اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری! صنعت نفت به‌خاطر قانون بازی رودررو، بالاتر از پیکان است رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است
سرخط خبرها

پرویز هادی: ادبیات دبیر در شأن کشتی نبود/ چرا انتخابی برگزار نشد؟

  • کد خبر: ۶۶۷۱۰
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
پرویز هادی: ادبیات دبیر در شأن کشتی نبود/ چرا انتخابی برگزار نشد؟
دارنده مدال برنز جهان در کشتی آزاد گفت: فدراسیون توضیح دهد چرا برای المپیک انتخابی برگزار نکرد.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، پرویز هادی در خصوص اظهاراتی که در توسط علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در یک برنامه زنده تلویزیونی مطرح شده، اظهار داشت: هدف من احقاق حقوق همه کشتی‌گیران بود و فقط در مورد خودم صحبت نکردم، در مورد کشتی‌گیرانی صحبت کردم که در این محدودیت‌های کرونایی مجبور بودند در فضای باز تمرین کنند، به امید روزی که در مسابقات حضور داشته و مزد زحمات خود را بگیرند.


دارنده مدال برنز کشتی آزاد جهان در وزن ۱۲۵ کیلو افزود: نگاه سلیقه‌ای عدالت را زیر پا می‌گذارد. عزیزان توضیح دهند چرا برای المپیک انتخابی نگذاشتند یا برای جام تختی ورزشکاران چطور انتخاب شدند؟

هادی خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه بعد از مصاحبه من رئیس فدراسیون کشتی در یک برنامه صرفاً سفارشی از ادبیاتی استفاده کرد که در شأن کشتی نبود. در کشتی اخلاق، فروتنی و ... سرلوحه بوده است. فدراسیونی که خودش باید الگو باشد به جایگاه یک قهرمان که سال‌ها برای اهتزاز پرچم تلاش کرده به راحتی توهین می‌کند و مجری رسانه ملی هم آن را مورد تایید قرار می‌دهد.

ملی‌پوش کشتی آزاد در ادامه صحبت‌های خود درباره دعوت شدن به اردو، یادآور شد: یکی از مربیان مصاحبه کرده که پرویز هادی به تیم ملی دعوت شده اما نیامده است، اگر مستنداتی وجود دارد که من به اردو دعوت شدم و نرفتم ارائه کنند. من هیچ وقت در شش هفت ماه گذشته به اردو دعوت نشدم.

وی ادامه داد: به رسم پهلوانی نمی‌خواهم جواب رئیس فدراسیون را با اصطلاحاتی که خودش به کاربرد بدهم، چون شخصیت من اینگونه نیست. وقتی به یک قهرمان ملی توهین می شود یعنی به همه مدال‌آوران و پیشکسوتان توهین شده است. تا زمانی که در مدیریت این افراد، تفکرات پوچ و اصطلاحات غیر مودبانه حاکم باشد ترجیح می‌دهم در زادگاه خودم تمرین کنم و پا در تشک مسابقه نگذارم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->