اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

شیوه ثبت‌نام سالمندان جا مانده از واکسن

  • کد خبر: ۶۶۴۷۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
شیوه ثبت‌نام سالمندان جا مانده از واکسن
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت توضیحاتی درباره چگونگی ثبت نام سالمندان جامانده از واکسن ارائه کرد
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی شریفی زارچی درباره آغاز به کار سامانه salamat.gov.ir، گفت: این سامانه کار خود را از حدود ۱۱:۳۰ امروز (شنبه ۱۸ اردیبهشت) آغاز کرده است و متولدین سال ۱۳۲۰ و قبل از آن (افراد بالای ۸۰ سال) که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند یا از طریق خانه‌های بهداشت تماسی با آن‌ها برای واکسیناسیون گرفته نشده است، می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند.

وی تاکید کرد: افراد زیر ۸۰ سال باید منتظر اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا باشند که چه زمانی برای ثبت نام آن‌ها در نظر گرفته می‌شود. متولدین پس از سال ۱۳۲۰ در حال حاضر نمی‌توانند در سامانه ثبت نام کنند. اقدام به بازگشایی ثبت نام برای گروه‌های سنی، بر اساس سند ملی واکسیناسیون صورت می‌گیرد.

شریفی ادامه داد: با توجه به اینکه ممکن است تعداد ثبت نام‌ها بالا باشد، ظرفیت بسیار بالایی در زیرساخت‌ها و سرور‌ها در نظر گرفتیم تا سامانه با مشکل مواجه نشود به شکلی که در پنج دقیقه اول راه اندازی سامانه بیش از ۱۰۰۰ نفر ثبت نام داشتیم.

وی افزود: تا چند روز بعد از ثبت اسم، از مرکز بهداشت منطقه زندگی با فرد تماس گرفته می‌شود یا برایشان پیامک ارسال می‌شود تا زمان و محل دقیق واکسیناسیون به آن‌ها اعلام شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در خاتمه اظهار کرد: تاکنون و در لحظات ابتدایی راه اندازی این سامانه، بیش از ۴۰۰۰ نفر در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کردند.

به گزارش ایسنا، علی‌رغم اعلام قبلی وزارت بهداشت مبنی بر آغاز به کار ثبت نام در سامانه از ساعت ۱۴ امروز، این سایت کار خود را از حدود ساعت ۱۱:۳۰ آغاز کرده است و هموطنان بالاتر از ۸۰ سال می‌توانند با مراجعه به سایت salamat.gov.ir برای تزریق واکسن کرونا اقدام به ثبت نام کنند.

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->