واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

یک‌هزار فروند پهپاد پیشرفته تولید و تحویل ارتش می‌شود

  • کد خبر: ۶۷۴۲۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
یک‌هزار فروند پهپاد پیشرفته تولید و تحویل ارتش می‌شود
توافقنامه راهبردی توسعه و ارتقای توان پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط فرمانده کل ارتش و وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ستاد فرماندهی ارتش امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ توافقنامه راهبردی توسعه و ارتقای توان پهپادی و تجهیزات منصوب بر آنها در ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ستاد فرماندهی ارتش امضا شد.

 

براساس این توافق در فاز نخست این توافقنامه، در مدت زمان کوتاهی، هزار فروند پهپاد توسط وزارت دفاع تولید و به ارتش تحویل می‌شود.

 

امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش در آیین امضای این توافق گفت: این قرارداد نقش اساسی در ارتقاء کمی و کیفی قدرت پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح ایفا خواهد کرد.

 

وی ضمن تشکر از مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزیر دفاع اظهار کرد: مردم شریف ایران در ماه‌های اخیر شاهد قدرت نوظهور پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران در رزمایش‌ها و بهره‌برداری‌های اطلاعاتی و عملیاتی بوده‌اند که بخش شایان توجهی از این قدرت با مهارت، دانش و توانمندی‌های جوانان متخصص، متعهد و مجرب صنعت دفاعی حاصل شده که توانستند برگ برنده‌ای برای قدرت و توان رزم ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح به ارمغان آورند.

امیر سرلشکر موسوی تصریح کرد: این قرارداد هم از نظر تعداد و هم از نظر تنوع و کیفیت، قدرت پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تا حد بسیار بالایی ارتقاء خواهد داد.

 

در ادامه وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه با این قرارداد یک کار قابل توجه برای حوزه پهپادی ارتش انجام خواهد شد، گفت: خداوند منان را شاکر هستیم که قدم دیگری برای تقویت توان رزم ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران برداشته شد.

 

امیر سرتیپ حاتمی با تأکید بر اینکه امروز پهپادها نقش بسیار مهمی در ابعاد مختلف رزم اعم از شناسایی، رزمی و پهپاد هدف دارند، افزود: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌ی پهپادی در رده پنجم یا ششم قدرت‌های دنیا قرار دارد و ما در تأمین پهپادهای پیشرفته مورد نیاز نیروهای مسلح خودکفا هستیم.

 

وزیر دفاع ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله ارتش جمهوری اسلامی ایران با فرماندهی و مدیریت مقتدرانه امیر سرلشکر موسوی در تعامل و همکاری با صنایع دفاع، در مدت زمان کوتاهی که در قرارداد مقرر شده است به نتایج بسیار خوبی دست خواهد یافت.

 

در آیین امضای توافقنامه راهبردی توسعه و ارتقای توان پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر دریادار سیدمحمود موسوی معاون عملیات ارتش، سردار سرتیپ مظفری‌نیا معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع، امیر سرتیپ دوم آشنا معاون آماد و پشتیبانی ارتش و امیر سرتیپ دوم خواجه‌فرد رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع نیز حضور داشتند.

 

منبع: روابط عمومی ارتش

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->