کشف غار مغان در نزدیکی مشهد، میراث منوچهر مهران جدایی مدافع استقلال از جمع آبی‌ها + عکس ثبت‌نام دور جدید عمره از امروز (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش هزینه سفر عمره به میزان ۵۰ درصد رشد ۶۲ درصدی اعتبارات استانی عشایر خراسان رضوی | گامی بلند در توسعه زیرساخت‌ها آغاز اجرای ۱۶ پروژه عدالت آموزشی در بردسکن با حمایت شورای اسلامی خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: چهره شهر مشهد با نهضت آسفالت تغییر خواهد کرد پژمان‌فر: مشهد نیازمند اضافه‌شدن بیش از ۲ هزار اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی است قطعی‌های برق و کمبود آب، تولید کشاورزی شمال خراسان را یک‌سوم کاهش داده است حاجی‌بگلو: مشهد در حوزه آسفالت پیشتاز است افتتاح ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ ورود ۴۹ دستگاه ون جدید به سیستم حمل‌ونقل مشهد شهردار مشهد مقدس: نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد کلید خورد | رضایتمندی مردم اولویت کار ما است + فیلم پلیس راهور: ارائه گواهی سلامت روان برای دریافت گواهینامه الزامی نیست هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز خدمت‌رسانی پاکبانان مشهدی به زائران اربعین از فردا در نجف +عکس برگزاری مسابقات لیگ استانی دوچرخه‌سواری در بوستان کرامت مشهد خبرهای خوب شهردار مشهد برای مردم: رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و نوسازی و بهره‌برداری از ۴۹ دستگاه تاکسی ون ایجاد شرایط ویژه در تامین مالی پروژه های شهری مشهد مقدس پکن: واشنگتن پشت ۶۰۰ حمله سایبری | آمریکا بزرگترین تهدید سایبری علیه کشور ماست یک نماینده مجلس: مهاجران افغانستانی به زودی با قطار به کشورشان بازمی‌گردند ۲۹ میلیون مترمکعب، نیاز آبی سالیانه فضای سبز مشهد | ۳۰ درصد آب بوستان‌ها از پساب تأمین می‌شود
سرخط خبرها

ایجاد قرارگاه سامان‌دهی حاشیه شهر با دستور مقام معظم رهبری

  • کد خبر: ۶۷۷۳
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۰
ایجاد قرارگاه سامان‌دهی حاشیه شهر با دستور  مقام معظم رهبری
درخواست منتخبان مشهدی خانه ملت از استاندار برای حل مشکل حاشیه‌نشینی

