حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق صد‌ها هزار نفر (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات جدید از عملیات ترور سردار سلیمانی

  • کد خبر: ۶۶۵۱۹
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۴
جزئیات جدید از عملیات ترور سردار سلیمانی
یاهو نیوز با استناد به اظهارات ۱۵ مقام آمریکایی جزئیات جدیدی از عملیات ارتش تروریست آمریکا در ترور سردار سلیمانی، منتشر کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، یاهو نیوز با استناد به اظهارات ۱۵ مقام فعلی و سابق دولت آمریکا جزئیات جدیدی از عملیات ارتش تروریست آمریکا در ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در بغداد منتشر کرد.
 


یاهو نیوز نوشت: «در شب عملیات ترور قاسم سلیمانی علاوه بر ۳ پهپاد که ۲ فروند از آن‌ها موشک‌انداز بودند، ۳ گروه از نیرو‌های تک تیرانداز ارتش آمریکا نیز با لباس مبدل و به صورت مثلثی در داخل فرودگاه بغداد و مناطق اطراف آن حضور داشتند.»
 


یاهو نیوز با اعلام اینکه «به دولت عراق گفته شده بود بخش جنوب شرقی فرودگاه به دلیل تمرینات نظامی بسته شده است.»، افزود: «به اسلحه یکی از تک تیراندازان دوربینی متصل بود که جزئیات عملیات را به‌صورت زنده برای سفارت آمریکا در بغداد ارسال می‌کرد. وقتی قاسم سلیمانی از هواپیما پیاده شد چند نیروی کُرد که لباس کارکنان فرودگاه را پوشیده بودند برای شناسایی او در محل حاضر شدند.»
 


یاهو نیوز نوشت: «سلیمانی در فاصله ۶ ساعت تا سوار شدن به هواپیما، ۳ بار گوشی موبایل خود را تغییر داده بود. اسرائیلی‌ها به شماره تلفن‌های سلیمانی دسترسی پیدا کرده بودند و نیرو‌های آمریکایی به کمک آن‌ها توانستند گوشی او را هنگام ورود از دمشق به بغداد ردیابی کنند.»



منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->