خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند
سرخط خبرها

همه چیز درباره عوارض جانبی واکسن‌ کرونا

  • کد خبر: ۶۶۹۲۸
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲
همه چیز درباره عوارض جانبی واکسن‌ کرونا
رئیس بخش عفونی بیمارستان بقیه الله گفت: افراد لازم نیست قبل از شروع واکسیناسیون دارویی مصرف کنند که دچار علائم نشوند و همچنین از مصرف آسپرین بعد از تزریق واکسن شدیدا پرهیز کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی ایزدی، رئیس بخش عفونی بیمارستان بقیه الله (عج)  با بیان اینکه پس از انجام واکسیناسیون افراد می توانند مانند شرایط معمول فعالیت داشته باشند، گفت: برای افرادی که واکسن کرونا دریافت کرده‌اند نیاز به داشتن رژیم غذایی خاصی پس از تزریق واکسن نیست اما مصرف مایعات مفید است. همچنین نیاز به مصرف داروی خاصی هم وجود ندارد. استحمام  و ورزش کردن بعد از تزریق واکسن هم هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.

وی تاکید کرد: در صورت بروز تورم و قرمزی در ناحیه تزریق هم نیاز به اقدام خاصی مانند سرد کردن و گرم کردن محل تزریق نیست و این علائم خود به خود بهبود می یابند و نهایتا می توانند آنتی هیستامین معمولی مصرف کنند.

این متخصص عفونی خاطرنشان کرد: افراد لازم نیست قبل از شروع واکسیناسیون دارویی مصرف کنند که دچار علائم نشوند و همچنین از مصرف آسپرین بعد از تزریق واکسن شدیدا پرهیز کنند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان بقیه الله گفت: برخی افراد در پی  تزریق واکسیناسیون علائمی مانند بدن درد، سردرد و تب در آن ها ظاهر می شود که باز در بیش از 90 درصد موارد مشکل خاصی ایجاد نمی کند و با مصرف یک مسکن معمولی مانند استامینوفن مشکل آن ها برطرف می شود.

ایزدی اضافه کرد: اگر علائم پس از تزریق واکسن در فردی طولانی مدت شد مثلا سردردی که به مسکن های معمولی مانند استامینوفن جواب ندهد و سایر علائمی که بیش از دو  سه روز طول بکشد حتما به پزشک مراجعه کنند.

ایزدی ادامه داد: منع مطلق در تزریق نوع خاصی از واکسن وجود ندارد اما بهتر است هر واکسنی با توجه به شرایط سنی و جسمی به افراد تزریق شود. از طرفی دریافت کنندگان واکسن نیز می توانند در صورت وجود مشکل و بیماری خاص قبل از تزریق واکسن با پزشک خود مشورت و با نامه پزشک برای تزریق واکسن اقدام کنند.

ایزدی با اشاره به اینکه واکسن زدن خصوصا تزریق دوز اول دلیل بر ایمنی کامل در برابر بیماری نیست، اظهار کرد: وقتی فرد دوز اول را دریافت می کند، ایمنی بسیار محدودی در بدنش ایجاد می شود و ما تعداد زیادی بیمار داریم که پس از تزریق دوز اول واکسن، به نوع وخیم کرونا مبتلا شده اند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان بقیه الله گفت: دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن، ایمنی قابل قبولی در بدن فرد ایجاد می شود اما فرد واکسینه شده تا زمانی که حداقل 70 درصد جامعه ایمن نشده اند (بیمار شده و بهبود یافته باشند یا واکسن زده باشند ) همچنان باید زدن ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت کند. 

منبع:فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->