وام ضروری به ۱۴۴ هزار بازنشسته پرداخت شد طرح فروش خودرو‌های وارداتی از فردا (دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پیش‌بینی بورس دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی ‌قیمت دلار دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‎بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ سواحل مکران گزینه مناسب برای ایجاد شهر‌های جدید با هزینه زمین کمتر قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول سکه‌های پارسیان امروز چقدر قیمت دارند؟ (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز گل تازه زعفران اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴)‌ فروش ۲ خودرو شرکت سایپا از روز سه‌شنبه (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات تخصیص ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی به جهاد کشاورزی برای واردات کالا‌های اساسی افزایش ۳۵ درصدی عرضه گوشت قرمز در شهریور ۱۴۰۴ توقف بورس پشت سد ۳.۱ میلیونی | رشد ۳۸ هزار واحدی شاخص کل (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نماد ایران‌خودرو در بورس، پس از اعلام قیمت‌های جدید تعلیق شد + جزئیات بررسی قیمت دلار در بازار آزاد مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) کرمان‌موتور قیمت ۵ محصول خود را بار دیگر گران کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ایران خودرو قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) چه چیزی در عراق گران است؟ کاهش قیمت مرغ در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | گوشت و تخم‌مرغ امروز چقدر قیمت دارند؟ ۷ مدیر ارشد بانکی مشمول دستور بازنشستگی وزیر اقتصاد شدند + اسامی مدیران ارز کالا‌های اساسی تا پایان امسال باقی می‌ماند مطالبات معوق بانک‌ها در خراسان رضوی به ۳۳ همت رسیده است ذخایر طلای بانک مرکزی افزایش یافت برداشت محصول پنبه از مزارع خراسان رضوی آغاز شد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین فرصت استفاده از مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | پیاز و سیب‌زمینی کیلویی چند؟ کاهش قیمت دینار عراق در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال سعودی و افغانی افغانستان چند؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت

  • کد خبر: ۶۶۸۷۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۰
پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت
یک کاشناس بازار سرمایه معتقد است یک رالی صعودی را در بازار نداریم و یک شیب کاملا ملایم را تجربه خواهیم کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، امروز بازار سرمایه رشدی ۲۰ هزار واحدی را تجربه کرد و بعد از مدت‌ها ارزش معاملات به نزدیک ۵ هزار میلیارد تومان نزدیک شد.

امیرحسین نام‌آور، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: بازار بعد از یک ترس و هیجان گسترده تمایل و گرایش به تعادل دارد، اما همچنان فشار فروش بالا است و سرمایه‌گذاران باید محتاطانه عمل کرده و وضعیت بلند مدتی را اتخاذ نکنند.
 
نام‌آور درباره تغییر دامنه نوسان و تاثیر آن در بازار سرمایه گفت: تغییر در دامنه نوسان و برگرداندن آن به همان عدد قبلی، مصوبه اثرگذاری در بازار بود، ولی باید توجه داشت که بازار دیگر شکل قبلی را به خود نمی‌گیرد.
 
بازخورد‌های خوب امروز سهامداران و صعود ارزش معاملات و نزدیک شدن آن به ۵ هزار میلیارد تومان نشان می‌دهد که بازار مقداری خودش را جمع کرده است و گرایش به سمت تعادل دارد. این کارشناس بازار در بخش دیگری در این باره افزود: در بازار این نگرانی وجود دارد که عرضه از سمت حقوقی‌ها رخ دهد که اگر این اتفاق بیفتد بازار تا حدی اصلاح می‌شود و دوباره شاهد روند تعادلی هستیم.

وی درباره سیگنال‌های مثبت امروز در بازار توضیح داد: خبر خوب رونمایی از واکسن برکت در بازار امید‌بخش بود و احتمالا تاثیر مثبتی را در این نماد و بازار مشاهده کنیم.

نام‌آور افزود: امروز بعد از یک رشد ۲۰ هزار واحدی، بازار انرژی متوسط و خوبی را تجربه کرد، اما در روز‌های آینده احتمالا از سوی حقوقی‌ها عرضه داشته باشیم و همین مساله باعث اصلاح عمده نماد‌ها می‌شود و با یک ریزش در بازار مواجه خواهیم شد. اما این وضعیت متعادل می‌شود و بازار با یک شیب ملایم و با ترکیبی از نماد‌های مثبت و منفی به کار خود ادامه می‌دهد. اگر گره‌های معاملاتی چند وقت اخیر در بازار باز شوند یک الی ۲ روز مثبتی را خواهیم داشت.
 
این کارشناس بازار در توصیف وضعیت فعلی بازار گفت: شرایط فعلی بازار ملتهب است و با مصوبه اخیر سازمان و تغییر دامنه نوسان بازار می‌خواهد راهش را از یک قانون نادرست پیدا کند، باید توجه داشت که یک رالی صعودی را در بازار نداریم و یک شیب کاملا ملایم را تجربه خواهیم کرد.

وی درخصوص پیش‌بینی روند بازار گفت: بازار با کمک سهم‌های گروه پتروشیمی به دلیل افزایش قیمت پایه محصولات پتروشیمی، گروه نماد‌های بانکی و سهم‌های نفتی می‌تواند تحرکات مثبتی را داشته باشد.

وی همچنین درباره خروج نقدینگی از بازار سرمایه و نبود اعتماد گفت: در وضعیت فعلی و با توجه به شرایط نابسامان در بازار نباید توقع ورود سرمایه را داشته باشیم هر چند که محتمل است خروج سرمایه هم از بازار رخ دهد.
 
وی در پاسخ به این سوال که چه مقدار نقدینگی از بازار خارج شده است اظهار کرد: در این مورد نظری ندارم، زیرا دیتا‌هایی که از سمت سازمان بورس منتشر می‌شوند از نظر‌ها پنهان و کاملا غیر شفاف هستند و این در حالی است که باید اطلاعات مهم در بازار در دسترس عموم مردم قرار بگیرد.
 
منبع:تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->