سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد
سرخط خبرها
فرمانده در میدان

بازدید شهردار مشهد از کشف‌ رود

  • کد خبر: ۷۱۱۰
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۶
بازدید شهردار مشهد از کشف‌ رود
روز گذشته محمدرضا کلائی، شهردار مشهد به‌عنوان فرمانده واحد سامان‌دهی این رودخانه تاریخی، با حضور در کشف رود در جریان آخرین اقدامات در این منطقه قرار گرفت.

پس از اینکه استاندار خراسان رضوی برای جلوگیری از هرگونه موازی کاری اقدامات مربوط به کشف رود و هماهنگ کردن فعالیت ها در این زمینه، شهرداری مشهد را به عنوان فرماندهی واحد سامان دهی این رودخانه تاریخی شهرمان انتخاب کرد، روز گذشته محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، که در رأس این فرماندهی قرار گرفته است، با حضور در کشف رود در جریان آخرین اقدامات در این منطقه قرار گرفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد که در جریان بازدید محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، و معاونان استاندار خراسان رضوی از زمین های اطراف کال کشف رود در مسیر انتهای خیابان پنجتن تا روستای گرجی همراه آنان بود، از آمادگی کامل شهرداری درباره درخت کاری عرصه رودخانه کشف رود خبر داد و گفت: در بازدید قبلی از این محل که همراه با استاندار انجام شد، اجماعی مبنی بر تشکیل مدیریت واحد زیرنظر شهرداری برای نجات کشف رود شکل گرفت و بنا شد 14مجموعه دخیل در سامان دهی کشف رود ازجمله آب منطقه ای، آب وفاضلاب و... در قالب مدیریت واحد وارد عمل شوند. مهدی یعقوبی با اشاره به اینکه علت اجماع این بود که شهرداری مدیریت واحد باشد و متولی موضوع شود، ادامه داد: بستر رودخانه کشف رود آزاده شده است و باید در راستای تثبیت آن اقداماتی انجام دهیم.
وی اضافه کرد: در بازدید روز گذشته نیز در راستای رفع موانع موجود، رایزنی هایی صورت گرفت و در نهایت بنا شد هماهنگی های بین بخشی صورت بگیرد و عرصه رودخانه کشف رود برای درخت کاری تحویل شهرداری مشهد شود.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: تاکنون یک میلیارد تومان بودجه در آلبوم بودجه ای برای این موضوع در نظر گرفته شده است و به محض تحویل عرصه رودخانه کشف رود، درخت کاری شروع خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->