کدام اتباع افغانستانی می‌توانند در ایران بمانند؟ ویدئو | ضربات پنالتی دیدار افغانستان و گرینلند نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند در رده‌بندی تورنمنت برزیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل با موضوع افغانستان برگزار می‌شود تاریخ و ساعت پخش دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند در مرحله رده‌بندی نتیجه بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران + جزئیات پخش زنده بازی ایران و افغانستان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت پخش دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران ویدئو | خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و برزیل ویدئو | تک گل تیم ملی فوتسال افغانستان به برزیل نتیجه بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و برزیل + جزئیات تاریخ و ساعت پخش دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و برزیل‌ خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو نتیجه بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر گرینلند + جزئیات بازخوانی ترانه بیا بریم به مزار در برنامه محفل + فیلم مظفری: همکاری‌های اقتصادی و ساماندهی مهاجرین افغانستانی اولویت استان خراسان رضوی است فرمان جدید ترامپ ممکن است مانع ورود شهروندان پاکستان و افغانستان به آمریکا شود مراکش، میزبان تیم‌های ملی فوتسال افغانستان، چین و پرتغال تغییر در برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در برزیل + جزئیات بازداشت طراح حمله انتحاری در فرودگاه کابل | نخست وزیر پاکستان: یک افغان مسئولیت این حمله را بر عهده داشته است
سرخط خبرها

صلیب سرخ از واکسیناسیون مهاجران افغانستانی توسط هلال احمر ایران حمایت می‌کند

  • کد خبر: ۶۶۸۳۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
صلیب سرخ از واکسیناسیون مهاجران افغانستانی توسط هلال احمر ایران حمایت می‌کند
سرپرست دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفت: آماده‌ایم تا در خصوص واکسیناسیون مهاجران افغانستانی در ایران از جمعیت هلال احمر این کشور حمایت کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «دانیل مونوز روخاس» سرپرست دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ درباره حمایت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مهاجران در کشور گفت: ما در مناطق مرزی از جمله مرزهای ایران و عراق و مناطقی که دچار آلودگی ناشی از آلودگی تسلیحاتی هستند، در همکاری با جمعیت هلال‌احمر تلاش می‌کنیم تا از حوادثی که ممکن است، به دلیل آلودگی‌های تسلیحاتی پیش‌ بیاید، پیشگیری کنیم.

 

وی ادامه داد: همچنین از این جوامع با استفاده از توزیع تجهیزات فردی و آموزش‌های لازم در خصوص آگاهی‌سازی درباره خطرات ناشی از مین و خطرات ناشی از کرونا حمایت می‌کنیم.

 

سرپرست دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ ادامه داد: همچنین در مرز با افغانستان در استان خراسان و استان سیستان و بلوچستان در کنار جمعیت هلال احمر برای حمایت از مهاجران هستیم و در توزیع تجهیزات حفاظت فردی برای آنها کمک می‌کنیم.

 

روخاس همچنین درباره تزریق واکسن کرونا برای مهاجران و اتباع دیگر کشورها از جمله افغانستان در ایران گفت: ما در کمیته صلیب سرخ بین‌المللی می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم افرادی که ممکن است به نحوی از قلم افتاده باشند به طور عادلانه به واکسن کووید دسترسی برابر داشته باشند.

 

وی افزود: همچنین این مهم شامل افرادی هم است که در مناطق متاثر از مخاصمه مسلحانه یا سایر شرایط خشونت آمیز و همینطور دیگر مناطق دور از دسترس زندگی‌ کنند.همچنین جوامع به حاشیه رانده شده مانند مهاجران، پناهجویان بازداشت‌شدگان و آوارگان داخلی را نیز در برمی‌گیرد.

 

وی ادامه داد: کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بر این باور است که افرادی که در موقعیت‌های بشردوستانه زندگی می‌کنند نیز باید در هنگام توزیع واکسن در اولویت‌بندی قرار گیرند. با توجه به اینکه این جوامع بار مضاعف مخاصمه و کووید۱۹ را تحمل می‌کنند و اینکه اغلب فراموش شده یا حتی نادیده گرفته می‌شوند، لازم است آنها را در چارچوب توزیع جهانی و ملی واکسیناسیون در نظر گرفت.

 

سرپرست دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تصریح کرد: همچنین آماده هستیم در واکنش به اقدام جمعیت هلال احمر در خصوص واکسیناسیون این افراد این جمعیت را حمایت کنیم بر همین اساس به همراه جمعیت هلال احمر ایران درخواستی را برای افزایش بودجه برای استفاده از آن برای واکسیناسیون این جمعیت آسیب‌پذیر هم به نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر ارائه داده‌ایم.

 

روخاس در پاسخ به این سوال که آیا برای خرید واکسن برای اتباع، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ اقداماتی را انجام خواهد داد،‌ خاطرنشان کرد: در خصوص خرید واکسن و واکسیناسیون این افراد باید این موضوع مهم را بدانید که واکسن توسط دولت‌ها تهیه می‌شود و تهیه آن خارج از عهده دولت‌ها نیست کمیته بین‌المللی صلیب سرخ هم در موضع خرید و واردات واکسن قرار ندارد و این مسئله مربوط به وزارت بهداشت و مقامات داخلی ایران است که تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی انجام می‌شود.

 

وی تاکید کرد: ایران جمعیت عظیمی از مهاجران افغانستانی را در خود جای داده است. بنابراین ما به عنوان کمیته صلیب سرخ از جمعیت هلال احمر ارائه خدمات به این مهاجران حمایت می‌کنیم اما تاکید می‌کنم چنانچه اگر بخشی از یک جامعه واکسینه نشود، به معنی این است که کل جامعه ایمن نخواهد بود.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->