متفاوتی دارند و می‌توانند گروهی از مخاطبان را با خود همراه کنند.
افخمی | شهرآرانیوز - شبکه‌های تلویزیون چندین سریال را در دست تولید دارند که از میان آن‌ها سه گزینه به پخش نزدیک‌تر هستند و پیش‌بینی می‌شود با پایان ماه مبارک رمضان جایگزین مجموعه‌های مناسبتی شوند. این سه سریال فصل دوم «زیرخاکی»، «صبح آخرین روز» و «بوتیمار» هستند که هرکدام ژانر متفاوتی دارند و می‌توانند گروهی از مخاطبان را با خود همراه کنند.


پایان فیلم‌برداری فصل دوم «زیرخاکی»

 

کدام سریال‌ها پس از ماه رمضان روی آنتن می‌روند؟

 

با پایان تصویربرداری فصل دوم مجموعه تلویزیونی «زیرخاکی» به کارگردانی جلیل سامان در شهر لاهیجان، این مجموعه به پخش از تلویزیون نزدیک شد.
 
در ابتدا قرار بود این مجموعه به جدول پخش شبکه یک برای ماه رمضان سال‌۱۴۰۰ برسد، اما به دلیل حساسیت‌های کرونایی و تلاش برای رعایت حداکثری شیوه‌نامه‌ها، همچنین حجم بالای لوکیشن‌ها و طولانی شدن تصویربرداری این اتفاق رخ نداد. اکنون با به پایان رسیدن فیلم‌برداری پیش‌بینی می‌شود سریال جلیل سامان بعد از ماه رمضان روی آنتن برود. فصل اول «زیرخاکی» با فضایی شاد و در بستر وقایع ماه‌های منتهی به انقلاب اسلامی در ماه رمضان سال ۹۹ از شبکه یک پخش شد.
 
فصل اول این سریال با تلاش ناکام فریبرز باغ‌بیشه برای خروج از کشور، هم‌زمان با آغاز جنگ تحمیلی به پایان رسید. اکنون مخاطبان این سریال باید منتظر تماشای فرجام ماجراجویی فریبرز و خوش‌شانسی‌ها و ناکامی‌هایش در فصل جدید باشند. گروه سازنده «زیرخاکی» که این فصل را در لوکیشن‌هایی در شمال کشور، شهرک سینمایی دفاع مقدس، تهران و کرج تصویربرداری کرده‌اند، از حضور پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، نادر فلاح، گیتی قاسمی، امید روحانی، ستاره پسیانی، هومن برق‌نورد و نسرین نصرتی بهره گرفته‌اند.


روایتی از زندگی یک شهید

 

کدام سریال‌ها پس از ماه رمضان روی آنتن می‌روند؟

 

سریال «صبح آخرین روز» به کارگردانی حسین تبریزی دیگر سریالی است که به‌زودی روی آنتن می‌رود. این مجموعه قرار است جایگزین «بچه مهندس ۴» در شبکه دو سیما شود. «صبح آخرین روز»، مجموعه‌ای‌۳۰ قسمتی است که به زندگی شهید مجید شهریاری می‌پردازد. شهید مجید شهریاری استاد دانشگاه شهید بهشتی، فیزیک‌دان و دانشمند هسته‌ای متولد زنجان بود که در تاریخ ۸ آذر ۱۳۸۹ در ایران در سن ۴۴ سالگی ترور شد.
 
از بازیگران این سریال می‌توان به کاوه خداشناس، سپیده خداوردی، زهرا سعیدی، شهرام عبدلی، مهران رجبی، افسانه ناصری، سیروس همتی، میرطاهر مظلومی، حسن اسدی، پریسا گلدوست، مهدی علیپور و اردشیر رستمی اشاره کرد. با توجه به اینکه سریال ۵ برهه از زندگی شهید شهریاری را به تصویر می‌کشد، ۵ بازیگر مختلف در قالب این نقش قرار گرفته‌اند. فرحان فرحناک بازیگر این نقش از سن ۱۸ تا ۲۳ است و کاوه خداشناس بعد از ۲۳ سالگی را ایفا می‌کند، همچنین بازیگران کودک و خردسال و نوجوان نیز از بومی‌های چهارمحال‌وبختیاری و قم و تهران انتخاب شده‌اند.


بازگشت به کمدی

 

کدام سریال‌ها پس از ماه رمضان روی آنتن می‌روند؟

 

شبکه سه سیما که در عید نوروز و ماه رمضان ترجیح داد برخلاف رویه هر ساله‌اش سریال غیر کمدی را روی آنتن ببرد، یک مجموعه طنز را آماده پخش دارد. سریال «بوتیمار» به کارگردانی علیرضا نجف‌زاده و تهیه‌کنندگی مهران مهام که در شمال کشور و تهران تصویربرداری شده است در ابتدا قرار بود نوروز ۱۴۰۰ روی آنتن شبکه سه برود که این اتفاق رخ نداد و حال به نظر می‌رسد این مجموعه گزینه احتمالی شبکه سه برای بعد ماه رمضان باشد.
 
هدایت هاشمی، ندا کوهی و علی صبوری از بازیگران مشهدی «بوتیمار» هستند که در کنار دیگر بازیگرانی مانند حمید لولایی، مرجانه گلچین، مهران رجبی، اشکان اشتیاق، ساناز سماواتی، علیرضا درویش، سپند امیر سلیمانی، رامین ناصرنصیر، شهاب عباسی، سیما مطلبی و سارا مقربی در این سریال نقش‌آفرینی می‌کنند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->