افزایش زباله در مشهد طی سه‌ماهه اول ۱۴۰۴ | لزوم مشارکت بیشتر شهروندان در تفکیک زباله از مبدأ رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی در شهر تغذیه ۳ هزار و ۷۰۰ نوزاد ازطریق بانک شیر مشهد لزوم اهتمام شهرداری مشهد مقدس بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) زودتر از موعد تکمیل می‌شود هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم
سرخط خبرها

ایجاد قرارگاه سامان‌دهی حاشیه شهر با دستور مقام معظم رهبری

  • کد خبر: ۶۷۷۳
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۰
ایجاد قرارگاه سامان‌دهی حاشیه شهر با دستور  مقام معظم رهبری
درخواست منتخبان مشهدی خانه ملت از استاندار برای حل مشکل حاشیه‌نشینی

گروه خبر| نشست صمیمی نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با استاندار خراسان‌رضوی فرصتی شد تا منتخبان مشهدی خانه ملت حرف‌های خود را به‌ویژه در حوزه حاشیه‌نشینی، صریح و شفاف با علیرضا رزم‌حسینی در میان بگذارند.
استاندار خراسان‌رضوی در این نشست نبود متولی توسعه در روستاها را عاملی در شکل‌گیری حاشیه‌نشینی در شهرهای بزرگ دانست و با اشاره به وضعیت حاشیه‌نشینی در کلان‌شهر مشهد، گفت: در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتم، ایشان فرمودند موازی‌کاری نکنید و با تقسیم کار و برنامه‌ریزی‌، کارها را پیش ببرید.
به گزارش روابط‌عمومی استانداری خراسان‌رضوی، رزم‌حسینی با اشاره به اینکه سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد با جدیت در دستورکار قرار دارد، افزود: یکی از اقدامات ما در این حوزه، طراحی و اجرای طرح جهاد اجتماعی (نجات) بود که برای سامان‌دهی 8محله حاشیه شهر تدوین و عملیاتی شده است.
وی گفت: منابع مالی خوبی هم برای اجرای این طرح پیش‌بینی شده که در یک مورد، 90میلیارد تومان اعتبار از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است.
رزم‌حسینی با بیان اینکه طرح نجات در حاشیه شهر سرانه‌های ورزشی، اجتماعی و فرهنگی را مشخص می‌کند، اضافه کرد: در بازدید میدانی که از کشف‌رود داشتم، متوجه بروز یک فاجعه انسانی در نزدیکی مشهد شدم؛ برای سامان‌دهی این رودخانه با مشارکت نمایندگان مشهد در مجلس، اعتبارات لازم را مطالبه خواهیم کرد. وی افزود: امیدواریم با اقدامات 100معین اقتصاد مقاومتی استان بتوانیم در گام دوم اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی-فرهنگی استان در روستاها، فعالیت‌هایی در حوزه توسعه‌ و توانمندسازی انجام دهیم و از مهاجرت به شهرها جلوگیری کنیم. رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه برای سایر محلات حاشیه شهر مشهد هم باید برنامه سامان‌دهی تدوین شود، افزود: نیاز است بحث مالکیت زمین در حاشیه شهر تعیین تکلیف شود. حجت‌الاسلام نصرا...پژمان‌فر با درخواست از استاندار برای ورود به موضوع ارتفاعات جنوبی مشهد و جلوگیری از تصرف غیرقانونی زمین‌ها در این محدوده، افزود: به شکل سرزده در منطقه حضور پیدا کنید و با چشم خود ببینید که چطور با لودر به جان کوه‌ها افتاده‌اند و آن‌ها را تصرف می‌کنند.
حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، دیگر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس، نیز با اشاره به اینکه تاکنون ارزیابی دقیقی از حاشیه شهر مشهد نداشته‌ایم، افزود: پیشنهاد می‌کنم یک قرارگاه سامان‌دهی برای حاشیه شهر با حکم رهبر معظم انقلاب ایجاد کنید تا دستگاه‌های اجرایی موظف به همکاری با شما شوند.
سیدامیرحسین قاضی‌زاده، عضو هیئت‌رئیسه مجلس، نیز در این نشست با اشاره به مشکلات حاشیه‌نشینی در مشهد، اظهار کرد: باید در کنار سامان‌دهی حاشیه شهر، از مهاجرت دوباره مردم و توسعه مناطق پیرامونی جلوگیری کرد. مسئله مالکیت زمین در محلات حاشیه شهر باید تعیین تکلیف شود. دیگر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس نیز اظهار کرد: معضل حاشیه‌نشینی فقط به دلیل مهاجرت شکل نمی‌گیرد، بلکه پاسخ‌گو نبودن به نیازهای شهروندان ضعیف، دلیل دیگر این پدیده است. رضا شیران‌خراسانی با اشاره به اینکه نیازمند برنامه‌ای برای قشر کم‌برخوردار هستیم، افزود: اگر قطب‌نمای شهرداری مشهد، معاونت فنی‌وعمرانی استانداری و راه‌وشهرسازی یکسان نشود، معضل حاشیه‌نشینی ادامه خواهد داشت. جواد کریمی‌قدوسی، دیگر نماینده مردم مشهد در مجلس، هم در این نشست با بیان اینکه وضعیت رخ‌داده در حاشیه شهر به دلیل غفلت بوده است، گفت: از اقدام خوبی که برای سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد شروع شده است، قدردانی می‌کنیم و برگزاری این جلسات به‌صورت ماهانه می‌تواند ثمرات خوبی به همراه داشته باشد. حسن جعفری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌رضوی هم در ادامه این نشست اظهار کرد: حدود 664میلیارد تومان از سوی دستگاه‌های مختلف در حوزه حاشیه‌نشینی تاکنون هزینه شده، اما نتیجه این میزان هزینه‌کرد محسوس نبوده است.
وی با بیان اینکه طرح جهاد اجتماعی شامل بازآفرینی و سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد می‌شود، گفت: در این طرح برای 41دستگاه اجرایی مسئولیت مشخص شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->