یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن از اول خرداد + جزئیات

  • کد خبر: ۶۷۵۵۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن از اول خرداد + جزئیات
محمودزاده گفت: پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن از ابتدای خرداد ماه آغاز می‌شود و مدت بازپرداخت آن ۲۰ ساله است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن از ابتدای خرداد ماه آغاز می‌شود، گفت: مبلغ این تسهیلات توسط شورای پول‌واعتبار تعیین می‌شود و وزارت راه و شهرسازی جدولی تهیه کرده که براساس آن میزان تسهیلات در شهر‌ها و روستا‌ها تعیین می‌شود.

محمودزاده در خصوص سقف تسهیلات ساخت اعلام کرد: این موضوع هم اکنون در شورای پول و اعتبار در دست بررسی است که بر اساس سیستم بانکی باید این چهارچوب تعیین شود. بانک مرکزی تاکنون جدول سهمیه بانک‌ها را اعلام کرده است، اما مبلغ آن در یکی دو هفته آینده اعلام می‌شود.

او یادآور شد: بر اساس قانون همه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری مشمول اجرای این طرح هستند و ابلاغیه سهمیه‌هایی که باید به تسهیلات ساخت مسکن اختصاص دهند، دریافت کرده‌اند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سهمیه بانک‌ها، در ارائه تسهیلات ساخت مسکن متفاوت است، افزود: این تسهیلات قابل انتقال و واگذاری به خریداران است و مدت بازپرداخت این تسهیلات ۲۰ ساله است.

به گفته این مقام مسئول با پرداخت این تسهیلات در حوزه مسکن شاهد ایجاد رونق در این بازار و افزایش تولید خواهیم بود.

محمودزاده با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی پروژه‌های عمرانی و مسکن را به بانک‌ها معرفی می‌کند، گفت: در پرداخت این تسهیلات هیچ محدودیتی نداریم و تمامی سازندگان واحد‌های مسکونی و حتی ساکنان بافت‌های فرسوده هم می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۰، یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد از جمله واحد‌های مسکونی شهری و روستایی، مقرر است تا از تسهیلات ساخت مسکن استفاده کنند که از این تعداد ۴۰۰ هزار واحد برای واحد‌های مسکونی روستایی و ۸۰۰ هزار واحد هم برای واحد‌های مسکونی شهری در نظر گرفته شده است.

محمودزاده با بیان اینکه هدف از افزایش تسهیلات ساخت و ابلاغ آن به بانک‌ها، رونق و افزایش ساخت و ساز و تولید مسکن است، گفت: امید است، تمامی واحد‌های نیمه‌تمام یا واحد‌هایی که تازه شروع شده‌اند سهم تامین مالی بهتری را برای تکمیل داشته باشند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه همه مالکان خصوصی، خود مالکان و سازندگان بخش خصوصی بر اساس ضوابطی که وزارت راه و شهرسازی تعیین کرده به بانک‌ها مراجعه و تقاضای استفاده از تسهیلات ساخت را اعلام می‌کنند، افزود: بر اساس شاخص بندی که انجام شده این تسهیلات در اختیار واجدان شرایط که عموما سازندگان واحد‌های متوسط و ارزان قیمت هستند، قرار می‌گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان تصریح کرد: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن افزایش یافته، به واحد‌های گران‌قیمت تعلق نمی‌گیرد و این بخشی از قوانین وزارت راه و شهرسازی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->