طرح بانک مرکزی برای تأمین مالی ۲۵۰ همتی بنگاه‌های اقتصادی با گواهی سپرده خاص چیست؟ سرگردانی ۸ ساعته مسافران پرواز آبادان به مشهد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) تمدید مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ سهم ۹۰ درصدی شبکه بانکی در تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی | ضرورت تنوع‌بخشی روش‌های تامین مالی یارانه نقدی چه کسانی در شهریورماه ۱۴۰۴ حذف می‌شود؟ شاخص کل به کف کانال ۲.۵ میلیون واحدی رسید | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قیمت طلا و سکه در بازار مشهد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + نحوه مشاهده اسامی برندگان زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد + مبلغ سود سهام عدالت ادارات و بانک‌های کدام استان‌های کشور روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا ادارات اهواز و خوزستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ سهام مانده دولت در سرخابی‌ها در فرابورس عرضه می‌شود آیا سود سهام عدالت تا پایان تابستان ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ | مبلغ مرحله دوم سود سهام عدالت چقدر است؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام استخدام بانک مرکزی از سه شنبه (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار برای دوشنبه (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ( ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | افت حباب، بازار طلا را وادار به عقب‌نشینی کرد رئیس خانه صمت خراسان رضوی: با تداوم قطعی برق، خیلی از واحد‌های صنعتی تعطیل می‌شوند + فیلم سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: تعدیل نیرو کار ناشی از ناترازی انرژی نداشتیم | کاهش ۸ درصدی دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری + فیلم ریزش ۸ هزار واحدی شاخص بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زنگ خطر افزایش قیمت مسکن | گزارش مرکز آمار از کاهش ۲۳ درصدی صدور پروانه‌های ساختمانی ویدئو| وزیر کار زمان حذف یارانه سه دهک پردرآمد را اعلام کرد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار جهانی طلا غافلگیر شد وام ٢٠٠ میلیون تومانی با بازپرداخت ۴ ساله برای پنل خورشیدی هر واحد مسکونی کاهش قیمت سکه و طلا در بازار امروز مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) هر گرم چند سوت است؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی همچنان در بلاتکلیفی (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) قیمت روز ارز اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | کاهش جزئی قیمت دینار عراق پرواز‌های باکو - تهران از روز ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ از سر گرفته می‌شود
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت

  • کد خبر: ۶۶۸۷۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۰
پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت
یک کاشناس بازار سرمایه معتقد است یک رالی صعودی را در بازار نداریم و یک شیب کاملا ملایم را تجربه خواهیم کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، امروز بازار سرمایه رشدی ۲۰ هزار واحدی را تجربه کرد و بعد از مدت‌ها ارزش معاملات به نزدیک ۵ هزار میلیارد تومان نزدیک شد.

امیرحسین نام‌آور، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: بازار بعد از یک ترس و هیجان گسترده تمایل و گرایش به تعادل دارد، اما همچنان فشار فروش بالا است و سرمایه‌گذاران باید محتاطانه عمل کرده و وضعیت بلند مدتی را اتخاذ نکنند.
 
نام‌آور درباره تغییر دامنه نوسان و تاثیر آن در بازار سرمایه گفت: تغییر در دامنه نوسان و برگرداندن آن به همان عدد قبلی، مصوبه اثرگذاری در بازار بود، ولی باید توجه داشت که بازار دیگر شکل قبلی را به خود نمی‌گیرد.
 
بازخورد‌های خوب امروز سهامداران و صعود ارزش معاملات و نزدیک شدن آن به ۵ هزار میلیارد تومان نشان می‌دهد که بازار مقداری خودش را جمع کرده است و گرایش به سمت تعادل دارد. این کارشناس بازار در بخش دیگری در این باره افزود: در بازار این نگرانی وجود دارد که عرضه از سمت حقوقی‌ها رخ دهد که اگر این اتفاق بیفتد بازار تا حدی اصلاح می‌شود و دوباره شاهد روند تعادلی هستیم.

وی درباره سیگنال‌های مثبت امروز در بازار توضیح داد: خبر خوب رونمایی از واکسن برکت در بازار امید‌بخش بود و احتمالا تاثیر مثبتی را در این نماد و بازار مشاهده کنیم.

نام‌آور افزود: امروز بعد از یک رشد ۲۰ هزار واحدی، بازار انرژی متوسط و خوبی را تجربه کرد، اما در روز‌های آینده احتمالا از سوی حقوقی‌ها عرضه داشته باشیم و همین مساله باعث اصلاح عمده نماد‌ها می‌شود و با یک ریزش در بازار مواجه خواهیم شد. اما این وضعیت متعادل می‌شود و بازار با یک شیب ملایم و با ترکیبی از نماد‌های مثبت و منفی به کار خود ادامه می‌دهد. اگر گره‌های معاملاتی چند وقت اخیر در بازار باز شوند یک الی ۲ روز مثبتی را خواهیم داشت.
 
این کارشناس بازار در توصیف وضعیت فعلی بازار گفت: شرایط فعلی بازار ملتهب است و با مصوبه اخیر سازمان و تغییر دامنه نوسان بازار می‌خواهد راهش را از یک قانون نادرست پیدا کند، باید توجه داشت که یک رالی صعودی را در بازار نداریم و یک شیب کاملا ملایم را تجربه خواهیم کرد.

وی درخصوص پیش‌بینی روند بازار گفت: بازار با کمک سهم‌های گروه پتروشیمی به دلیل افزایش قیمت پایه محصولات پتروشیمی، گروه نماد‌های بانکی و سهم‌های نفتی می‌تواند تحرکات مثبتی را داشته باشد.

وی همچنین درباره خروج نقدینگی از بازار سرمایه و نبود اعتماد گفت: در وضعیت فعلی و با توجه به شرایط نابسامان در بازار نباید توقع ورود سرمایه را داشته باشیم هر چند که محتمل است خروج سرمایه هم از بازار رخ دهد.
 
وی در پاسخ به این سوال که چه مقدار نقدینگی از بازار خارج شده است اظهار کرد: در این مورد نظری ندارم، زیرا دیتا‌هایی که از سمت سازمان بورس منتشر می‌شوند از نظر‌ها پنهان و کاملا غیر شفاف هستند و این در حالی است که باید اطلاعات مهم در بازار در دسترس عموم مردم قرار بگیرد.
 
منبع:تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->