جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

بسته‌های حمایتی اصناف با خسارت‌ها متناسب نبود

  • کد خبر: ۶۷۶۰۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۶
بسته‌های حمایتی اصناف با خسارت‌ها متناسب نبود
رئیس اتاق اصناف خراسان‌رضوی گفت: از ۲۸۰۰میلیارد تومان درنظرگرفته‌شده برای بسته‌های حمایتی خراسان‌رضوی، فقط ۲۰۰میلیارد تومان جذب شد.

طنین همتی| شهرآرانیوز، از سال گذشته که کشور درگیر همه‌گیری کرونا شد، محدودیت فعالیت گروه‌های شغلی در برهه‌هایی از سال قوت گرفت، به‌طوری‌که با هر موج شیوع کرونا که شهرها را به وضعیت قرمز کشاند، تعطیلی بخش‌ها به‌ویژه واحدهای صنفی را در پی داشت که این تعطیلی‌ها علاوه بر ماه‌های ابتدایی سال۱۴۰۰ که با رکود در بازار همراه بود، شرایط سختی را برای واحدهای خرد به‌وجود آورد. مسلما ستاد ملی کرونای کشور با تعطیلی‌های سراسری‌ای که راه انداخته است، باید بسته‌های حمایتی کارگشایی را هم برای این گروه در نظر بگیرد.

رئیس اتاق اصناف مشهد دراین‌باره در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: بسته‌های حمایتی که قرار شد برای جبران خسارت‌های حوزه‌های اقتصادی داده شود، حدود ۴۰هزار میلیارد برای کل کشور در نظر گرفته شد که برای هر استان میزان آن مشخص بود، ولی متأسفانه شرایطی که برای این تسهیلات در نظر گرفته شده است، خیلی مناسب صنوف خسارت‌دیده نبود.


بنانژاد تصریح کرد: این تسهیلات بانکی که به‌صورت وام با سود ۱۲درصد است، باعث شد از بسته‌های حمایتی استقبالی نشود، به‌طوری‌که آماری که از سراسر کشور داریم، می‌گوید حدود ۷درصد کل این‌ها جذب شده است. در استان ما در حوزه اصناف حدود ۲۰۰میلیارد تومان جذب شد و تقاضا برای بسته‌های حمایتی صورت گرفت، به‌طوری‌که بودجه درنظرگرفته‌شده در بحث بسته‌های حمایتی حدود 2800میلیارد تومان بود که به‌دلیل شرایط سخت دریافت آن، متقاضی چندانی نداشت.

وی با بیان اینکه بسته‌های حمایتی اصناف با خسارت واحدها متناسب نیست، افزود: همین درصد سودی که برای وام‌ها در نظر گرفته شده بود، تقاضا برای دریافت این وام‌ها را کم کرده بود. تسهیلاتی که در حوزه‌های تأمین اجتماعی و مالیاتی داده شده بود، فقط در ارائه مهلت خلاصه شد و بحث‌های بخشودگی در آن دیده نشده بود.


رئیس اتاق اصناف افزود: درمجموع آن‌چنان که فکر می‌کنیم بسته‌های حمایتی برای اصناف و رفع مشکلاتشان کارگشا نبوده است. در آبان99 که زمان ارائه این بسته‌ها به پایان رسید و به‌تازگی که دوباره این بسته حمایتی مطرح شده است، بازهم به‌نظر از آن استقبال نمی‌شود. متأسفانه منابع دولت محدود است و درعمل اگر ما پیشنهادی برای ارائه درست این تسهیلات بدهیم، خواه‌ناخواه انجام نمی‌شود، باتوجه‌به اینکه پیشنهادهایی برای این بسته در نظر گرفته بودیم که با خسارت‌های اصناف در مدت این تعطیلی‌ها متناسب بود.


بنانژاد تأکید کرد: حوزه اصناف در این مدت خیلی خسارت دیده است. در بخش تولید مواردی داشتیم که حتی در زمان کرونا کارشان بیشتر هم شد، اما در حوزه اصناف که بخش توزیع بودند، تعطیلی‌ها و رکود حاکم در بازار در همین ماه‌های ابتدایی1400 آن‌ها را بسیار متضرر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->