مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

ثبت نام در سامانه واکسیناسیون الزامی است

  • کد خبر: ۶۶۷۵۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۳
ثبت نام در سامانه واکسیناسیون الزامی است
فرایند نوبت دهی و واکسیناسیون گروه‌های اولویت‌دار از طریق سامانه کشوری ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود بنابراین ثبت اطلاعات افراد مذکور در این سامانه برای دریافت واکسن الزامی است.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: فرایند نوبت دهی و واکسیناسیون گروه‌های اولویت‌دار از طریق سامانه کشوری ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود بنابراین ثبت اطلاعات افراد مذکور در این سامانه برای دریافت واکسن الزامی است.



دکتر ایاد بهادری منفرد روز دوشنبه گفت: سامانه مذکور به منظور تعیین زمان و نوبت تزریق واکسن کووید-۱۹ براساس سند ملی واکسیناسیون برای گروه‌های سنی اعلامی راه اندازی شده است که در حال حاضر افراد بالای ۸۰ سال و متولدین سال ۱۳۲۰ و قبل از آن  در اولویت قرار دارند.



وی به تبیین روند نوبت دهی واکسیناسیون کرونا و نحوه مراجعه گروه‌های اولویت بندی شده در حوزه این دانشگاه پرداخت و افزود: تاکنون انجام واکسیناسیون گروه‌های اولویت دار براساس اطلاعات ثبت شده در سامانه سیب و از طریق مراکز جامع خدمات سلامت انجام می‌شد که با گروه سنی مثلا بالای ۸۰ سال تماس گرفته و خواستار مراجعه آنان برای تزریق واکسن می‌شدند.
 


وی توضیح داد: سالمندان بالای ۸۰ سال (اعم از ثبت شدگان یا ثبت نشدگان در سامانه سیب) برای دریافت نوبت واکسن می‌توانند به سامانه کشوری ثبت نام واکسیناسیون  به نشانی  salamat.gov.ir  مراجعه کرده و اطلاعات مورد نیاز را ثبت کنند.
 


به گفته بهادری پس از ثبت نام در سامانه مذکور، در طی چند روز، زمان و محل تزریق واکسن از طریق پیامک به تلفن همراه فرد ثبت نام شده ارسال خواهد شد.
 


معاون امور بهداشتی دانشگاه با ذکر این مطلب که در حال حاضر واکسیناسیون صرفا براساس اطلاعات مندرج در سامانه انجام می‌شود به سالمندان تهرانی بالای ۸۰ سال توصیه کرد  حتما در سامانه مذکور ثبت نام کنند تا اطلاع رسانی و نوبت دهی واکسن کرونا برای آنان انجام شود.
 


به گفته وی افرادی که در بازه زمانی مربوطه به هر دلیلی موفق به دریافت واکسن نشوند نگران نباشند و در اولین فرصت برای انجام واکسیناسیون خود مراجعه کنند.
 


معاون امور بهداشتی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود بیماران خاص و صعب العلاج، بیماران دیالیزی و مبتلایان به سرطان، تالاسمی،   ام اس، هموفیلی و اتوایمیون را از دیگر گروه‌هایی برشمرد که در اولویت تلقیح  واکسن کرونا قرار دارند و یادآور شد که واکسیناسیون این گروه از بیماران نیز در مراکز بهداشتی و یا درمانی مشخص شده دانشگاه انجام می‌شود.
 


دکتر بهادری با اشاره به اطلاعات ثبت شده بیماران مذکور از طریق مراکز درمانی یا انجمن‌های مربوطه گفت: طبق برنامه ریزی توامان معاونت درمان و بهداشتی دانشگاه مراکزی برای تزریق واکسن این بیماران در نظر گرفته شده است.



 

نحوه مراجعه بیماران سرطانی ثبت نشده در سامانه‌های سلامت برای دریافت واکسن

 
  
بهادری منفرد با اشاره به سردرگمی برخی از بیماران صعب العلاج  گفت: گروهی از بیماران ساکن در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نظیر مبتلایان به سرطان ممکن است در مراکز خصوصی تحت درمان باشند و اطلاعات آنان در سامانه‌های سلامت دانشگاه ثبت نشده باشد.
 
 

وی  افزود: با همکاری معاونت درمان و بهداشت دانشگاه؛ این افراد می‌توانند ضمن همراه داشتن مدارک لازم شامل مدارک بالینی و محل سکونت خود به یکی از چهار مرکز دانشگاه شامل بیمارستان‌های طرفه، مهدیه، ۱۵ خرداد و اختر مراجعه کرده و پس از تایید مدارک توسط نماینده مستقر معاونت درمان در مرکز مذکور واکسن کرونا دریافت کنند.
 


بهادری منفرد مجددا با تاکید بر این که واکسیناسیون صرفا طبق فراخوان گروه‌های سنی اولویت دار انجام می‌شود از افراد خواست به هیچ عنوان خارج از نوبت خود به مراکز بهداشتی مراجعه نکنند و پس از ثبت نام در سامانه منتظر اعلام نوبت و محل تزریق واکسن بمانند.



واکسیناسیون گروه‌های مختلف سنی به تدریج انجام می‌شود

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: واکسیناسیون به مرور برای گروه‌های سنی مختلف انجام می‌شود؛ بنابراین مردم دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند فقط با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از خود در مقابل بیماری کووید ۱۹ حفاظت کنند و منتظر باشند تا در موعد مقرر واکسن را دریافت کنند.
 


وی با اشاره به این که همکاران مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در تمامی روز‌های هفته و حتی روز‌های تعطیل در دو شیفت صبح و عصر مشغول انجام واکسیناسیون مراجعان براساس فراخوان اعلام شده هستند از زحمات و تلاش‌های  مدافعان سلامت حوزه بهداشت دانشگاه در این راستا و طی ۱۴ ماه گذشته قدردانی کرد.


راه اندازی مراکز تجمعی برای ارائه خدمات مطلوب واکسیناسیون به سالمندان



بهادری منفرد رویکرد معاونت بهداشتی دانشگاه را انتقال اجرای طرح واکسیناسیون از مراکز بهداشتی به سمت مراکز تجمعی ذکر کرد تا براساس آن امکانات رفاهی و استراحتی بیشتری برای دریافت کنندگان واکسن (سالمندان بالای ۸۰ سال) فراهم شود.
 


 وی همچنین به راه اندازی سه مرکز تجمعی در حوزه مرکز بهداشت شمال تهران و همچنین طرح واکسیناسیون سالمندان دراتومبیل در بوستان سرخه حصار توسط مرکز بهداشت شرق تهران اشاره کرد که دراین طرح سالمندان داخل ماشین معاینه شده و واکسینه می‌شوند و پس از دقایقی استراحت به منزل خویش بازمی گردند.
 


معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه سخنان خود بر لزوم هماهنگی و یکپارچگی بیشتر سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت درخصوص خدمت رسانی و اجرای طرح واکسیناسیون کرونا تاکید کرد.
 
 
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->