تشدید حداکثری نظارت بر بازار مشهد با ورود زائرین در دهه پایانی صفر کدام خودرو‌ها در طرح فروش ایران خودرو مورد توجه بیشتر قرار گرفت؟ آزادسازی مبالغ بلوکه و وکالتی ایران خودرو در حساب‌ها از فردا دوشنبه (۵ شهریور ۱۴۰۳) ایلان ماسک به دستگیری پاول دوروف واکنش نشان داد جدول قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو (شهریور ۱۴۰۳) ارزش سهام عدالت امروز چقدر شد؟ (۴ شهریور ۱۴۰۳) بانک مرکزی: کارت‌های عضو شتاب کارگزاری‌های بورسی باید متوقف شود اطلاعیه مهم ایران خودرو برای کسانی که ثبت نام انجام داده اند | مهلت ۶ روزه برای انتخاب روش فروش خودرو نرخ بهره بین بانکی در آستانه ۲۴ درصد قرار گرفت مستاجران تا پول رهن را نگرفتند، خانه را تخلیه نکنند! کشف و ضبط محموله ۱۵ تنی گوشت احتکارشده در مشهد + عکس و جزئیات «نبود امنیت شغلی» دغدغه کارگر؛ «نبود کارگر ماهر» دغدغه کارفرما در شش‌ماهه دوم امسال، ۲ میلیون خانواده خراسانی به فیبر نوری متصل می‌شوند  ارز مسافری به مرکز مبادله می‌آید کم‌توجهی شورای عالی کار به انتظارات برحق کارگران نرخ خودرو در بازار آزاد شنبه (۳ شهریورماه ۱۴۰۳) نرخ واقعی گندم اعلام شد (۳ شهریور ۱۴۰۳) تاریخ قرعه‌کشی ایران خودرو در سال ۱۴۰۳ + زمان اعلام نتایج (خبر غیر رسمی) انتظار کارگران از وزیر جدید کار چیست؟ قیمت ارز‌های دیجیتال در بازار امروز شنبه (۳ شهریور ۱۴۰۳) | بیت‌کوین صعود کرد بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هوایی عازم عراق شده‌اند ۲۵ درصد صنایع تبدیلی کشور در خراسان‌رضوی فعالیت دارند دامنه نوسان «مثبت و منفی ۲ درصد» تا اطلاع ثانوی در معاملات سهام باقی می‌ماند قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (۳ شهریور ۱۴۰۳) قیمت گوشت قرمز در بازار امروز (۳ شهریور ۱۴۰۳) | کاهش مصرف سالیانه گوشت قرمز مهلت خرید ارز اربعین امروز (۳ شهریور ۱۴۰۳) تمام می‌شود
سرخط خبرها

خام فروشی نکنید!

  • کد خبر: ۶۷۸۶۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸
خام فروشی نکنید!
تولیدکنندگان مواد اولیه در بخش پتروشیمی اجناس خود را به افغانستان ارزانتر از ایران می‌فروشند و در مواردی این مواد از افغانستان دوباره وارد ایران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک تولیدکننده پلاستیک با بیان اینکه در شهرک‌های صنعتی ۵۰ تا ۵۵ درصد کارخانه‌ها راکد هستند و خاک مرده برروی دستگاه نشسته، از افزایش قیمت مواد اولیه خبر داد و گفت: تولیدکنندگان مواد اولیه در بخش پتروشیمی اجناس خود را به افغانستان ارزانتر از ایران می‌فروشند و در مواردی این مواد از افغانستان دوباره وارد ایران می‌شود. 

سیدرحیم مقیمی  با بیان اینکه مواد اولیه داخلی گران‌تر از خارجی است، از افزایش بیش از ۴۰ درصدی قیمت مواد اولیه خبر داد و اظهار کرد: واردات مواد اولیه ممنوع است، اما در حال حاضر در داخل با وجود اینکه خوراک آنها نیز در کشور تامین می‌شود گران‌تر از خارجی‌ها به تولید کننده عرضه می‌شود. 

 

رییس پیشین اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران با بیان اینکه سامانه بهین یاب در حال حاضر به یک مشکل تبدیل شده، تصریح کرد: سامانه بهین یاب مواد اولیه را جیره بندی کرده در حالی که در بسیاری از موارد کمتر یا بیشتر از ظرفیت واقعی کارخانه‌ها در آن تعیین شده است. همین موضوع باعث شده در مواردی دستگاه‌هایی که بیش از یک میلیارد قیمت دارند بلااستفاده بمانند. 

 

به گفته این تولیدکننده، نگاهی گذرا به شهرک‌های صنعتی نشان می‌دهد ۵۰ تا ۵۵ درصد کارخانه‌ها راکد هستند و خاک مرده به دستگاه نشسته، چرا که موانع و قوانین مانع از فعالیت درست آنها می‌شود. در این شرایط فقط واحدهایی که پول دارند می‌توانند فعالیت کنند. علاوه بر هزینه‌های تولید، هزینه‌های حامل‌های انرژی، حمل و نقل و کارگران هم افزایش چشمگیری داشته و باید در حوزه مالیات بررسی کارشناسی انجام شود. 

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بهتر است به جای افتتاح واحدهای جدید واحدهای راکد احیا شوند، اظهار کرد: برای مثال کارخانه خود من از ۱۵ اسفند تعطیل شده و قیمت مواد اولیه نیز در هر روز تغییر می‌کند. تولیدکنندگان مواد اولیه در بخش پتروشیمی اجناس خود را به افغانستان ارزانتر از ایران می‌فروشند و در مواردی این مواد از افغانستان دوباره وارد ایران می‌شود. 

 

خام فروشی نکنید

مقیمی اصل با بیان اینکه در چنین شرایطی از صادرات پتروشیمی تقدیر می‌شود، تصریح کرد: صنایع پتروشیمی برای خام فروشی مشوق‌های تولید هم دریافت می‌کنند و عوارض و مالیات نمی‌دهند، اما بارها از آنها خواستیم که خام فروشی نکند. این در حالی است که برخی از خریداران به صنایع پتروشیمی به جای دلار، ریال می‌دهند که مشکلاتی در سامانه نیما ایجاد کرده است. 

او همچنین با اشاره به اینکه قیمت ۱۰ تن مواد اولیه صنعت پلاستیک به ۴۰۰ میلیون تومان رسیده، تصریح کرد: در چنین شرایطی صادرات محصولات پلاستیکی به عراق، افغانستان، باکو و آذربایجان کاهش یافته و ترکیه بازارهای ایران را گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->