تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

بازگشت ۵ پارکینگ مکانیزه به مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۶۶۵۲۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
بازگشت ۵ پارکینگ مکانیزه به مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۰
همه پارکینگ‌های مکانیزه مشهد تا پایان سال ۱۴۰۰ و پس از تعمیر اساسی به چرخه خدمت‌رسانی بر می‌گردند.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ چندین سال است که پارکینگ‌های مکانیزه در مناطق مختلف شهر جانمایی شده‌اند، اما این پارکینگ‌ها دارای مشکلات اساسی بودند و این‌مسئله سبب شد با روی‌کارآمدن شورای پنجم و مدیریت شهری جدید، تصمیم جدیدی هم برای این‌ پارکینگ‌ها گرفته شود. هر‌چند در ابتدا تصمیم بر این بود که همه این‌ پارکینگ‌ها از رده خارج شوند، اما با توجه به هزینه‌هایی که در این‌ پارکینگ‌ها انجام شده بود، نظر مسئولان هم عوض شد و تصمیم گرفتند این‌ پارکینگ‌ها را با انجام عملیات تعمیر اساسی یا همان اورهال، دوباره به چرخه سرویس‌دهی بازگردانند.

اول شهریور پارسال بود که پارکینگ مکانیزه باغ‌ملی پس از فرایند بازسازی، آن هم با روش‌ها و فناوری‌های روز دنیا و البته توسط شرکت‌های داخلی به‌روز‌رسانی شد و در نهایت اکنون خودرو‌ها می‌توانند در این‌فضا پارک کنند. مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد هم اعلام کرد که از ۳ هفته پیش عملیات تعمیر اساسی دیگر پارکینگ‌های مکانیزه شهر آغاز شده است و این‌پارکینگ‌ها با افزایش ضریب ایمنی تا پایان سال در اختیار شهروندان قرار می‌گیرند.

محمدمهدی اسدی در گفتگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه پارکینگ باغ‌ملی اکنون فعال است، گفت: در راستای افزایش ایمنی پارکینگ‌های مکانیزه و فعال‌شدن این‌پارکینگ‌ها به‌منظور افزایش فضای پارکینگی شهر، عملیات تعمیر اساسی ۵ پارکینگ دیگر هم در چند روز گذشته آغاز شده است.

وی افزود: از ۳ هفته پیش عملیات اورهال یا تعمیرات اساسی پارکینگ ارشاد در بولوار خیام جنب شهرداری منطقه‌یک و پارکینگ خیام جنب ساختمان نظام‌مهندسی و همچنین از هفته گذشته نیز عملیات اورهال پارکینگ امام‌رضا (ع) در خیابان امام‌رضا (ع) و نزدیک به حرم مطهر رضوی آغاز شده است. اسدی ادامه داد: همچنین از چند‌روز دیگر عملیات تعمیر اساسی و بازسازی پارکینگ چهارراه آزادشهر که قرار بود به‌عنوان یک المان شهری در این‌منطقه خودنمایی کند، آغاز می‌شود و پارکینگ مکانیزه ۱۷ شهریور نیز از دیگر‌پارکینگ‌هایی است که تعمیر اساسی آن آغاز شده است. مدیرعامل شرکت ارتباطات ترافیکی شهرداری‌مشهد با بیان اینکه با بهره‌برداری از این ۵ پارکینگ بیش از ۲۰۰ جای پارک به فضای پارکینگی شهر اضافه می‌شود، تصریح کرد: برنامه ما تعمیر اساسی این‌پارکینگ‌ها در کوتاه‌مدت است؛ ازاین رو تا پایان تابستان این ۵ پارکینگ مکانیزه به بهره‌برداری می‌رسند.

وی در ادامه با اشاره به جابه‌جایی یکی از پارکینگ‌های مکانیزه شهر گفت: پارکینگ سرشور به‌دلیل اینکه این‌مسیر پیاده‌محور شده است، جمع‌آوری می‌شود و چند مکان برای جانمایی آن پیشنهاد داده‌ایم که خیابان کوهسنگی و بولوار سجاد جزو این‌مناطق‌اند.
اسدی افزود: خوشبختانه با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان که برای تعمیر اساسی پارکینگ‌های مکانیزه شهر پیش‌بینی شده است، عملیات تعمیر اساسی ۵ پارکینگ دیگر نیز در ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ عملیاتی می‌شود و امیدواریم تا پایان سال همه پارکینگ‌های مکانیزه را به بهره‌برداری برسانیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->