تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

مبتلایان به بیماری‌های خودایمنی چه نوع واکسنی را تزریق کنند؟

  • کد خبر: ۶۶۷۴۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۴
مبتلایان به بیماری‌های خودایمنی چه نوع واکسنی را تزریق کنند؟
متخصص سم شناسی و داروشناسی گفت: مبتلایان به بیماری‌های خودایمنی، سالمندان، مبتلایان به زوال عقل و هرگونه اختلالات مغز و اعصاب باید سریع‌تر واکسن دریافت کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد عبداللهی، متخصص سم شناسی و داروشناسی، با اشاره به روند استفاده از انواع دارو‌ها از ابتدای شیوع کرونا برای درمان بیماران، گفت: جهان در حال تجربه و نهایی کردن اطلاعات در مورد دارو‌های مؤثر بر کووید ۱۹ است.

وی خاطرنشان کرد: تقریباً تمامی واکسن‌های تولید شده (اسپوتنیک، فایزر، مدرنا، استرازانکا، جانسون جانسون، سینوفارم، سینووارک، هواکسین) کارایی صد درصدی در جلوگیری از مرگ ناشی از کووید ۱۹ دارند و دارای اثربخشی بسیار بالایی در برابر کووید ۱۹ شدید، اثربخشی متوسط در برابر کووید ۱۹ علامتی و اثربخشی ضعیف در بیماران بدون علامت کووید ۱۹ هستند.

این استاد دانشگاه با اشاره به تولید واکسن‌های استنشاقی توسط برخی کشور‌ها یادآور شد که ممکن است این نوع واکسن سریع‌تر بتواند زنجیره انتقال را قطع کند و با توجه به تجمع ویروس در ناحیه گلو و بینی می‌تواند اثربخشی سریع‌تر و بهتری داشته باشند.

به گفته وی، فقط افرادی که آنافیلکسی شدید نسبت به واکسن‌های قبلی داشتند می‌توانند از تزریق واکسن اجتناب کنند.

عبداللهی با اشاره به توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت گفت: تزریق واکسن در افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شدند پس از ۶ هفته، بیماران ۴ هفته پس از پلاسما درمانی، مبتلایان به فرم شدید کووید ۱۹ چهارتا ۱۰ هفته پس از بهبودی، دیابتی‌ها پس از مصرف غذا انجام شود.

به گفته وی، دوز دارو‌های کورتیکواستروئید باید قبل از تزریق واکسن کاهش یابد تا اثر بخشی واکسن کم نشوند، اما مصرف استرویید‌های استنشاقی تداخلی با واکسن ندارد و مبتلایان به آلرژی بینی و حساسیت‌های پوستی و آسم با خیال راحت می‌توانند واکسینه شوند. همچنین نیازی به قطع مصرف آسپرین و دارو‌های ضدانعقادی نیست.

این استاد سم شناسی و داروسازی تاکید کرد: مصرف دارو‌های سرکوب کننده ایمنی باید دو هفته قبل یا بعد از واکسن قطع شود و بیماران لنفومی و آرتریت روماتویید نیز چهار هفته پس از قطع دارو واکسینه شوند. همچنین افراد دوهفته قبل از جراحی واکسن دریافت کنند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: مبتلایان به سرطان خون یا پیوند مغز استخوان برای واکسن سه ماه صبر کنند و افرادی که سلول درمانی شدند نیز تا زمانی که نوترفیل‌های آنان به حد طبیعی نرسیده است صبر کنند.

به گفته وی مبتلایان به بیماری‌های خودایمنی، سالمندان، مبتلایان به زوال عقل و هرگونه اختلالات مغز و اعصاب باید سریع‌تر واکسن دریافت کنند.

این استاد دانشگاه یادآور شد که بیماران مزمن کلیوی، نارسایی کبدی و قلبی نیز می‌توانند واکسیناسیون شوند، اما ممکن است که پاسخ ایمنی آن‌ها ضعیف‌تر باشد و باید مانیتور شوند.

وی براساس توصیه سازمان جهانی بهداشت توصیه کرد که مبتلایان به نقص سیستم ایمنی ترجیحاً واکسن آسترازانکا دریافت کنند.

منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->