امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد معجزه آناناس برای کاهش وزن و لاغری این خوراکی محبوب کبد کودکان را تهدید می‌کند قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران
سرخط خبرها

افت فشار خون را هم جدی بگیریم

  • کد خبر: ۶۶۴۹۵
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
افت فشار خون را هم جدی بگیریم
کاهش فشار خون با علائمی از جمله سرگیجه، احساس منگی، بی حالی و ضعف همراه است. فشار خون پایین بیشتر در مواقعی رخ می‌دهد که فرد تغییر وضعیت دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود افتخارزاده، متخصص قلب و عروق در رابطه با فشار خون پایین، گفت: فشار خون پایین وقتی اتفاق می‌افتد که فشار سیستولیک یا ماکزیمم کمتر از ۹۰ میلیمتر جیوه باشد.

وی ادامه داد:کاهش فشار خون با علائمی از جمله سرگیجه، احساس منگی، بی حالی و ضعف همراه است. فشار خون پایین بیشتر در مواقعی رخ می‌دهد که فرد تغییر وضعیت دارد. به عنوان مثال فرد در حالت خوابیده علامتی ندارد، اما به محض نشستن یا بلندشدن دچار سیاهی چشم، عدم تعادل و سرگیجه می‌شود. فشار خون پایین در حالت‌های مزمن به صورت خستگی و ضعف و بی حالی نمایان شود.


این متخصص قلب و عروق یکی از علل ایجاد فشار خون پایین را مصرف دارو عنوان کرد و اظهار داشت: اگر دارو‌های درمان فشار خون بالا بیش از دستور استفاده شود، می‌تواند موجب ایجاد فشار خون پایین شود. دارو‌هایی که برای بزرگی پروستات استفاده می‌شود هم می‌تواند موجب کاهش فشار خون شود.

افتخارزاده افزود: برخی بیماری‌ها مثل کووید ۱۹ می‌تواند تا ماه‌ها موجب کاهش فشار خون همراه با طپش قلب هنگام تغییر وضعیت شود.


وی تصریح کرد: فشار خون پایین در افراد مسن هم دیده می‌شود. تغییرات سیستم عصبی در افراد مسن می‌تواند موجب افت فشار خون به ویژه پس از ایستادن یا نشستن طولانی شود. فشار خون پایین در افراد مسنی که زوال عقل و یا پارکینسون دارند دیده می‌شود.


این متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: افت فشار خون در بیماران مسن پارکینسونی می‌تواند موجب افت هوشیاری و سنگ کوب شود. توصیه می‌شود این افراد از مایعات بیشتری استفاده کنند و به غذای خود نمک بزنند؛ البته دارو‌هایی هم می‌توان برای این افراد تجویز کرد.


افتخارزاده افزود: با پوشیدن جوراب واریس و بانداژ شکم در بیماران مسن پارکینسونی می‌توان از افت شدید فشار خون به ویژه در تغییر وضعیت جلوگیری کرد.

وی با این توضیح که فشار خون پایین می‌تواند با تعریق همراه باشد، گفت: در برخی بیماری‌ها مثل بیماری پات، افت مختصر فشار خون همراه با تعریق و افزایش ضربان قلب روی می‌دهد.


این متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که موجب افت فشار می‌شود نرسیدن خون به مغز برای لحظه‌ای کوتاه است. در ابتدا باید علت این عارضه را پیدا کرد. مثلا فرد داروی خاصی مصرف می‌کند و یا خونریزی دارد. اگر علتی پیدا نشد این افراد باید مایعات بیشتری در حد دو لیتر در شبانه روز استفاده کنند و مقداری نمک به غذای خود اضافه کنند.

افتخارزاده تاکید کرد:گاهی افت فشار می‌تواند به دلیل اختلال در عملکرد غدد فوق کلیوی اتفاق بیفتد.

منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->