پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا درمان ارتودنسی محدودیت سنی دارد؟

  • کد خبر: ۶۶۸۵۰
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
آیا درمان ارتودنسی محدودیت سنی دارد؟
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: درمان ارتودنسی بیش از این که یک فرآیند زیبایی باشد یک روش درمانی محسوب می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز. اصغر عبادی فر، با اشاره به اینکه دوران بلوغ بهترین زمان برای حرکت دادن استخوان‌ها با کمک دستگاه‌های ارتودنسی است، اظهار کرد: رفع اختلالات و ناهنجاری‌های فکی با ارتودنسی در سنین بلوغ با سهولت بیشتری انجام می‌شود.

وی افزود: معاینه اولیه دندان‌ها بهتر است در سن چهار تا پنج سالگی انجام شود. اما درمان ارتودنسی محدودیت سنی ندارد و تا زمانی که دندان در دهان دارید می توانید از درمان ارتودنسی استفاده کنید.

این متخصص ارتودانتیکس با اشاره به اینکه در سنین بالاتر نیز می‌توان از درمان‌های ارتودنسی برای مرتب کردن دندان‌ها سود برد گفت: درمان ارتودنسی بیش از این که یک فرآیند زیبایی باشد یک روش درمانی محسوب می‌شود.


وی با بیان اینکه بسیاری از ناهنجاری‌های دهان و دندان از همان سنین کودکی بروز می‌کند خاطرنشان کرد: اگر درمان ناهنجاری‌های دندان در سنین کودکی درمان نشود ممکن است با گذشت زمان و بالا رفتن سن درمان‌ها سخت و‌تر پیچیده‌تر شود.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درمان‌های معمول دهان و دندان باید از همان سنین پایین انجام شود و اولین معاینه به پزشک متخصص تعیین می‌کند که مراجعه برای شروع درمان ارتودنسی چه زمانی است.


عبادی فر با اشاره به این که غالباً مشکلات دندانی کودکان و حتی بزرگسالان را می‌توان با براکت و سیم به راحتی حل کرد افزود: معمولاً استفاده از دستگاه ارتودنسی ثابت برای کودکان و نامرئی برای بزرگسالان برای درمان مشکلات دندانی توصیه می‌شود.


وی با اشاره به کارکرد دستگاه‌های متحرک ارتودنسی خاطرنشان کرد: درمان‌هایی که با پلاک‌های متحرک انجام می‌شود به این شکل است که بیمار پلاک‌ها را در دهان قرار می‌دهد و فقط زمان غذا خوردن و یا ورزش کردن این پلاک‌ها را از دهان خارج می‌کند.

درمان‌های ثابت ارتودنسی با کمک بند و براکت نوع دیگر و متداول درمان‌های ارتودنسی بود که این استاد دانشگاه به آن اشاره کرد.


عبادی فر ضمن یادآوری این موضوع که زیبایی در درمان‌های ارتودنسی یکی از آخرین اهداف این روش درمانی است خاطرنشان کرد: هدف اولیه‌ای که برای درمان با کمک دستگاه‌های ارتودنسی مد نظر قرار می‌گیرد، سهولت در جویدن، غذا خوردن و بلع و همچنین رفع ناهنجاری‌های فکی و دندانی است.


وی با بیان این که بی‌نظمی دندان‌ها و فک‌ها گاز زدن و جویدن غذا را دشوار می‌کند تاکید کرد: این مشکلات عموماً و به مرور زمان و به خودی خود برطرف نمی‌شود و این مسئله برای سال‌های متوالی باعث ساییدگی زودرس دندان‌ها نیز می‌شود، درمان با روش ارتودنسی می‌تواند انحرافات فک را درمان کرده و علاوه بر ظاهری زیبا به سیستم گوارش نیز کمک کند.


این متخصص ارتودانتیکس در ادامه با تاکید بر اینکه به طور معمول درمان‌های ارتودنسی یکی از درمان‌های گران قیمت محسوب می‌شود، گفت: گاهی اوقات به دلایل اقتصادی ممکن است والدین و یا بیمار رغبتی به انجام این درمان‌ها نداشته باشند، ولی باید این نکته را مورد توجه قرار داد که مسائل اقتصادی مواردی نیستند که مانع از انجام و پیگیری روند درمانی شد.

وی توصیه کرد: قطعاً راه‌هایی وجود دارد که می‌توان با کمک آن‌ها و با تعرفه‌های پایین‌تر دولتی اقدام به اصلاح دندان‌ها کرد.


مراجعه به دانشکده‌های دندانپزشکی وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی و یا کلینیک‌های تحت پوشش مراکز دولتی توصیه دیگر این استاد دانشگاه برای درمان ناهنجاری‌ها و مشکلات دندانی با تعرفه‌های پایین بود.


عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه به عواقب عدم مراجعه برای درمان ارتودنسی، توضیح داد: مراجعه نکردن به موقع برای شروع درمان ارتودنسی و سایر درمان‌های دندان‌ها در کودکان می‌تواند منجر به ایجاد ناهنجاری‌های دندانی و فکی شدید در آینده شود که گاهی اوقات به تنهایی قابل درمان با ارتودنسی نیست و نیاز به درمان جراحی فک خواهد داشت؛ بنابراین توصیه می‌شود والدین مراجعه برای معاینات ارتودنسی در دوران پاندمی کرونا را به تعویق نیندازند.


وی تاکید کرد: برخی خدمات دندانپزشکی را نمی‌توان به زمان بعد موکول کرد بنابراین اولین مراجعه به داندانپزشک متخصص مشخص خواهد کرد که درمان‌ها در دسته درمان‌های اورژانسی قرار می‌گیرد و یا می‌توانیم به زمان دیگری بعد از کرونا موکولش کنیم.

منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->