گروه خبر| نشست صمیمی نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با استاندار خراسان‌رضوی فرصتی شد تا منتخبان مشهدی خانه ملت حرف‌های خود را به‌ویژه در حوزه حاشیه‌نشینی، صریح و شفاف با علیرضا رزم‌حسینی در میان بگذارند.
استاندار خراسان‌رضوی در این نشست نبود متولی توسعه در روستاها را عاملی در شکل‌گیری حاشیه‌نشینی در شهرهای بزرگ دانست و با اشاره به وضعیت حاشیه‌نشینی در کلان‌شهر مشهد، گفت: در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتم، ایشان فرمودند موازی‌کاری نکنید و با تقسیم کار و برنامه‌ریزی‌، کارها را پیش ببرید.
به گزارش روابط‌عمومی استانداری خراسان‌رضوی، رزم‌حسینی با اشاره به اینکه سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد با جدیت در دستورکار قرار دارد، افزود: یکی از اقدامات ما در این حوزه، طراحی و اجرای طرح جهاد اجتماعی (نجات) بود که برای سامان‌دهی 8محله حاشیه شهر تدوین و عملیاتی شده است.
وی گفت: منابع مالی خوبی هم برای اجرای این طرح پیش‌بینی شده که در یک مورد، 90میلیارد تومان اعتبار از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است.
رزم‌حسینی با بیان اینکه طرح نجات در حاشیه شهر سرانه‌های ورزشی، اجتماعی و فرهنگی را مشخص می‌کند، اضافه کرد: در بازدید میدانی که از کشف‌رود داشتم، متوجه بروز یک فاجعه انسانی در نزدیکی مشهد شدم؛ برای سامان‌دهی این رودخانه با مشارکت نمایندگان مشهد در مجلس، اعتبارات لازم را مطالبه خواهیم کرد. وی افزود: امیدواریم با اقدامات 100معین اقتصاد مقاومتی استان بتوانیم در گام دوم اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی-فرهنگی استان در روستاها، فعالیت‌هایی در حوزه توسعه‌ و توانمندسازی انجام دهیم و از مهاجرت به شهرها جلوگیری کنیم. رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه برای سایر محلات حاشیه شهر مشهد هم باید برنامه سامان‌دهی تدوین شود، افزود: نیاز است بحث مالکیت زمین در حاشیه شهر تعیین تکلیف شود. حجت‌الاسلام نصرا...پژمان‌فر با درخواست از استاندار برای ورود به موضوع ارتفاعات جنوبی مشهد و جلوگیری از تصرف غیرقانونی زمین‌ها در این محدوده، افزود: به شکل سرزده در منطقه حضور پیدا کنید و با چشم خود ببینید که چطور با لودر به جان کوه‌ها افتاده‌اند و آن‌ها را تصرف می‌کنند.
حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، دیگر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس، نیز با اشاره به اینکه تاکنون ارزیابی دقیقی از حاشیه شهر مشهد نداشته‌ایم، افزود: پیشنهاد می‌کنم یک قرارگاه سامان‌دهی برای حاشیه شهر با حکم رهبر معظم انقلاب ایجاد کنید تا دستگاه‌های اجرایی موظف به همکاری با شما شوند.
سیدامیرحسین قاضی‌زاده، عضو هیئت‌رئیسه مجلس، نیز در این نشست با اشاره به مشکلات حاشیه‌نشینی در مشهد، اظهار کرد: باید در کنار سامان‌دهی حاشیه شهر، از مهاجرت دوباره مردم و توسعه مناطق پیرامونی جلوگیری کرد. مسئله مالکیت زمین در محلات حاشیه شهر باید تعیین تکلیف شود. دیگر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس نیز اظهار کرد: معضل حاشیه‌نشینی فقط به دلیل مهاجرت شکل نمی‌گیرد، بلکه پاسخ‌گو نبودن به نیازهای شهروندان ضعیف، دلیل دیگر این پدیده است. رضا شیران‌خراسانی با اشاره به اینکه نیازمند برنامه‌ای برای قشر کم‌برخوردار هستیم، افزود: اگر قطب‌نمای شهرداری مشهد، معاونت فنی‌وعمرانی استانداری و راه‌وشهرسازی یکسان نشود، معضل حاشیه‌نشینی ادامه خواهد داشت. جواد کریمی‌قدوسی، دیگر نماینده مردم مشهد در مجلس، هم در این نشست با بیان اینکه وضعیت رخ‌داده در حاشیه شهر به دلیل غفلت بوده است، گفت: از اقدام خوبی که برای سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد شروع شده است، قدردانی می‌کنیم و برگزاری این جلسات به‌صورت ماهانه می‌تواند ثمرات خوبی به همراه داشته باشد. حسن جعفری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌رضوی هم در ادامه این نشست اظهار کرد: حدود 664میلیارد تومان از سوی دستگاه‌های مختلف در حوزه حاشیه‌نشینی تاکنون هزینه شده، اما نتیجه این میزان هزینه‌کرد محسوس نبوده است.
وی با بیان اینکه طرح جهاد اجتماعی شامل بازآفرینی و سامان‌دهی حاشیه شهر مشهد می‌شود، گفت: در این طرح برای 41دستگاه اجرایی مسئولیت مشخص شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->